Tamam en minnoş sizsiniz 😂Hak eden olursa ben alayına gidebiliyorum kusura bakmasınlar.. 😉 Keyifli günler.. 🤘🏻
https://m.youtube.com/watch?v=pVZfjz75W1w
#smell
https://m.youtube.com/watch?v=pVZfjz75W1w
#smell

Küfür işçinin ağzından çıkan bir çiçektir misali :) gün yüzüne çıkmamış kufurlerim illa vardır. İlham geldikçe cokmmanidar soverim sovecehim kişinin pantolonunu diken terzinin makasini satan malzemesinin arabadin enzim koyfugu benzin pompasının imalarcisina kadar uzar gider.
büyük patlamaya kadar yolu var diyosun shdh
Haha aynen o derece yol okur uzar gider toprak altından Toprak üstüne kadar geçen iş yerinde bı ayarim kaçtı bı başladım. sovmeye yanımdaki genç abi ilk derse ne zaman basliyoruz dedi dedim hayrola abi sen çok enterasan sovuyon banada igret ders ver dedi dedim. ona ilham gelecek şaire gelen ilham misali deyince :) sustu
😅 yetenek işi ayrıca herkese de yakışmıyor kesinlikle
Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler ya🙂 Tepem atarsa söverim bazen, genellikle sakın biriyim. Biri deseki gel Yamaç paraşütü yapalım hayır demem, çılgınlığı severim küfürü sevmem 🙂
Kiminle tartıştığıma bağlı. Yani karşımdakinin kalitesine göre değişirim. Küfür hakediyorsa ederim ama genelde karşı taraf ederse ediyorum. Sürekli etmem ama arada işte. O kadar da olur.
Ayyy cok kibarim jsjsjs sevdiklerime karşı amaaaaa velakin diger hayvanatlara anladığın dilden yazmayi seviyorum çünkü sor neden essek ne anlar hoş laftan dimi 😂😂
ahsh eşeğe hakaret etme 🤣🤣 bazılarının yanında o bile daha insan
Cevap
47Cevap
Ağzım bozuk olduğum gibiyim. Ama kırmaktan imtina ettiğim insanlara karşı daha dikkatliyim. Özellikle arkadaşlarına
Çok nadir ağzımdan küfür çıkar. Ama insanın ağzından önce yüreğinin bozuk olmaması lazım. Asıl önemli olan o.
Yeri geldiğinde hak edene hak ettiği kadar bozuk ve küfürbaz oluyorum.
Valla ben küfürü seven biriyim. Çok şükür ağzımız bozuk karakterimiz değil.
Damarıma basıldığı zaman frenli küfürler çıkıyor ağzımdan
Çok sinirlenmişsem bozulabilir ağzım...
Selam gadası 🙃
Hakedene bozuk oluyor.
Ağzım bozuk değil normalde, ama çok çok sinirlenirsem tuhaf şeyler söyleyebilirim 😅
Terbiye abidesiyim dersem zaten kimse inanmaz 😂
Haksız veya saçma bir durum yoksa ve ortada akp'nin bir zırvası bulunmuyorsa dilim ve sözlerim tertemizdir.
Ortası diyelim adamına göre ağzımı bozarım karşımdakine bağlı kısaca. Hepten pamuk prenses değiliz ya 😏♥️🌸
Çok terbiye abidesi değilim ama ağzımda aşırı bozuk değildir. Yerinde söverim yerinde gömerim yerinde överim hepsi bu
Hahaaa
Adamına göre muamelem vardır. Yeri gelir İstanbul beyefendisi yeri gelir bitirim sokak çocuğu olurum. Küfrederim, hatta severek küfrederim ama küfürler dilime pelesenk olmaz. Yeri ve zamanıysa, uygun ortam, uygun kişi varsa küfürlü konuşurum.
Gerçekten çok sabırlı ve çok dayanıklıyımdır. Ama kendimi tutamadığımda olmuştur.
Arada bir ağzım bozuk oluyor fakat karşımda özellikle bir kadın varsa, seçtiğim kelimeleri azami derecede dikkat ediyorum.
