mesela bir insanın hayallerinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği hangi para durumunun ne olacagı kaç kere evlenirsin gibi bu arada astro. com diye bir site var oradan kendi haritanı çıkartabilirsin ama işte anlaması zor :(
bir nevi falcılık ben teyzeme baktırırdım falı bir kaç güğzel söz söylerdi moralim düzelirdi ama inanmamak lazım ben inanmam orada aramam mutluluğu insanların duyguların suistimal ediliyor böyle yerlerde
astroloji fal olamaz bence matematige dayalı bir sistem falı bende tercih etmem de özel bir durum yaşadım o bile söylendi ama tabii ki tercih meselesi.
Eski bir plastik şişe, eski bir sevgili, eski bir ev, eski bir inanç veya eski bir hatıra... İşte Yengeç burcunun asla unutamayacağı şeylerden birkaçı. Sahip olduğunuz en güçlü arzulardan biri güvenlik arzusudur ve güvenlik, sizin için genellikle geçmişe tutunmak anlamına gelir. Bu, mantıklı olmayan duygusal bir güdüdür. Yengeç'in her şeye sıkı sıkıya tutunmak isteyen inatçı arzularının altında, tüm burçlar kuşağının en hassas ve kırılgan burcu olması yatmaktadır. Ay'ın yönettiği, açıkça sağlam ve muhafazakâr olan doğanız, sürekli döngüsel bir biçimde gelgitler ve farklı ruh hâlleri ile arzular, duygular, hayaller, rüyalar, korkular ve sezgileri deneyimliyor. böyle çıktı astro. comda
işte o yüzden hoşuma gitti bende balık burcuyum ama hiç benzemem nedenlerini falan öğrendim ve bir çok şey. astro com makine gibi bir sistemden bakıyorsun ya farklı herhalde bilmiyorıum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Mantiksiz geliyor kimse icin tecavuzcu olacaksin katil olacaksin demez o fallar haritalar. Sanki herkes iyi gibi herkes icin guzel seyler soylerler
aslında görüyorlarmış ama yüzlerine diyemiyoruz dedi bende sordum aynısını :)
nasıl bakıcaz
doğum günü yılı saati şehir veriyorsun sana 20-25 sayfalık yazı veriyorlar. benim çok hoşuma gitti başka yaptıran var mı merak ettim
nerde nasıl yaptırcam
numarasını verebilirim ya da mail adresi bir sor istiyorsan ama ücretli bakıyorlar
boş ver
tamam bende ilgilenmiyordum aslında ama bayagı sevdim parasız bakan zor ama çok aradım bulamadım bende
ne diyor mesela örnek verir misin
mesela bir insanın hayallerinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği hangi para durumunun ne olacagı kaç kere evlenirsin gibi bu arada astro. com diye bir site var oradan kendi haritanı çıkartabilirsin ama işte anlaması zor :(
bir nevi falcılık ben teyzeme baktırırdım falı bir kaç güğzel söz söylerdi moralim düzelirdi ama inanmamak lazım ben inanmam orada aramam mutluluğu insanların duyguların suistimal ediliyor böyle yerlerde
astroloji fal olamaz bence matematige dayalı bir sistem falı bende tercih etmem de özel bir durum yaşadım o bile söylendi ama tabii ki tercih meselesi.
Eski bir plastik şişe, eski bir sevgili, eski bir ev, eski bir inanç veya eski bir hatıra... İşte Yengeç burcunun asla unutamayacağı şeylerden birkaçı. Sahip olduğunuz en güçlü arzulardan biri güvenlik arzusudur ve güvenlik, sizin için genellikle geçmişe tutunmak anlamına gelir. Bu, mantıklı olmayan duygusal bir güdüdür. Yengeç'in her şeye sıkı sıkıya tutunmak isteyen inatçı arzularının altında, tüm burçlar kuşağının en hassas ve kırılgan burcu olması yatmaktadır. Ay'ın yönettiği, açıkça sağlam ve muhafazakâr olan doğanız, sürekli döngüsel bir biçimde gelgitler ve farklı ruh hâlleri ile arzular, duygular, hayaller, rüyalar, korkular ve sezgileri deneyimliyor.
böyle çıktı astro. comda
bu yükselen burcun mu güneş mi? valla bende ki kağıtta neler yazıyor ooo bu ne ucu ama sence sana uygun mu sen bileceksin bunu
normal burç yengeç ama tutmuyor hiç biri bende uymuyor
işte o yüzden hoşuma gitti bende balık burcuyum ama hiç benzemem nedenlerini falan öğrendim ve bir çok şey. astro com makine gibi bir sistemden bakıyorsun ya farklı herhalde bilmiyorıum
peki teşekkürler
rica ederimmm
mesaj atamıyorum sana ama ?
attım ben sana
teşekkür ederim :D