"Tersim çok pistir" sözü sizi (öfkenizi) anlatıyor diyebilir miyiz yoksa gayet naif biri misinizdir?

"Tersim çok pistir" sözü sizi (öfkenizi) anlatıyor diyebilir miyiz yoksa gayet naif biri misinizdir?

Hayır ya... Yani ne bileyim daha çok içime atıyorum ve bu çok kötü bir şey. Sevmediklerime karşı daha sert çıktığım bir gerçek ama ah şu sınırlar... Olumsuz duyguları kaldıramayan bir bünyam var ve ağlayasım geliyor bir süre sonra, tutabilirsem ne âlâ... En sonunda bir amacım varsa yine de bu duygulardan arınıp adamakıllı tartışma yapabiliyorum. Kısaca konuya ve sevgiye göre değişiyor diyebiliriz. Araya inatçılık da karıştıysa tamam. Kısaca pistir ya da değildir diyemeyeceğim çok garip bir bünyem var...
İyi bi insanım merhametliyim hayvan severim yardım etmeyi severim ama kimseye durduk yere kötülük yapmam
Bana kötülük yapıcak olan bin kere düşünsün hele ki hayatımı etkileyecek bi şey yapıyosa o zaman bende iyilik falan kalmıyo şeytanın yer yüzündeki hali oluyorum
#selamgençlik 🍀🍀
⭐Bu tarz ifadeler ben pek tercih etmiyorum. Fakat karanlık bir yüzüm benim de vardır illaki diyebilirim.⭐
#tubasueda 🍀🍀
Bazen ben bile korkuyorum kendimden. Bağırdığım zaman yer yerinden oynuyor. Öyle ki İstanbul'da çalışırken metro da patlatma yapılacak zaman anons ettiğimde çevre binalardan korkudan ses bile çıkmıyordu. Diğer arkadaşlar anons yaparken yine mi patlatma filan diyerek sitem ediyorlardı 😂.
Cevap
20Cevap
Fenadır, umursamazdır :D
Evet tersim pistir
Tersim hakikaten çok pisti. Karşıyı soğutacak kadardı ama artık değil 😁
Ooo hem de nasıl :)
Ters zamanıma denk gelen birinin abartısız aklını alırım.
Hem de nasıl. Bunu söyleyen tek kişi de ben değilim. Beni tanıyan çoğu kişi tersimin ters olduğunu bilir. İlk defa tanıyanlar da şahit olduklarında şoke oluyorlar. Çünkü normalde nahif, sakin duran biriyim:d
Benim iki yüzüm yoktur ne bakarsan onu görürsün İçim dışım birdir öfkelenirsem de çok fazla yükselmem sakin bir insanım içimden canavar çıkmaz hiçbir zaman
Çok gördük tersim pis diyenleri
Kuzu oldular etrafımda
Çok sakınimdir ama gerçekten damarıma basılınca terki diyar ederim olduğum yeri kimse bidaha beni goremez
Her daim şunu derim; Düzüm düz, tersim terstir. Ortası yok. Ters derken öfkemi değil de inadımı anlatıyor 🙃🤨😌
Kolay kolay tersime denk gelmez, çok sabrederim. O noktaya gelirse kötüdür , ani ve radikal kararlar aldırır.
Evet çok çirkinleşirim tanıyamazlar ki şu an benden nefret eden kişiler var
Evet, hemde çok pistir. Bu yüzden insanları hep kırıyorum. 😔😔😔
Sakin bir insan değilim, aşırı sinirli bir yapım var. Zarar vermem ama lafımı da esirgemem. Ağlatana kadar ağzıma geleni söylerim. Ben üzüleceğime karşımdaki üzülsün 🤓
Benim tersim düzdür🤣olması gerektiği gibi. başka sözüm yoktur
kolay kolay tersime denk gelmiyor ama gelirse tersim kötü maalesef
Bilmem beni tanıyana soralım
@GOKHANoturumactı pis mi?
Senin tribin düşman basına ya valla bak
İltifat ediyorsun 😎
Tersim aşırı pistir. Biri canımı yakmadan önce en az 15 kere düşünmeli diyebilirim.
Ben her gün duşa giriyorum, ters tarafımı da yıkarım yani, pis değil.
Kimseye zarar verecek kadar kinli biri değilim ama kötülük yapanı affetmeme huyum vardır. Dünya biraraya gelse de.
Tersimi görmek için çok zorlamak lazım. Zorlayanlar kendi köşesine çekildi ama hala ben haklı konumunda kaldım öyle söyleyeyim.
Aslinda çok naif hanım hanımcık biriyim ama damarıma gercekten basıldığında içimden bir tazmanya canavari çıkabilir
Naif birisiyimdir hatta kolay kolay sinirlenmem bile.
Tersimi bilen bilir.. 😄
Her şey değişebiliyor önceden pisti şu an kimseyi pekte sallamıyorum :))
Evet ya bir de çok sinirli oluyorum bazen o anıma denk gelen kişilerle genelde küsüyoruz
çok sinirli anıma gelirse pistir ama onun dışında melek gibiyim :)
Anlatiyor diyebiliriz
Normalim de pistir
Kontrol edemiyorum ki🥺
çok sakinim tersim nereme kaçtı bilmiyorum.
Evet Tersim Çok Çok Pistir
Kuyruğuma basani ısırırım. Ölçüm budur.
Tersim yok benim, pamuk gibi adamım.
Tersim pis olabiliyor. Mevzuya bagli.
Tersim bile cicidir
sen cicisin zaten suskun çiçeğim
Ehh.
Bence pistir bsbsbshava
Evet diyebiliriz tersim çok pistir.
Kesinlikle ben 😅
Öyle derler
Pis tersimdir genelde