Kişilik & Karakter Çıkarınca kaç kalıyor - dahil 😂? ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Kilonuzdan 50 çıkınca kaç kalıyor 😂 Çıkarınca kaç kalıyor - dahil 😂? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Kilomdan 50 çıkınca 3 kalıyor. Boyumdan 165 çıkınca yine 3 kalıyor. 1 1 Yorumla İstanbul_bey +1 yıl 3 kere 3 🙄 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. Pek bir şey etmiyor 😃😃 kalmıyor 😃https://youtube.com/shorts/3gITyY-9emo?feature=share 0 0 Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. 115 boyunda kalıyorum hayat bunlara ciddi kalacak kadar aptal değilim çünkü 82 cm boyunda bir kadın var 28 yaşında aç izle. 0 2 Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Ben bişey demedim ki Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Dalga geçtiğiniz şeyle bir gün yolda ayağın taşa takılıp o zaman kendine gülersin Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Çıkarmıyorum. Sen bana 8 cm ver çıkarayım. 1 7 Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl 😂😂 tüh bende de yok Yorumla Yaban00 +1 yıl Sende var var kırma Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl 😂😂 olsa dükkan senin 😂 Yorumla Yaban00 +1 yıl Eh napalim bizde çıkarmayız, olur biter🤫🤫🤫 Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl - 8 sayılıyor seninki 😂 Yorumla Yaban00 +1 yıl Deme öyle ya Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Dedim bile 😂 Yorumla
FeelsBadMan0 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl 20 yeterli sanırım :D 1 1 Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Baya iyimis Yorumla
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı. 11 cm de 10 diyelim düz hesap olsun 😄 2 5 Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Oha o nasıl boy 😂 Yorumla 35ksk96 +1 yıl 1.76 😂 Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Ağlıyorum şu an Yorumla 35ksk96 +1 yıl Kilo da 15 kalıyo sdfjfs Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Ahahah kilo bende baya var 30 falan 😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Boyumdan çıkarınca -9, kilomdan 50 çıkınca -5 kalıyorum.. e bana kalmadı hiçbir şeyyyy. xddd 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl boyumdan 165 çıkamıyor bile öyle söyliyim 😂 1 0 Yorumla
saian1 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 67% +1 yıl 21 :d 1 4 Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Sen naptın ya 😂 Yorumla saian1 +1 yıl Aga sen oyle diyince yalnis hesapladim sandim Yorumla saian1 +1 yıl 1.86-1.65= 21 iste Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Ahaha baya uzunsun Yorumla
Senaaaay Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl 2 kalıyor 1 2 Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl - değil en azindan Yorumla Senaaaay +1 yıl Evet😂 Yorumla
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl 7 kalıyor 1 1 Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Yine iyi 😂 Yorumla
meltemkrcc Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Kalmıyor 1 1 Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Tüh 😂 Yorumla
Malefız_35 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Üç kalıyor 🤣 1 1 Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Yine iyi - çok gelecek 😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl -2 oluyor 😂 1 7 Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl - yedin 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyi 🙄 Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl - ye dusmussun ya 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olsun sevgilim den kurtarıyorum zaten 😂 1.88 😏 Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Ooo sevgilin iyimis 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu saatten sonra boy meselesi benim için sıfır önem arz eder😂 Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Bence de öyle olmalı 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben her iki şekilde de eksiye düşüyorum 0 1 Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Tüh aksilik iste Yorumla
flosvenenatus Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl 7 kalıyor 😊 3 3 Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl - çıkmayanlar yine iyi Yorumla flosvenenatus +1 yıl Öyle tabi doğru 😂 sende kaç kalıyor Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Bende 14 kalıyor 😂 Yorumla
ohshiit Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 635 cevap paylaştı. 10 kalıyo düz 1 0 Yorumla
Meiry Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kocaman bir hic😂 1 0 Yorumla
ghost1003 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl -5kssmsmms 1 1 Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Abahahaiieh Yorumla
Ayşeilmaz16 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl 0 kalıyor 0 14 Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Hayır seni omzuma alırım ben 50 cm falan kalır 😂 Yorumla Ayşeilmaz16 +1 yıl 😂😂 doğal yöntemlerle uzasam daha iyi 😂 Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Olmaz öyle 😂 Yorumla Ayşeilmaz16 +1 yıl Tahmin et hadi kilomdan 50 çıkarsa kaç kalır Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Biliyorum ki cevabı 😂 Yorumla Ayşeilmaz16 +1 yıl Söyle Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl 15 kalır 😂 Yorumla Ayşeilmaz16 +1 yıl Böyle mi biliyorsun Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl 😂😂 gülücük atmasamiydim Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl 18 olduğunu tabiki biliyorum 😂 Yorumla Ayşeilmaz16 +1 yıl İyi o zamann😂 Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Herkesin öğrenmesi mi gerekti 😂 Yorumla Ayşeilmaz16 +1 yıl Öğrensin ne var bunda Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Sen bilirsin 😂 Yorumla
__Icârus Takip Et Bilge Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl 14 kalıyormuş 0 1 Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Ulan ayniymisiz 😂 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı. 0.15 1 0 Yorumla
Monalirsa Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl 2 kalıyor 0 2 Yorumla Mertcan3404 +1 yıl 3 kalmasın :) Yorumla Monalirsa +1 yıl Neden? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kilomdan 50 çıkınca 3 kalıyor. Boyumdan 165 çıkınca yine 3 kalıyor.
3 kere 3 🙄
Pek bir şey etmiyor 😃😃 kalmıyor 😃
https://youtube.com/shorts/3gITyY-9emo?feature=share115 boyunda kalıyorum hayat bunlara ciddi kalacak kadar aptal değilim çünkü 82 cm boyunda bir kadın var 28 yaşında aç izle.
Ben bişey demedim ki
Dalga geçtiğiniz şeyle bir gün yolda ayağın taşa takılıp o zaman kendine gülersin
Çıkarmıyorum. Sen bana 8 cm ver çıkarayım.
😂😂 tüh bende de yok
Sende var var kırma
😂😂 olsa dükkan senin 😂
Eh napalim bizde çıkarmayız, olur biter🤫🤫🤫
- 8 sayılıyor seninki 😂
Deme öyle ya
Dedim bile 😂
20 yeterli sanırım :D
Baya iyimis
11 cm de 10 diyelim düz hesap olsun 😄
Oha o nasıl boy 😂
1.76 😂
Ağlıyorum şu an
Kilo da 15 kalıyo sdfjfs
Ahahah kilo bende baya var 30 falan 😂
Boyumdan çıkarınca -9, kilomdan 50 çıkınca -5 kalıyorum..
e bana kalmadı hiçbir şeyyyy. xddd
boyumdan 165 çıkamıyor bile öyle söyliyim 😂
Kafalar pırıl pırıl
7, kilo da ise 15 kalıyor 🙂
21 :d
Sen naptın ya 😂
Aga sen oyle diyince yalnis hesapladim sandim
1.86-1.65= 21 iste
Ahaha baya uzunsun
2 kalıyor
- değil en azindan
Evet😂