5 göre gül geç 😂
7 gören üşengeç
8 gören güleç
9 gören bilgeç
10 gören büyülteç
11ve 12 örenleri hep beraber öveç :))

5 göre gül geç 😂
7 gören üşengeç
8 gören güleç
9 gören bilgeç
10 gören büyülteç
11ve 12 örenleri hep beraber öveç :))
Tavus kavuşu gördüm ben sanırım psikoloji gidiyor elden.
orada tavus kuşu var zaten ama sen nasıl gördün bunu sadece 3. Boyutta görebilirsin. Senin görmemen lazımdı
Nasıl yani ben kartallardan önce gördüm tabus kuşunu 🤔
Tavus sandım ben tabussa tamam normalsin 😂😂
Yanlış yazdım ya tavus 😃😃tavus kuşu gördüm
Emin misin tavus olduğuna iyi bak tavuk falan olmasın o 😂😂
Baya tavus yaaa iki dalın arasında 😂
Anlamı ne anlamı onu merak ettim psikolojim gitti mi 😃
Hemen bir optikçiye gidiyorsun bir yakın gözlüğü alıyorsun psikolojin değil de gözlerin durum vahim orada tavus falan yok 😂😂😂😂
Yanlışın var görseli yaklaştır bak iyice 😂
İstersen her yeri sil sadece dediğin yer kalsa da tavus kuşu yok 😂
Ben orada olduğuna o kadar çok inandım ki gözlerime yalan söylemiş olamazlar 🥺
Senin gözlerine yalan söyleyenin gözlerini oyarım ben o tavus kuşu oraya gelecek bekle sen 😂😂
Tavus kuşu zaten orada tüm mesele bu 😂
İşaretler misin lütfen nerde bu tavus acaba neyi tavus yaptın :)
https://ibb.co/xg30fgL
İşte burada 😃
Şimdi o görüntü ile bunun ne ilgisi var 😂😂 hayal gücün iyi ama bak tarzını sevdim
görselde kartal aramayı bıraktım tavus kuşuna hipnoz oldum ben 😂
Tavus kuşunun hikayesi nedir acaba dur bir analiz çıkaralım burdan bilinç altına yolculuk edeyim bir :))
İnşallah psikolojim sağlamdır hala 😂
Adem ile Havva olayında ki yasak elma yiyerek cennetten kovulma olayı tavus kuşuna bağlanmıştır.
İblis bir inci tanesi olarak kibirli egolu bu dünyanın en istişamlı hayvanını ölümsüzlük kazanmak için inci yutmasını ister ve inci kılıgında tavusun içinden girip yılanın kuyruğundan çıkar.
yasak olanı yedirmiş, nefsin, egonun bağlarını çözerek, ihtiraslara köle etmiş ve sonra da onları cennetin kapısına koydurmuştur...
Tavus kuyruğuyla konuşur! Dişisini öyle tav eder. Bir hışırtı çıkarır, insan kulağı duymaz, kuş duyar. Bir tür büyü yapar, görkemli kuyruğunu göz göz açar, karşısındakine 'hapı' yutturur.
Burdan çıkarım yapacak olursam,
Narsist kendine güvenen seni etkisi altına alarak güzel sözler ve harika kokular sürerek sana hapı yutturmak isteyen biri olabilir dikkat et 😂😂
Analizde beni anlatıyorsa uzaktan yakından alakası yok 😂 tavus kuşu beni etkisi altına almaya çalışıyorsa onu coktan aldı zaten 😂😂
Hapı yuttum diyosun yani Allah yardım etsin o zaman 😂
O zaman ruh sağlığıma helva yiyoruz 😂😂
Benimki iyi kavrulmuş olsun lütfen helva yiyorsan her hafta bir tavus kuşu sana görünebilir ruh sağlığına kaldırdım ayranımı 😂😂
Kaç kere gömüyoruz ruh sağlığımı 😂 afiyet olsun
Allah ne verdiyse kafanda huni görene kadar helvaya devam 😂😂
Tavus kuşunu gördüğüme göre bence huniyi hak ettim 🥳🥳
Kesinlikle katılıyorum en deli sensin ☺️🪖 huni yoktu bununla idare et taş atan olursa korur bari :))
Deliye kim taş atmaya cesaret edebilir ki 😂 yürek yemiş olmalı 😂😂
O da doğru senden daha delisi çıkana kadar en delisi sensin:))
Ahahah cıkmaz herhalde 😂🥳
Yorumları okusana bence tavus kuşu yorumum10 ay sonra cuk oturmuş 😂😂 akşam kafana huni de taktık sence bu kadarı tesadüf olabilir mi?
Soru temizliği yaparken karşıma çıktı
Yalnız bu muhabbetin üzerine neeee sular aktı ve bayaaa şimdiyi konuşmuşuz ahahaha😂
Muhabbetim baya keyifliymiş aynı şekilde güldüm bak😂
Ve bu kadar zaman geçtiğinin aslaaa farkında değilim ☺️
Zaten ilginç olan o zaman yaptığımız yorumun gerçekleşmesi hapı yuttun derken gülmüştün ama 😂
Yaşayıp deneyimlemek gerekiyormuş 😂 yaşadım taktım huniyi süper oldu işte😂
Bundan sonra yazdıklarım kulağına küpe olur artık :))
Kulağıma küpe kafama toka lastık mastik felan oldu😂😂
Yavaş yavaş acele etme önce küpe sonra toka huniyi hallettik gerisi kolay ;))
Huni halletiysek geri tamam yaa 😂 huni önemli
Cevap
2Cevap
4 tane görenler ne oluyor peki? Ben 4 ten fazla göremedim de …
Hayal dünyasının perdeleri kapanmış ya da 4 görenlere gözlük tavsiye edebilirim:))
Hayal gücüm bana oyun oynamadıysa 10 tane gördüm.
