Bazı insanlar figürandır bazıları başrol. Başrol azmettirir, figüran suçu işler.
Siz figüran mısınız başrol mü?
Siz figüran mısınız başrol mü?
Hani olur ya filmlerde dersin "ilk önce bu ölür" diye ama beklenmedik bir şekilde kalır sona kadar. İşte o benim. Çünkü ne zaman ne yapacağım belli olmaz. Yaa o tetiği çekerim her şey son bulur ya da ayağına sıkar ömrü boyunca beni hatırlamasını sağlarım😬
Ortalık karışmış herkes kaçarken bir gece vakti sessizce arabasıyla ağır çekim şekilde gelen tüm afet-i devranlığıyla boy gösteren kadınım yani olayların anasnı bekleyecek olan o benim 🥰
Çok iyiymiş. 😂
Tabi iyi olacak sokaktan topuk seslerimin yankısı geliyor mu oraya
Sokak lambasının altında büyüyen gölgen bile görünüyor. Uzaklardan bir arabanın egzoz sesi ve küçük bir kedinin cılız mıyavlaması da karışıyor topuk seslerine.
Gecenin karanlığında kaybolurken sesler şimdi Let's start the game ;))
Ve son bir rüzgar uğultusu duyulur, son aydınlık parçası karanlığa gömülürken. 😅
Yaklaşan fırtınanın sesleri ugultularda uçup giderken artık çizgi aşılmış dönülmez önceye
Gökyüzündeki yağmur yüklü bulutlar, geceye saklanan katliamın haberciliğini yapmaktadır.
Soğuk havada katliama doğru yürüdü.. dudakları çatlamış ve elleri üşürkenn
Maktul olacağını düşünürken katil olacağından habersizce adımladı virane şehrin henüz alışamadığı sokaklarını..
Ona yolu gösteren olmasa da kendine fazlasıyla güveniyordu..
Duvarları yangından sonra isli siyaha dönmüş evin köşesinden dönünce kararını verdi. Yerdeki silah dönüm noktası olacaktı..
Teşekkürler🌹
Kısacası gaza gelen misin yoksa gaz veren misin diyorsun.
Kolay kolay gaza gelmem. Fakat karşımdakine iyi gaz veririm. Bayağı bayağı azmettirenim ben
Yok, daha çok kendi işini başkasına yaptırmakla ilgili sorum. Ama senden de olsa olsa azmettiren olur. Tetikçi tipi yok sende. :)
Aslana sormuşlar "Ensen niye kalın?" -"Kendi işimi kendim görürüm de ondan" demiş.
Kısacası kendi kendime hâllederim. Zaten başkasının yaptığını beğenmem.
Ben onu deve diye biliyordum. :D
Deveye sormuşlar "Niye boynun eğri" O da demiş ki "Nerem doğru ki" demiş. 😄😄
Bilmiyorsun musun atasözlerini, deyimleri 🙄
"Bilmiyorsun musun" ne yaa
Bilmiyor musun olacaktı 😑
Aslanı ilk kez duydum. Atasözü ve deyimlerle aram pek iyi değil demek ki. 😂
O kadar kitap okuyorsun şaşırdım bilmemene 😑🤔
Bazı bilgileri zamanında yanlış öğrenince çok değiştiremiyorsun. 😊
Teşekkürler
Cevap
3Cevap
Ben baş rolüm
İşimi şansa bırakmam. Kendi işimi kendim hallederim.
Tam senlik. :D Kendini azmettirir tetiği de kendin çekersin. :D
Bingo tahminler keyifli oluyor okuması :)
Askerde nişancıydım. 😂😂
Yalnız hedef ben değilim 😂
Yanlış hedefi vurduğum da olmuştur bazen. 😂😂
Tehlikedeyiz sanırım :)
Kaç kaç kaç kaç... 😂😂
Puffff :) yok oldum ,😂😂😂😂
Herkes kendi hayatının başrolüdür başkalarınınkinin figüranı önemli olan doğru filmde başrol müyüz? Ya değilsek?
Çok iyi cevap. :D Doğru filmde başrol değilsek o filmdeki maktul oluruz. :)
Doğru filmde başrol değilsek figüranlığı devleştirmek o da bizim elimizde ama yönetmeni belli
Yönetmen belliyken en fazla filmi kurtarabiliriz oyunculuğu devleştirsek bile.
Filmi kurtarırsak iyi herkes e başarılar 🤞🏻
😊😊
Bulunduğumuz dünyada figüranlar ve artistler yaşıyor. Ben ikisi de olmasam? Ses dublörü olsam? Tamam kabul ediyorum, teşekkürler. 🤭
Boomcu ol sen o zaman. :D
Eveettt. Isırma ama mikrofonu. 😂😂
Konuşmak istiyorsan seni yönetmen yapalım, bir filmde en çok yönetmen konuşur. 😂
Atın ölümü arpadan olsun. 😂
İkisinde de tam olarak bulamadım kendimi. Üçüncü bir seçenek var mı acaba diye düşündüm.
Maktul oluyor bir de böyle bir durumda. :)
Ben ölen olayım. Yeterince yorgunum zaten..
Çoğunlukla azmettieiyorum
Azmetmiyorum asla
Ben bas yonetmenim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?