mesela çöp atmaya gittiniz ve attınız ama baktınız poşetin içerisinde çok değerli birşeyiniz var ve alırken bir bayan/erkek sizi gördü.
Ne yaparsınız?
Ne yaparsınız?
titiz bir kız oldugum için öyle birşeyi kolay kolay yapmam yaparsamda elimde mutlaka eldiven falan olurdu biri görürsede hiç takmaz elimi ve değerli eşyamı güzelce yıkar hafif gülümseyip çıkardım.
bide ekmek parçası alır kedi ararım etrafımda (yardım sever kız potansiyeli)
Ahahah,cin gibisiniz vallaha.
çarparım heee:))
tamam sustum :D
telefonumu alır telsiz gibi kullanır kendime sivilpolis imajı bile veririm :)
her erkeğin hayali bir Olivia Dunham
özenmeyelim pls :)
hayallerimin sınırı yok*-*
Çöpten ekmeğini kazananlar gurursuz oluyor o zaman. Çöpten ekmek toplayanlar, çöpten yemek toplayanlar. Bunlar gurursuz mu oluyor ki, değerli bir şeyi alınca gurursuz olunsun. Çok saçma
Hiç umrumda olmaz aynen devam ederim ki başıma da geldi zaten.
bende sizinle aynı kanıdayım ilk kez,bastım + yı :)
+rap :D
Cevap
20Cevap
Copun icinden kedi sesi geliyor sanirim kedi var! derim.. Bizim insanimiz yardimseverdir hemen yardim ederler onlarla birlikte copu acardik ben degerli esyami bulurdum kolayca.. Aaa yanlis duymusum kedi yok der tesk eder giderdim :P ahahahahahaha
akıllı hatun :D
biride çıkıp çöp kontynrnda baglı poşetin içinde kedinin ne işi var demiyo :D vay anasını
- ya aşkım ben sana demedim mi kağıt , cam , ve plastikleri aynı yere atma bak şimdi ayırmak zorunda kalıyorum ah ya ahhh
Bir şey yok yani ne bakıyorsun ayol poşetler karışmış kıymetli eşyayı attım çöpe yalnışlıkla onu alıyorum geri derim :))) bişi olmaz :)))
napiim teyze yanlşlkla tek taşım düştü içine alla alla ne bakıon:D
:D
Hiç bişey yapmam rahatlıkla alırım bişey varki orada karıştırmakla meşgulüm dimi bok aramıyom neticede hatta ve hatta imajına imaj katarsın o derece
çöpteki eşyamın değeri ile beni gören kişini değer oranları önemli
Görürse görsün.Çöp karıştırıyorum iftarı çıkartıcam da buyur birlikte yiyelim der gibi bakardım :)
Hiçbişey yapmam insanların ne düşündüğü çok umrumda değil:)
çöp benim değerli şey benim atan benim alan benim ona ne takmam bile.:D
napıym bozmam hiç takmam bile...o bayanı tanıyo myum ki..
off çok fena çöp karıştırdımı düşünürdü kesin :D ama söylerdm heralde yanlışlıkla bunuda atmışımda onu alıyodum derim
insanların ne dediğiyle ilgilenirsen hayatını kendin yönetemezsin hep başkaları seni yönetir
çöpten değerli şeyi alırım işime bakarım
ne olacak canıım o gordu dıye degerlı seyımımı almıcam zaten tanıdıksa acıklamamı yaparm :D
'' insanlık hali işte !'' derdim ve tepeden bakarsa bana onun yüz kızartıcı bir yanlışında da aynı bakışı ben ona atardım.
beni bozan bir durum yok,asıl o bundan sonraki düşünceleriyle başedebilecek mi böyle birşeye tanık oldugu için?
haha bunda ne var ki rahat ol biraz.
Hıh noolcak çöpü alınca beni beğenmesin çokta tın . Neyse çöpümü kendim aatmiorum kapıcı atio sorun kalmadı bitti gitti ..
Ters ters bakar geçerdim ona ne canım kendi işiyle meşgul olsun bi zahmet
Ne bakıyosun a*k önemli birşey olmasa sokar mıyım elimi çöpe derdim
Çok ayıp !
Senin önünde birisi aynısını yapsa sende bakardın
bizim burda hurdacılaar çok yapıyor .. hiç de bakmıyoruz onlarda insan ekmeklerini çıkartıyorlar sonuçta !
alırım canım
kımın ne dusundugu umrumda degıl sonucta çöp benım copum demı yanlıslıkla bırsey atmıs olabılırım :)
çöpe aşkım nerdesiiin diye bağırırım sarar :D ciddi olucak olursak . " tek taşı düşürdümde . evlenme teklifi edicem :))))" de . :D
Alırıım hemenn ne bakıyosuun trenmi geciyo deriiim :)
Millet için orda yapmacık mı davranacağım.Hiç gerek yok böyle hareketlere:)
Hiçbir şey yapmam valla çöpün içine elimi sokunca imaj mı bozulur bence saçmalık :)
annemin terliğiyle bakkalda çocukluk aşkımla karşılaşmam kadar cizemez karizmayı
Çok değerli bir şeyimi almaya devam edip çöpü atarım.
mıllet ne der dıye yasamaktan bıkmadınız mı...
millet "mıllet ne der dıye yasamaktan bıkmadınız mı" der diye endişe ederse kısır döngüye girip kara delik oluşur
kime ne ya sen ne yaparsan yaparsn
Hiç birşey olmamış gibi davranırdım :))
Yazdiğın cevabında başka şey yazıyor ama :))
uuu,kimsedende birşey kaçmıyor :))
Ne bakıyon lan? He? der devam ederim...
yer misin diye uzatırım
birşey olmaz büyütme bencede
bu olay neden imajımı bozuyor anlamadım ki ...
görürse görsün çok mu önemli sanki :)
utanırdım herhalde,ama çaktırmazdım.
artk geri dönüşü olmayan bir yola girilmiştir
Sunu aliversene baci :))
koy ver gıtsın takılma boyle şeylere :D
Sallamam...İmaj hiçbirşeydir kendin ol
istifimi hiç bozmam.
Tınn yani :)
Takmam
Sırıtırdım :D
umursamam.net
Hee görsün..