Kişilik & Karakter Neşelenebiliyor musunuz? KayıpPsikopat_2 Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben neşelenemiyorum Güncellemeler+1 yıl Türk Kızı gelsin Neşelenebiliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Ben mutsuzum 0 0 Yorumla
_AsenaKayiBoyluTürk_ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Çok şükür neselenebiliyorum ama kendim sayesinde değil YÜCE ALLAH'IM SAYESINDE ONA BOYUN EGIP ITAAT EDINCE ❤❤ 0 6 Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Helal asena Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl En guzeli inanki canoo Allah'in varlığı yeter insanların dostluğu olsada hoş olmasada hoş Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Bozkurt asena olmasa durum vahim Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Diyeceksin nasıl bozukurtsun hergün içen boz kurt mu olur Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Keşke içmesen canooo vallaha birakkk Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Cano seni tanımak isterim Yorumla
Aytenliikadinn Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Etrafa renk katarim neşeli biriyimdir aslinda 💖 1 1 Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Ne güzel Yorumla
heyasi Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ben hep neşeliyim kii😄 0 1 Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Ne güzel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben mutsuzum
Çok şükür neselenebiliyorum ama kendim sayesinde değil YÜCE ALLAH'IM SAYESINDE ONA BOYUN EGIP ITAAT EDINCE ❤❤
Helal asena
En guzeli inanki canoo Allah'in varlığı yeter insanların dostluğu olsada hoş olmasada hoş
Bozkurt asena olmasa durum vahim
Diyeceksin nasıl bozukurtsun hergün içen boz kurt mu olur
Keşke içmesen canooo vallaha birakkk
Cano seni tanımak isterim
Etrafa renk katarim neşeli biriyimdir aslinda 💖
Ne güzel
Ben hep neşeliyim kii😄
Ne güzel
Çok şükür
Neşe mi hangi neşe