Kişilik & Karakter Tc kimlik numaranı ne şekilde ezberledin? Biröylebirböyle__ Takip Et Master Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hangi zeka türüne sahipsin yaz bakalım. Güncellemeler+1 yıl Ben analitik çıktım. Gerçekten analitik zekaya sahip olduğumu düşünüyordum zaten Tc kimlik numaranı ne şekilde ezberledin? Cevapla Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. 3 2 2 2 2 şeklinde 1 2 Yorumla Biröylebirböyle__ +1 yıl Sosyal ve müzikal yani u Barış_LonelyForever +1 yıl Evet
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl 3+3+3+2.. Müzikal değilim ama dilbilimselim.. 😄 1 0 Yorumla
SaykodelikEP Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 490 cevap paylaştı. Sosyal ve görsel. Normalde de sosyal ve görsel zekam daha kuvvetlidir 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ben 2 yıl boyunca okul sisteminde her hafta sınavı girerdik optik doldururduk o şekilde sınıfın hepsi ezberlemişti bu taktiği kullan 1 0 Yorumla
betamanyak Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 433 cevap paylaştı. Benim ezberim burada yok onu napcaz 2 5 Yorumla Biröylebirböyle__ +1 yıl Görseli açıp baktın mı? Aşağı ki kısım gozükmüyor çünkü Yorumla betamanyak +1 yıl Baktım Yorumla betamanyak +1 yıl 21224 benimki Yorumla Biröylebirböyle__ +1 yıl O zaman ben isimlendiriyim. Aykırı ve eşsiz zeka türü. Değişik bir ezberleme stili çünkü 😄 Yorumla betamanyak +1 yıl teşekkürler😂 Yorumla
TekTabancaGenc Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl 2 2 3 2 2 bu niye yok ben uzaylı mıyım 1 1 Yorumla Biröylebirböyle__ +1 yıl İstisnasın diyelim Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. 2 2 2 2 3. 1 0 Yorumla
aslıı_449 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl matematiksel ve sosyal :D ama aslında tam tersi 1 0 Yorumla
Rosse_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 446 cevap paylaştı. Müzikal ve dilbilimsel imiş 1 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Matematiksel ve sosyal miş 1 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Tek tek rakamlarla 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
3 2 2 2 2 şeklinde
Sosyal ve müzikal yani
Evet
3+3+3+2..
Müzikal değilim ama dilbilimselim.. 😄
Sosyal ve görsel. Normalde de sosyal ve görsel zekam daha kuvvetlidir
ben 2 yıl boyunca okul sisteminde her hafta sınavı girerdik optik doldururduk o şekilde sınıfın hepsi ezberlemişti bu taktiği kullan
Benim ezberim burada yok onu napcaz
Görseli açıp baktın mı? Aşağı ki kısım gozükmüyor çünkü
Baktım
21224 benimki
O zaman ben isimlendiriyim. Aykırı ve eşsiz zeka türü. Değişik bir ezberleme stili çünkü 😄
teşekkürler😂
2 2 3 2 2 bu niye yok ben uzaylı mıyım
İstisnasın diyelim
2 2 2 2 3.
Matematiksel ve sosyal.
Matematiksel vs sosyal
matematiksel ve sosyal :D ama aslında tam tersi
Müzikal ve dilbilimsel
Müzikal ve dilbilimsel imiş
Matematiksel ve sosyal miş
analitik diyor o neyse.
Müzikal, dilbilimsel