Ben üzgün bir insanım, bunu nasıl değiştirebilirim?

Bu hayat nasıl daha az ciddiye alınabilir? Normal aktiviteleri yaparken bile çok zorlandığımı hissediyorum. Annem hariç, insanlardan hak ettiğim sevgiyi hissetmediğim için ben de kimseyi sevemiyorum. Zamanında barlarda sağda solda insanlarla iyi güzel eğlenip üniversiteye gidince yalnızlık övücüsü liberaller aşırı sinirimi bozuyor, sanki aynı dili konuşmuyormuşuz gibi hissediyorum. Kendime sabahları yeşil çay yapıp, öğlen salata ve yoğurt yiyip, akşamları kuru et yiyip düzenli olarak piyano kursuna gitmiyorum. Özgüvensiz ve güçsüzüm ama kaybedecek bir şeyimin olmadığını bilmenin bana istediğim her şeyi yapma hakkını verdiğini hissediyorum. Bu low-levellikten nasıl çıkılır hiçbir bilgim yok. Şu andaki tek amacım istediğim yere ve bölüme gidip okumak, ancak o kadar kolay değil. Sürekli mutsuz hissedince insanın performansı düşüyor. Gerekli kitaplar için, bunaldığımda çıkıp bir kahve içmek için ailemden para isteyecek yüzüm yok, ne için zora sokayım ki onları? Tek bir noktaya odaklanıp yürüyemediğim sürece o yol uzar da uzar.

İstediğim yere ulaşınca gerçek mutluluğa ulaşacağımı hissedebiliyorum. Şu sıralar ihtiyacım olanın ucuz mutluluk olduğunu düşünüyorum. Sadece güçlülerin hayatta kalması gerektiği düşüncesine karşıyım.

Hayatımda hiç önemli bir şey yaşamadım. İlkokul ve ortaokulda öğretmenlerimin hep dikkatini çekerdim, sınıf arkadaşlarımla pek muhatap olmazdım.

Gore ve diğer tip uygunsuz içerikleri tamamen soğukkanlılıkla izliyorum, izledikçe daha fazla izliyorum.

Mutlu bir insan olmayı değil de, mutlu maskesi nasıl takılır onu merak ediyorum. Hangi yüzü gülene sorsam şu şu var nasıl mutlu olalım deyip kahkaha basıyor. Ben o kahkahayı atamıyorum işte bir şekilde. İyi bir insan olmaya devam edip nasıl daha düzgün düşüncelere sahip olabilirim? Depresyonda olan arkadaşım vardı, kız evden kaçmıştı. Şimdi babasının parası ile özel üniversitede şehir dışında okumaya gitti. Kız diyorki, her şey berbat Allah'ım yok et her şeyi ha ha ! Ben bu lafları asla diyemem şu ruh halimle. Neden acaba? :)

Kitap tavsiyesi veya jedi meditasyonu haricinde ne öneriniz var mı? Önceki konumda biraz daha kendimden bahsetmiştim eğer buradan tam bir sonuca çıkamazsanız diye...

Herkese iyi günler!

Ben üzgün bir insanım, bunu nasıl değiştirebilirim?