hayatta bazı seylerı umursamamak görmezden gelmek lazım. bunun asırıya kaçması kötü bir şey. evet belki seni mutlu yapar umursamaz olmak ama ruhun zayıf kalır. zayıf bir ruh istedigi kadar mutlu olsun eksik kalır. peki sen ne kadar umursamazsın?

hayatta bazı seylerı umursamamak görmezden gelmek lazım. bunun asırıya kaçması kötü bir şey. evet belki seni mutlu yapar umursamaz olmak ama ruhun zayıf kalır. zayıf bir ruh istedigi kadar mutlu olsun eksik kalır. peki sen ne kadar umursamazsın?

Koç burcu umursamazlığı var üzerimde eğer bir şeye önem veriyorsam birini seviyorsam onu umursarım onun hakkında düşüncelerini veya aramızdaki ilişki bağ her neyse o durumu umursarım ancak onun dışında öyle her şeyi umursayan kafaya takan bir insan değilim çoğu zaman gamsız bile diyorlar bana ama zaten hayata bir kez geliyoruz her şeyi umursayıp kafaya taksak hayat Bizim için çekilmez olur
gayet güzei bir yorum olmuş eline sağlık
Bu görseldeki adam benim yanımda tın yani 🤣
alllaaa allaaa :D hiç de öyle durmuyorsunuz hanfendi o yanınızı görmekte istemem :D <3
Cevap
3Cevap
Umursamazım
nice
Bazı konulara oldukça takarım..
Bazılarını ise sallamam..
en güzelide bu degil mi zaten bravo
Vicdanım var vicdanım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım her konuda umursamaz değilim
keşke her insan vicdan sahibi olsa
Hiç değilim. Umursamazlık yanımdan geçmez benim olanlarla ilgili...
dışardakı şnsanlara karşı umursamazsın ama degil mi?
Nispeten.. Eskiye oranla umursamazım.
tabi yaşadıkları insanların ona itiyor. sevindim adınıza
İnsan bir şekilde değişiyor. Temel karakter özellikleri aynı kalsa da, kişiliğinde sivri uçlar zamanla törpüleniyor
kesinlikle öyle. bazen bunu acı tecrubler ile bazende güzel insanlarla
Haklısın
Hayır umursamaz olamıyorum ve beni üzen tek şey.
bunun için üzülme. yine senin elinde olan bir şey umursamazlık.
Her şeyi beynimizle yapmıyor muyuz
Kalp sadece bir araç. Ana kaynak beyindir her zaman. beyin düşünür beyin sever. Beyin umursar ya da umursamaz. Kafads bir şeyleri basitlestirirsek umursamaz olsbilirsin en azından kontrol edebilirsini
Kime Göre Neye Göre Olduğuna Bağlı
kesinlikle katılıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar