Arada gözüm dönüyor ama çok nadir. Genelde tedbirli bir insanımdır.

Arada gözüm dönüyor ama çok nadir. Genelde tedbirli bir insanımdır.

Tedbirli biriyim gözü kara olmak iyi değil bi keresinde benden 4 yaş küçük bi kızla kavga ettim döverim sandım ama dayak yedim ve sonra kötü oldu bi çok şey çünkü kız bana takmıştı ve beni arada sırada dövüyodu neyseki kız başka yere gitti ama o 3 yıl boyunca bi çok kez dayak atmıştı bana hizmetçisi gibi kullandı beni abla diyodum demezsem dövüyodu beni canım aşırı derecede çok yanıyordu ki yakın arkadaşlarıda dövüyodu beni kız arkadaşları hizmetçi olmuştum ellerinde abla diyodum onlarada neyseki başka bir şehre taşındık kurtuldum onlardan bundan sonra kavga etmek yok dedim
Yok ben garantici ve tedbirleri haddinden fazla olan bir insanım gözü kara durumum hiç olmuyor olmadı ve muhtemelen bundan sonraki yaşamımda da olmayacak.
Piskopat derecesinde tedbirliyim. 50 yıl sonrasını bile düşünürüm. Bu yüzden hayatı yaşayamıyorum. Aslında iyi bir şey değil. Hayatım düşünmekle geçiyor
Cevap
47Cevap
Değişiyor o durum bende. Eğer sakin kalabilirsem tedbirli olurum. Sinirim devam ediyorsa kafama koyduğumu yaparım
Tedbirliyim fakat aynı zamanda gözü karayım.
İkisinide yerine göre kullanırım...
Kafama eseni yaparım. Tedbir hak getire
Tedbirsiz olmam hiçbir zaman
Tedbirliyim plansız iş yapmıyorum. her şey benim kontrolüm de olmalı
her zaman tedbirli değil bazen yakıyorum gemileri gözümü karartıyorum..
sanırım duygu durumumla alakalı
Ne için olduğuna bağlı , sevdiklerim için gözü kara mantığıma yatmayan şeyler için tedbirliyimdir.
Bu yaşıma kadar gözü karalığın bir faydasını görmedim. O yüzden daha tedbirli davranıyorum.
Deliyim gözü kara deliyim yakarim romayida yakarim,💃💃🔥😂
Ahahdf 😄 seni biliyizz
Gözü kara deli 😭
ikisi de değilim bodoslama girerim bazen karalığımdan değil esasında yaparım bir şey olmaz diye belki
Fırsat görürsem gözüm kara, olumsuz tarafını düşünürsek de olasılıklara karşı önlemli ve hazır.
Tedbirliyim ama damara basılmadığı sürece çok hızlı saman alevi gibi sinir ve o an karşımdakinin kim olduğu hiç önemli değil
Ben garanticiyim işin içine risk girerse orantıya bağlı olarak işe atlarım yoksa kazanamayacağım savaşa girmek kanımda yok.
Sadece iş konusunda tedbirliyim hatta olmak zorundayım. Geri kalan her şeye tavrım ‘ gel hele gel ‘ şeklinde
Son raddeye gelene kadar her detayı düşünürüm, ama ondan sonra hiçbir şey umrumda olmaz gözü kara biri olurum
Tedariksiz s'çan d*mala d*mala taş ararmış
Risk varsa ben yokum
Gözü kara biriyim. Totem olmayan çalıya her daim kafa atarım
Yanlış bir hareket yapmayacak kadar tedbirli olucak şeylerden korkmayacak kadar da gözü karayım
Akılla hareket edilmeyen her işin sonu sıkıntılı olur.
Gözü kara olduğum zamanlarim da oldu faydasından çok zararı gördüm
hem tedbirli hemde fazlaca gözü Kara olabiliyorum
Baya gözü karayim ama faydasını görmedim hiç bundan sonra tedbirli
Çok tedbirliyim, arada gözümde fena kararır ama
Temkinliyim nadir de olsa sinirlari zorladigim olur o yonumu cevrem de bilir.😁
Herzaman tedbirliyimdir yarının hesabını bugünden yaparım
Benim tedbirim paranoyadan geliyor fazla fazla tebbirliyim ajdjs
Mümkün mertebe tedbirli bir o kadar da gözü kara..
Gözümü karartığım zamanlarda olur ama tedbirli gitmek her zaman daha iyi geliyor bana
Tedbirliyim jdhdjd bodoslama belaya atlamam
Gözüm kara olsa da mevzuya göre tedbirli de davranırım.
Duruma göre değişir
Hem tedbirli hem de gözü kara
Tedbirli bir gözü katayım 🙃
Duruma göre değişir de çoğu konuda gözüm kara...
Ortaya karışı. Nerde ne yapılmasını bilmeniz gerekiyor.
Her zaman tedbirli olmak gerekir aksi taktirde hep istemediğin sonuçlarla karşılaşırsınız olumsuz olaylar gerçekleşir
Duruma gore değişir. Cesaret isteyen konularda gözü karayım. Bazı zamanlarda tedbiri de elden bırakmam.
Kazanamayağım savaşa girmem, her savaştan da kaçmam
Tedbiri her zaman alırım...
Gözüm karadır, mermiye kafa atarım.
Yerine ve olaya göre değişiyor.
Genelde tedbirliyimdir
Biraz ondan biraz bundan
Duruma ve yerine göre değişir
Genelde tedbirli olmayı seviyorum
tedbirli olmak her daim gereklidir
Tedbir şart ama bazen dalgınlık oluyor.
Seversem gözü kara onun dışında tedbirli
çoğunlukla tedbiri elden bırakmam