Ben görmeye devam ediyom pısırık ve korkak biriyim ben 19 yaşındayım komşumuzun kızı benden 5 yaş küçük bana zorbalık yapiyo dövüyo beni yetmiyormuş gibi en yakın arkadaşlarıda bana zorbalık yapiyo dovuyolar beni korkumdan abla diyorum onlara düşün benden 5 yaş küçükler hizmetçi oldum resmen ellerinde
⭐Kadınlar kadar zarar gördüğüm bi cins yok şu hayatta. Soruyu "şerrini yemediğin, hayrını gördüğün insan gibi insan, vicdanlı kadınla hiç denk geldin mi" gibi algıladım bi an. Akrabası ayrı, KS'si ayrı, reeli ayrı. Erkeklerden bir uzak duruyorsam, kadınlardan bin uzak duruyorum yeminle!⭐
Evet. Beni manipüle etmeye çalışan bir yılandı o, kalbi kazuretdi onun. Haset dolu, pis kalbli biriydi, sinsi yılandı. Bana yapmaya çalıştığı kötülükler kendi ayağına dolandı. Rabbim onun belasını çok kötü verdi, beni de o yılanın elinden kurtardı, şimdi kendi kendini yesin gebersin, kendi başına ördüğü çoraplarla kendi kendini linç etsin
Evet aynı ofisteki avukat kiz işimden etmisti beni laf taşıyarak. Topluca sohbetler olur herkes serzenişte bulunur o da gidip ne konusuluyorsa patrona yetistiriyordu. Bazı kadinlar cok tehlikeli. Kıskançlar iltifat etmezler hemcinslerine samimi degiller.
Evet gördüm. Eski işverenim 19 yıllık kıdem tazminatımı vermeden uydurma bir gerekçeyle işten çıkardı. Üstelik tazminatımı alarak ayrılma talebimi yazılı olarak bildirdiğim gün öğleden sonra notere giderek yaptı bunu. Tazminat vermemek için. Şimdi de dava sürüyor.
Evet... Lisede çok yakın bir arkadaşım vardı kardeşim gibiydi. Ben o zamanlar kilo problemi olan özgüvensiz kısacık bir kızdım. Aşık olduğum çocuk için arkamdam ' O çocuk ona mı bakacak istesem iki dakikada aşık ederim alırım elinden. Ben varken o ne ki.' demiş... Ne dostluk kaldı ne kardeşlik
En yakın kardeşim dediğim kız arkadaşlarımdan, şu an hiç arkadaşım yok bazen kendimi çok yalnız hissediyorum anneme her şeyimi anlatıyorum ama yinede bi kız arkadaş gibi olmuyor sonuçta, çok yakın olduğum bi kız arkadaşım olsun isterdim birlikte her şeyi yapabilmeyi bu yüzden gerçek dostunu bulanlar çok şanslı ama ben artık arkadaş yapacağımı düşünmüyorum
En İyi Görüş