Erkek yerine koyamayacağım 40 yaşında aç köpekle iftiraya uğradım. Bu haksızlığı kaldırabilir miyim?

Allah bana bunu yapan herkesten ibretlik olarak çıkarsın. Beddua etmem ama cezalarını çekmeleri için dua ederim. Benim annem babam yok resmen. Küfürle her gün küfürle eziyetle büyüttüler. Dolayısıyla kimsenin bana karışma hakkı yok kimse beni annemden kurtarmadı çünkü. Ben kurtulmak iş bulmak için tesettür modelliğine gittim adam aç köpek olduğu için otelde misafir edileceksiniz diyip evinde bekletti sabaha kadar. Hep abi dedim adama. Bana hiç bakmadı zaten asla da bakmaz çünkü ben kapalıyım kapalıya bakacak biri değil. Ve 40 yaşında yani. Ben 21. Neyse sabah oldu ben tesettürsüz koyanda giymem diye beni evden gönderdi. Yol parası felan yalan söyledi vermedi ta ankaradan Bursa’ya gelmiştim. Polise gittim 100 suç kayıtlı biriymiş o adam, polis yalakası amcamı aramış. Amcamlar da şikayetçi olmam bile izin vermeyip annenle baban vicdan muhasebelerini yaptılar diyip beni Babannem’e götürdüler sana bi şey yapmayacaklar diyip ve orada ne alakaysa babamın ablası diğer amcalarım felan hepsi beni salonda sıkıştırdılar. Dayak tehdidiyle nolduğunu bile anlatmama izin vermediler. Babamın ablası 60 yaşında kadın, bana köpek dedi geb. er gebersen bundan iyi dedi. Nalet suratlı pslik dedi. Babama bunu muayeneye götür elin adamı her şeyi yapmıştır dedi. Adamla tokalaşmamıştım bile ve ben kendimden küçük erkeklerden hoşlanırken bana asla erkek gibi hissedemeyeceğim biriyle iftira atılması

Güncellemeler
+1 yıl
Babam bana intih@ar et dedi.
Erkek yerine koyamayacağım 40 yaşında aç köpekle iftiraya uğradım. Bu haksızlığı kaldırabilir miyim?