Oz baba tacizi ve siddetleri?

Arkadaşlar iyi geceler öncelikle içimi dökmek ve rahatlatmak için yazdığımı belirtmek istiyorum. 21 yaşındayım psikoloji bölümünde okuyorum fakat yıllardır babamın psikolojik siddetlerine maruz kaldım sürekli aşağılanma, hakaret küçükken de atlatamadigim tacizleri olmuştu. Bir tanesini örnek vereyim arkadaşlarımla dışarıda oyun oynarken evden para alıp gelmemiz söylendi annem uyuyordu ben de babamdan istedim baba bana 1 tl verir misin dedim bir şartla dedi ve beni annemin uyuduğu kapının önüne getirip yatırarak popomu açıp o iğrenç şeyi yapmaya çalışmıştı sonra annem uyanır diye korkup hem de ben korkup kaçmak istedim gerisini hatırlamıyorum onun haricinde bana iğrenç hikayeler anlatıyordu işte surda şununla su ilişkiyi yaşadım detaylarını anlatıyordu ve ben daha okula gitmiyordum ya da en fazla 1.- 2. sınıf arasındayim. Bunların haricinde de hatırladığım her sabah uyandığımda yanımda eli de vücudumda olurdu annem çalıştığı için o erken giderdi ise her uyandığımda olurdu bu bı sure devam etti Neyse bunlar hep oldu ama büyümeye başladığımda tacizleri bitti psikolojik siddetleri başladı benden nefret ediyor resmen okul harçlığı vetiriken bile burnumdan getiriyor sıktıgım parfüme kadar bi anlam bağlayıp hakaret ediyor en son bugün bana şiddet uyguladı (fiziksel ) Ben de dayanamadım artık annem de adamın sadece maddi bakımdan ihtiyacımız vardı ben okuduğum annem de şeker hastası çalışamaz diye ama artık canımıza tak etti evden kovduk zar zor 57 yaşında kendisi evden giderken acitasyon yapmaya başladı nereye gideceğim napacagim o an düşünmedim annem de beni o halde gorunce dayanamayıp ağladı beni değil annemi çok üzdü çünkü annem de senelerdir bıkmış ondan babaliktan red ediyorum ama vicdanım yine de üzülüyor bu insanlık duygusu mu çözemiyorum ama bana neler yaşamasına rağmen hala üzülüyorum arkadaşlar bunu yazarken bile ağlıyorum lanet olsun içimdeki vicdana.

Oz baba tacizi ve siddetleri?