Ağzım bozuktur ama yeri geldi mi tam bir İstanbul beyefendisi
Yerine göre... Bazen küfür ederim bazen terbiyeliyim
çoğu kez kibarim.. aşırı sinirli ve canım sıkıldı ise küfür edebiliyorum
Kolay kolay küfür etmem hatta hiç etmem diyebilirim
Terbiye abidesiyim, küfür ve argoyu sevmiyorum
kufurlerim ortamina gore cumlelerimjn kafiyesi olur.
bu arada ofkelenince kufur etmem. cunku bu zavalliliga caresizlige isarettir. cok garip. gelebilir ama sinirlenince ofkelenince gulerim ben. bu karsi tarafi cok daha tedirgin eder. cunku daha ben karsiligini vermedim.
🤣🤣 küfürsüz Bi yaşam düşünemiyorum sabah akşam her dakika benimle bide seviyorum ya küfür etmeyi
Küfürü hak eden biri ise hiç sekmez.
Aksi durumda küfür ettiğimi göremezsiniz duyamazsiniz.
Ağzım bozuk kadın erkek farketmiyor bana yani ederim
Arkadaslar arasında offf küfürsüz cümlemiz yok🤣
Ağzım çok kötü bozuk bu çok küçükken başladı hatta abilerim küfür etmiyormuş ben edince onlarda alışmış yoldan çıkarmışım onları😂
Ağzım hak edene bozuk , öteki türlü bozmam ağzımı
Edebimi mümkün mertebe korurum. Toplum içinde küfür ve hakaret içerikli cümleler kurmaktan kaçınırım.
Terbiye abidesiyim 💆
Aşırı sinirlenirsem ana, bacı bırakmam :d
İşte bu 👏😂
Kufur ve argonun kişinin şahsiyetini basitlestirdigini düşünüyorum.
Senin gibi ağzım bozuk değil. Bir yerde denk gelmiştim seni kavga ederken gördüm çok fenasın kız sen, sokmalı cikartmali 🤦♀️
ah canım yine mi sen geldin anlaşılan soktuğum zaman tadı damağında kalmış 😂
Beni biriyle karıştırdın sanırım. Iste ağzın böyle senin. Neyse kolay gelsin sana ağzını yıka biraz😳
ahsh ya ya tabi kıyamam sende bir abdest al 😂 shsh
Ağzım kantarlı yerine kişiye, yaptığı sayfısızlığa göre değişir.
Sinirlenirsem bozabilirim ama diğer türlü minnoş bir insanım
Adam mı oluyorsun küfür edince. Kendini bir şey sanma bence
Ağzım bozuk değil, terbiyesiz insanları sevmem. Terbiyesizliğe gelemem, çeker vurabilirim.
Kesinlikle ağzım bozuk 😂😂😂
Degiisir. Yerine göre.. 😏
Hanımefendiyimdir, yatak hariç 🤣🤣🤣
Dönem dönem çok orijinal sözler dökülüyor.
Baya bozuk bu devirde terbiyeli olan deli zaten
Ağzım bozuktur
yeri geldiğinde bozarım
Dirty talk vazgeçilmezim 👅
Kiminle olduğuma bağlı
Çok nadir küfür ederim
Sinirlenene kadar terbiye abidesi
Öfkelendiğim zaman babami bile tanimam
İkisi arasındaki ince çizgideyim.
Yerine göre değişiyor
Ağzım temiz
hiç küfür etmem argo sevmem
Hatim indiriyorum yeri geliyor hak edene
Tabi karşıdakı insana göre değişir. Bazen en medeni küfürsüz konuşurum, bazen de bozulmuş ağzımı kimse durduramaz😂
Benim ağzım bozuktur ama yerine göre. En sevdiğim sinirlenince küfür etmek sinirimi atıyorum sanki.
Yerine göre güzel giydiririm. Kişiye göre terbiyeliyim. Kim nasıl gelirse öyle uğurlanır.
sabit ve vurgulu guzel küfürlerim var
Ortama göre değişiyor
Çok fazla küfür etmem ben
Yerine ve zamanına göre her ikisi de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?