Kişilik & Karakter Neyin veya nelerin affı olmaz? dǝuʎǝzᴉqᴉɥɐsuıuɐʞǝƜ Takip Et Xper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İyi akşamlar. 🌼Siz neyi veya neleri affetmezsiniz?Bana göre ihanetin affı olmaz Neyin veya nelerin affı olmaz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl İhanetinSaygısızlığınHakaretin Şiddetin 1 0 Yorumla
Üyeadıalmadım Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Her şeyin affı olur neden çünkü kimse umrunda değil ne halt ederse insan kendine eder bana yapacağı hiç bir şey yok insanoğlunun 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı. İhanetin affı da olmaz geri dönüşü de olmaz.Tabi genişseniz bu sizin için geçerli değildir. 1 0 Yorumla
heyasi Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Gerçek ihanetin affı olmaz gördüğüm an keser atarım😄 1 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yalan söylemişse affetmem. Birde ismimin başka kızlarla karıştırılmasını affetmem 1 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. İhanet, geri dönülmeyecek yalan, arkadaş çevirilen işler gibi gibi 1 0 Yorumla
_Daddy_ Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl İhanet, bilinçli ve bolca söylenen yalanlar 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Ihanet 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
İhanetin
Saygısızlığın
Hakaretin
Şiddetin
Her şeyin affı olur neden çünkü kimse umrunda değil ne halt ederse insan kendine eder bana yapacağı hiç bir şey yok insanoğlunun
İhanetin affı da olmaz geri dönüşü de olmaz.
Tabi genişseniz bu sizin için geçerli değildir.
Gerçek ihanetin affı olmaz gördüğüm an keser atarım😄
Yalan söylemişse affetmem. Birde ismimin başka kızlarla karıştırılmasını affetmem
İhanet, geri dönülmeyecek yalan, arkadaş çevirilen işler gibi gibi
İhanet, bilinçli ve bolca söylenen yalanlar
İftira, ihanet affedilemez
ihanet, iftira.
Aldatsin ama yalan söylemesin
Saygısızlık.
Ihanet
büyük konuşma
İhanetin affı olmaz.