Kişilik & Karakter Kolay manipüle edilir misiniz? Esraaaaa4566 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl EDİLENLER SAF MIDIR SİZCE? Kolay manipüle edilir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Hayır edilmem 0 0 Yorumla
zevk-i-alemmmmm Takip Et Master Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Hayır kimse manuple edemezbeni. Evet edilen temiz kalpli saftır. Herkesi kendi gibi bilirler 0 0 Yorumla
çılgınaura Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet öyle gözükürüm hep 0 0 Yorumla
Çöl_Ayısı Takip Et Xper 7 Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl hayır, belki. bilmiyorum ki. sen karar ver? 0 0 Yorumla
Advertiser Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 64% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 698 cevap paylaştı. Kolay degil zorda olsa mümkün degil. 0 0 Yorumla
ruhunukaybetmiş Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl edilmem anlasiliyo zaten 0 4 Yorumla Esraaaaa4566 +1 yıl Ne anlaşılıyor Yorumla ruhunukaybetmiş +1 yıl etmeye calisan Yorumla Esraaaaa4566 +1 yıl Evet. Psikolojim bozuktu yıllar önce o zaman olmuştum bende. Yorumla ruhunukaybetmiş +1 yıl olabilir Yorumla
ashleyww Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 475 cevap paylaştı. Edilmem ederim 0 0 Yorumla
Adana_lıı Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 460 cevap paylaştı. Kişiye bağlı biraz. 0 0 Yorumla
kubosoruyor Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Evet maalesef 0 1 Yorumla Esraaaaa4566 +1 yıl Hadi yaa. Psikoloğa git kız Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. artık degıl 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Hayır edilmem
Hayır kimse manuple edemezbeni. Evet edilen temiz kalpli saftır. Herkesi kendi gibi bilirler
Görselde ki hatun tarafından evet
Seversem evet yoksa hayır
Biraz kolay oluyor evet
Evet öyle gözükürüm hep
hayır, belki. bilmiyorum ki. sen karar ver?
Kayseriliyim zordur kandırılmam
Kolay degil zorda olsa mümkün degil.
edilmem anlasiliyo zaten
Ne anlaşılıyor
etmeye calisan
Evet. Psikolojim bozuktu yıllar önce o zaman olmuştum bende.
olabilir
Edilmem ederim
Hayır😀
Edilirim
hayır
Yok 🙂
Duruma gore
Kişiye bağlı biraz.
Yook
Yokkk
Evet maalesef
Hadi yaa. Psikoloğa git kız