Allah bana bunu yapan herkesten ibretlik olarak çıkarsın. Beddua etmem ama cezalarını çekmeleri için dua ederim. Benim annem babam yok resmen. Küfürle her gün küfürle eziyetle büyüttüler. Dolayısıyla kimsenin bana karışma hakkı yok kimse beni annemden kurtarmadı çünkü. Ben kurtulmak iş bulmak için tesettür modelliğine gittim adam aç köpek olduğu için otelde misafir edileceksiniz diyip evinde bekletti sabaha kadar. Hep abi dedim adama. Bana hiç bakmadı zaten asla da bakmaz çünkü ben kapalıyım kapalıya bakacak biri değil. Ve 40 yaşında yani. Ben 21. Neyse sabah oldu ben tesettürsüz koyanda giymem diye beni evden gönderdi. Yol parası felan yalan söyledi vermedi ta ankaradan Bursa’ya gelmiştim. Polise gittim 100 suç kayıtlı biriymiş o adam, polis yalakası amcamı aramış. Amcamlar da şikayetçi olmam bile izin vermeyip annenle baban vicdan muhasebelerini yaptılar diyip beni Babannem’e götürdüler sana bi şey yapmayacaklar diyip ve orada ne alakaysa babamın ablası diğer amcalarım felan hepsi beni salonda sıkıştırdılar. Dayak tehdidiyle nolduğunu bile anlatmama izin vermediler. Babamın ablası 60 yaşında kadın, bana köpek dedi geb. er gebersen bundan iyi dedi. Nalet suratlı pslik dedi. Babama bunu muayeneye götür elin adamı her şeyi yapmıştır dedi. Adamla tokalaşmamıştım bile ve ben kendimden küçük erkeklerden hoşlanırken bana asla erkek gibi hissedemeyeceğim biriyle iftira atılması
Erkek yerine koyamayacağım 40 yaşında aç köpekle iftiraya uğradım. Bu haksızlığı kaldırabilir miyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Babam bana intih@ar et dedi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Eden bulur. Bu konuyu burada aylar önce görmüştüm hala atlatamamış olmana üzüldüm kardeşim sen hepsinden uzaklaş en iyisi. Belli ki sana zarar veriyor bu insanlar. Tamamen aynı olmasa da ben de buna benzer durumlar yaşadım hala atlattığım da söylenemez ama şunu unutma hepimiz 5 dakikalık zevkin ürünüyüz. Aileni bu kadar benimseme. Sen artık ayrı bir bireysin onlardan bağımsız olabilirsin.
Kanka hepsinden ayrıyım akrabaları zaten bi daha görmedim hepsinin suçsuz çocuklarını bile engelledim. Mevzu benim anladın mı benim haksızlığa uğramış olmam 20 yaşında zengin flörtümün bile evine gitsem saçımın telini açmayacak olmama rağmen 40 yaşında fakir abiyle yargılanmam ve acaba namusumu kaybedecek miyim buna manipüle olacak mıyım şeyi. Ayrıca aylardır babamın ablası hala yaşamayı hak etmiyor
Hayatın kendisi adaletsiz. Yapacak bir şey yok. Üzülünce de kendine ediyor insan. Kimseye bir zıkkım girdiği yok. O yüzden artık geçmişe takılmak yerine tekrar gelebilecek zararları önlemeye bakacaksın. Ben de yalnızım bu hayatta. Öz annem bile bana bir sürü zarar verdi ama bunların hesabını soramam. Sen uzak dur yeter belasını arayan zaten bulur
Anneyi babayı bir kenarda tutuyorum akraba zaten akreptir belanın ta kendisidir. Genelde düşmeni ister seni kolayca yaftalar dedikodunu yaparlar. Ben de teyzem tarafından iftiraya uğruyorum hep mesela. Bunlar kıskançlık ve hasetten kaynaklı hep. Dediğim gibi sen içini ferah tut verilecek adalet var ben de o günü iple çekiyorum sana da tavsiyem bu olur. Sakın başını belaya sokacak bir işe girişme
Çok haklısın kardeşim ben üzülmüyorum bu kıskançlığa gülüyorum bu kadar cahil olmaları kendilerini küçük düşürüyor. Ben sadece dürüst ve hakkaniyetli birisi olduğum için hak konusunu düşünüyordum öyle. Öz annem zaten eziyetle büyüttü evet
Bunlar senin ailen falan değil kurtul bi şekilde
Babamın 60 yaşındaki ablasında kıskançlık ne böyle onun bana olan kıskançlığını kusabileceği 1.5 saat neden oldu diye düşünüyorum
Halanı zaten direk çıkar hayatından
Çıkarmak ne kelime ilkokul mezunu ezik dedim ona hiçbir şey diyemedi
Yattın mı doğru soyle
Yuh sen kendi bacından 21 yaşındayken 40 yaşında fakir erkekle yatmasını bekleyebiliyorsun demek. Ama benim kriterlerim var kalitesiz değilim, kriterime yayan kişiyle bile evlendikten sonra orası ayrı
Sabaha kadar adamın evindeymişsin, yani bilemeyecem.
Bir dk bile uyumadım. İsmine bakınca sapık düşüncelerine şaşırmamak gerek