🌿Paraya , herşeyden çok önem veren🌿 Kendini sürekli öven.
🌿Akıl verenler...
🌿Paraya , herşeyden çok önem veren🌿 Kendini sürekli öven.
🌿Akıl verenler...
Herkesle samimi olan, herkese iyi davranan, cimri, egoist, sadece kendini düşünen, sürekli kendini öven kişilerle iletişim kurmamaya çalışıyorum
Bu saydıklarına ilaven; kibirli, narsist, egoist, iletişime kapalı, sabit fikirli, geri kafalı, dik kafalı, cahil, asla hatasını kabul etmeyen, bencil, saygısız ve soğuk insanlarla iletişim kuramam.
Parayla herşeyi satın alabileceğini düşünen erkekler , merhameti olmayan insanlar , egolu insanlar , samimiyetsiz insanlar , cinselliği aşkın önüne koyan insanlar
Detayda çok güzel belirtmişsin..
Ek olarak çevresindeki insanlara zarar veren, hayvanlara ve doğaya saygısı olmayan, yüzüne gülüp arkandan dedikodu eden, kibirli olup geçimsiz davranan.
Cevap
27Cevap
Anlayışı kıt olan, saygısız, kendinden başka kimseyi tınlamayan insancıklarla.. Keyifli geceler..
Egolu ve karşısındakini dinlemeyen insanlar
Negatif insanlar uzak kalsın benden oturduğum sofradan sadecee gülüşler muhabbetler olur kendi derdim bana yeter başkasının derdini yüklenmek istemeyiz o günümü pozitifliğimi sömürmesinide istemem
cahil insanlar.
yanında dura dura sizin de ıq'nuzu düşürür, hiç farkında bile olmazsınız. ondan sonra "doğru lan ekmeği dolarla mı alıyorum sanki?" diye dolanırsınız ortalıkta
Parasiyla övünen para delisi olanla
Kendini çok övenle
Yalanci insanlarla
Birçok insanla iletişim kurmam. Dürüst, eğlenceli, karakteri oturmuş insanlarla iletişim kurarım sadece
Beyni 5 para etmeyip aklı hep cinselliğe kayan tipler. Sabit fikirliler. Şiddete yatkın ve onaylayan kişiler…
Cimri ve Yalan söyleyenlerle
Elestiri ve dedikodu yapanlarla
Bencil, Saygisiz ve küfürbazlarla.
tek gecerim ki yalan soyleyen ve bunun disinda surekli akil veren herbiseyi bilir herbokolok olan
Açıklamada bahsettiğin kişilere ek olarak beni olanlar, ve iki kelimeyi bir araya getiremeyip söylenileni anlayamayanlar
Ukala, bencil, fedakarlık ne bilmeyen. Sürekli aranan, aramayan. Küçük dağları ben yarattım havasında gezinen tipler...
Hiçbirşeybilmeyipherseyibiliyormusgibi konuşmalarla
Kibirli ve cool görünmek için kendini kasan tipler.
Kafa yapısı bana uymuyorsa sadece bir yere kadar konuşurum
Yüksek topuklu giyebilen, makyaj yapabilen, elbise giyen insanlarla🙂
Kendini bir şey sananlarla , benden uzak Allaha yakın
Kendini bir şey zanneden Insanlardan tehammülüm olmaz benim
Yazdiklarinizin aynisini tasiyanlarla:) bir de kendini begenmislerle, saygisizlarla da.
ıletısım kuramadıgım ınsan yok kolay etkılesım sagalrım ama bazende elektrık almam sart olur
Her tür insanla iletişim kurarım iletiişim sorunu yaşamadım istisnalar haricinde
Egosu olan, kıskanç, kültürsüz ve çıkarcı insanlar
Sürekli edebiyat yapanlar, gerçekçi olmayanlar, kolay kırılanlar
Kibirli herşeyi ben bilirim diyen daha esnek davranmayan kimseyle iletişim kurmam
Cahil cesareti olan kişiler, güvenilmez insanlar, vicdansız insanlar.
Kendini sürekli öven ve eneriji emici vampirlerle iletişimi hemen keserim
Toksik insanlarla iletişim kurmayı sevmem
Sürekli akıl veren kendini öven ve karşındaki insana anlayış göstermeyen herkesten uzak dururum.
Fazla geniş, rahat, herkesle samimi olanla..
Akıllı olmamasına rağmen gururlu olanlarla, özentilerle vs.
Parasına güvenip te kendini üstün sanan şapşik lerle
Kendini bir b*k sananlar ile anında iletişimi keserim
Dedikodu yapan insanlardan...
Isınamadığım insanlarla.
Sinsi insanlara hiç tahammül edemiyorum
Kaba saygısız
Sevmediğim insanlarla.
Anlayışsız yobaz İnsanlar..
Karaktersiz insanlarla asla iletişim kurmam
Pasif agresif insanlar çok tehlikeli bana göre.
Herkesle iletişime açığım
Kibirli ve bencil insanlardan nefret eder iletişim kurmam.
Benim moralimi bozan insanlar ile
İki yüzlü. Gram tahammülüm yok
Kendini bir şey sanan egolu ve çok bilmiş
Sabit fikirli ve cahil insanlardan.
AKP'li olması yeterli.
Müslümanlar ile iletişim kurmam.
Menfaatci kaba ml
Cimri👺👺👺
Kafası yarım çalışan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?