Fena değil daha fazlasını da görebilirsin
6 tane gördüm..
Bir o kadar daha var dikkatli bak
Gözümü yoramam 6 tane gördüm kâfi. 😄
Üşengeç seviyene hayranım :))
Üşengeçlik değil bu gözlerimi düşündüm sağlık önemli.😄
20 tane görsek ne olucak allasen
Bir şey olmayacak sadece beyin aktif çalışacağı için beyin sağlığına faydası olacak küçük egzersizler sadece yoksa çeyrek vermiyorlar 20 bulana :))
Kartal görüncemi beyincikler aktif oluyo ahahahah
Tabi ki egzersiz zaten bunun için vardır yani görsel testler beynin sağ tarafını uyarır dikkat ve konsantrasyon bozukluğunun önüne geçer hafızayı güçlendirir ve ilerde unutkanlık gibi durumlarında önüne geçmekte etkili bu sadece küçük bir kısım tabi ama faydalarını yabana atmamak lazım
valla 6. yı görür gibi oldum çok zorlasam 15 i bulurdum ((:
12 tane gördüm :D şimdi ben neyim :D
Şaka yapıyorsun bende zorladım 13 gördüm ama acaba hayal gücüm mü yüksek dedim 😂
13. kartalı bende şimdi gördüm :D
Çok keskin gözlerimiz var :D
Keskin gözler olması imkansız benim gözlerim bozuk 10 metre ilerde hepiniz bacımsınız 😂😂
Yakınlaştıkça haremin nadide güllleri mi oluyoruz :D
Yok yakınlaştıkça da bacım olacaklar var😂
:D :D :D alemsin
15gördüm sanırım galiba
Bende 15 gördüm de imkansız diyor 12 üzeri hayal gücümüz bizi yanıltıyor olabilir mi :)
Hayal gücüm ancak onları yanıltır😅
Havalar 1500 yine 😂
😅 hep 15li bizde
Biliyor musun bilmem ama fazla 15 sayısını telaffuz ettik bu bir tesadüf değildir insanlar sık sık aynı sayıyı görebilir bu zaten bir gazete parçasından bazen telefonun saatinde olur bazen böyle bir soru da bu tip anlarda enerji melekleri bize bir şeyler söylemek ister yani bir mesaj verir. 15 sayısının ne anlamı vardır dersek özel bir sayı değil ama enerjisel bir anlamı var liderlik ve yeni başlangıç 1 rakamını
İdealizim romantizm ve yaratıcılık ise 5 sayısını sembolize ediyor birleşimi 15 ne peki dersek aşk ve romantizm çıkıyor ki bu da kapımıza tekme atarak çalacak bir aşk olabilir ya da bir ayrılık varsa barışma ihtimali de olabilir. Diğer taraftan bu hırs ve hedeflere ulaşmak için bir mesajda olabilir işini aşkla yap mı diyor melekler bilemedim ama mesaj verdiklerine yemin bile edebilirim yaşayalım görelim diyorum:))
Deli ya uzun uzun okuyorum bende😅
Ciddi bilgiler verdik oku tabi :))
Ciddiye almalı mıyım
Evet gerçek bilgiler ve gerçek mesajlar veriyor olabilirler hiç duymadın ya da yaşamadın mı? Dikkat et önüne aynı sayı çok fazla çıkarsa araştır sana iletilen mesajı almaya çalış.
Gerçekler gerçek bilgileri etkisizleştirebilir bazen
Kelime oyunu yapma bana anlatılmak isteneni al yeter sayılara odaklan bir gün dikaktini çeken bir rakamla mutlaka karşılaşacaksın sık sık o zaman demek istediğimi daha iyi anlarsın.
Ay tamam aldım kabul ettim 😅
12 tane gördüm resmen 🙂
Bravo
Üşenmesem işaretleyip atardım sana🙂
Görmüşündür bende 13-14 görüyor gibiyim
Evet bende şimdi tekrar baktım 14 oldu🙂
Yok artık sende katıl bize 15 olduk gel gel :))
Cidden inanmıyorum 15 oldu her bakışımda bir tane daha görüyorum😂
Ben 18 oldum 😂
Say bakalım nerde 😂
Atcam bekle🙂
Öv beni 😌😂
Wayy aynı yerleri görmüşüz sen bir tane fazladan en alttakini de görmüşsün harikasın bütün övgüler sana benden :)
Altta dört tane soluk Kartal var🙂
Senin göremediğin bir kartal daha var onu da ben gördüm şimdi sen öv bakalım :))
Bunları diyorsan 😅
7 gibi 6 da olabilir bulut filan
5.5 ta anlaşalım biz ne dersin :))
🤔🙄😃👍
Bu soruda performansını beğenmedim 😬
😎canin sagolsun
Eyvallah yiğidim 😁
😳😃☺️💃
10 tane görebildim... ☺
Az olmuş sanki 🙂
Zorlasam 15 görecek gibiyim var yani daha ☺️
12 gören çok az ama konsantre olarak sağ lobu canlandırdın kartal sayısının önemi yok zaten ☺️
Övülmeye değer genç demek öveç bunu da şu an uydurdum😂😂
Atma değil lütfen yakıştırma diyelim biz 🙂
Ben de astigmat var 6 tane görebildim ((
34 en büyüğü RİCHARD GHEZZAL
9 tane
6 tane gördüm bulutlarda gözü gizli.
İdare eder, ama daha fazlası gizli orada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar