Siz hiç kaybetmem dediginiz şeyleri kaybettiniz mi?

Kaybetmem sandıklarımı ertesi gün benden gitmiş buluyorum. Bunun benim o kadar güzel olmama ya da kilolu olmama yoruyorum. Çünkü artık her şey dış görünüş olmuş. Aşk hayatı icin söylüyorum bunu. Kendimi o kadar ozguvensiz hissettirdiler ki. Takmamaya çalışıyorum. Ama geceleri kafamı yastığa koydugumda kendimi o kadar yıkılmış hissediyorum ki. Hadi güzel değilim insanlarin hayalini süsleyemiyorum. Peki dostlarr en kıymet verdiğin dostlarının seni bir basina bırakması.. Bu dostlarım olsun veyahut gerçekten aşk hayatı olsun, Allah aşkına kaybettiklerimin bir nedeni bir sebebi de yok. Hepsi aniden gidiyor kaybediyorum. Ne eksik diyorum hayatımda. Mükemmel bir hayatımın olmadığı doğru ama insanlarda çok nankör yetinmeyi bilmiyorlar. Insanlar hep başka arayışlarda. Insanlar neden böyle ya Nedenn Nedenn delirmek üzereyim. Peki siz kaybettiğiniz şeyler üzerine hiç yıkılıp hayatınıza devam edemiceginizi düşündünüz mü? Ben çok düşündüm çok hemde alıştığımız şeyleri bi anda kaybetmek ruh halimizi bozabiliyo halen daha kaybediyorum bahtsızım bu konuda. Bunu bir şeye yorasım geliyo o da cidden diğer insanlar gibi şanslı olammayışım. O kadar şanslı olanlar var ki imreniyorum. Mis gibi dostlukları mis gibi arkasında duran sevdiği. Ailesiiiii.. diyorum ben yalnızlaşıcak kadar naptım bu hayata da bu hayat beni sınıyor..

Siz hiç kaybetmem dediginiz şeyleri kaybettiniz mi?