Katılıyorum…
Erkeklerden özümde nefret ettiğim için onları köle gibi kullanmak benim suçum mudur?
Katılıyorum…
Bak bu soruyu ben sorsam kadınlar nezdinde kaldırılmıştı. Sen sorduğun için kaldırılmıyor. Bu hastalıklı feministliğiniz kaos oluşturmaktan başka hiçbir şey yapmıyor. Sadece nefret yayıyorsun. Nefret daha fazla nefreti ortaya çıkarıyor. Senin gibi kadınların da yerdeki bir çöp kadar değeri yok benim için. Eminim hep red edilmişsindir. Bu kuyruk acısı ordan geliyor. Sana bakan erkeğin beyni yoktur.
Reddedilmem için talep etmem gerekirdi ki ben talep edilenim. İyi bildin “ben” olduğum için her şey. Ve sen gibi aşağıdakiler “ben” olamaz, benim ancak ayağımın dibinde durur.
Ben senin gibi feminist kızları kendime köle yapıyorum. Ayaklarımın altında paspas oluyorlar. Feminist kızların o iğrenç suratlarına tükürmek hoşuma gidiyor. Hepiniz biz erkeklere boyun eğmeniz gerektiğini anlayacaksınız. Diz çökmeniz ve itaat etmeniz gerekiyor. Biz ne dersek onu yapmanız lazım. Zaten doğanın kanununda var bu. Erkek önderlik eder, liderlik yapar. Neden doğanın kanununa karşı geliyorsun ki. Kendini bu kadar strese sokma. Rahat ol, rahatla. İtaat et, kurtul. Cidden bak hoşuna gidecek. Seveceksin bunu. Tartışma olmaz, bir şey olmaz.
Feminist falan yazmışsın sanırım bana yorumunda. Tamamını okumadım. Ben feminist falan değilim. Köle kullanıyorum. Bunlar da çer çöp değil. Yazdığın zırvaları kendi kölelerine yedir. Şimdi çekilebilirsin.
Kes traş yapma
Seni üzmüşler.
Nefret kişinin kendisine zarar verir kuzu. İntikam alma hırsıyla içinde neyi örtbas etmek istediğindir önemli olan. Ne yaparsan yap, kaç kişi aldatırsan aldat, kaç erkeği kırıp aşağılarsan aşağıla değişmeyen tek şeyin sende bulunanlar olduğunu görmendir gerçek olan.
Beyhude çabalar bunlar. Güçlü ve kariyer sahibi oluşu güçlü kılmaz insanı. İnsanı hayata bakış açısı, sahip olduğu ahlak ve heybesinde taşıdığı tecrübeleridir zengin kılan.
Kısas.
Dingin bir ruh hali ile mutlu olabileceğin günlerin olsun.
Beyhude kelimesini ben de severim.
Kendimde de sıkça kullanırım.
Merhaba,
İnsanı duygusal açıdan tatmin edecek karşı cins birisi mutlaka vardır. Yoksa cinsel eğilimleri sorgulamak lazım.
Haricinde, bir insan üzerinde otorite kurmak, güç gösterisinde bulunmak size bir haz veriyorsa kendinize bir köle edinin. Onu kontrol edin, size itaat etmesini isteyin ve emirler verin. Bunu gizli gizli yapmak yerine açıktan, rahat rahat yaşayabilirsiniz ve çok da eğlenirsiniz.
Benim de etrafımda senin gibi çok fazla kadın var, geçmişte kalpleri çok fazla kırıldığı için erkek düşmanı oluyorlar en sonunda. Bence kadınlara yönelmeyi dene. Gerçi heteroysan bu imkansız ama biseksuelsen kadınlara yönel, onlarda gerçek aşkı bulabilirsin.
19 yılı dinlemem:)
Bence sen pembe hesabın arkasına saklanmış mavilisin :d
Kişi, kendinden bilir işi.
Cevap
33Cevap
Sizin suçunuz değil. kadınlar köle olmaktansa erkekleri köle yapmalı
❤️
Sanırım baban ile arada büyük sıkıntılar olmuş.
Aldanan birisine aldanır, yarasını sarar ama aldatan kendisini aldatıra ki bu trajediden kendini affetmedikçe kurtulamaz. Erkekler ya da kadınlar diye bakmak, bizi körleştiriyor. "İnsan" diye bakmadıça gözümüzün açısı çok dar kalıyor. Bu sorulara bakınca 20'li yaşlarda, babasına kızgın ve onu anlayamayan bir kız görüyorum. Üstelik yönlendirile bilir bir insan olduğunu düşünüyorum çünkü sevdiğinde aradığın şeyler var güvenmek sahiplenilmek ya da korunmak ama yanılmak istiyorsun fakat onun hakkında da eminsin, "ondan bir şey olmaz" fikrindesin. Tabiki yanılabilirim
Suç biz erkeklerde. Bir deliği var iki sokturuyor diye dipten alıp zirveye çıkarıyoruz sizleri sırtımızda. Kendimizi bir halt sanıyormuşuz da ukalaymışız da. Bak bi' çevrede, hepsi erkeğin eseri. Kadınlara kalsaydı işimiz hâlâ magaralarda yaşıyor olurduk. Erkekler içinden bazı akıllılar çıktı da taşı taşa vurarak bu serüvene başladık. Ama şehvet duygusu bizi köpeğe köpek etti, bu duyguya karşı koymak da çok zor.
Bana bak köle, ben dipte olanlardan değilim kendime denkleri köle yaptım. Düzgün yaz benim soruma yorumunu.
Dipte değilsin tabi, seni de birileri çıkarmış tepelere sırtlarında taşıyarak. Gerçekten doga bize sağlam bir kazık atıyor.
Ben doğduğumdan beri tepedeyim ve tepedekileri seçtim. Uzatma. Didişmeyi sevmem.
Didişmek gibi bir niyetim yok. Ama aptalı kullanmak mübahtır. Ne diyeyim ben şimdi. Benim maksadım kendimi senin gibilere ve senin erkek versiyonlarına kendimi kullandırmamak. Yoksa bir başkasına napmışsın umrumda degil.
Günaydın 😊
bana kalırsa bu nefret değil, bir isyan.
Lakin, çok sağlıklı değil. Anlaşılır tarafları olduğu gibi tehlikeli tarafları da var.
Uzun analiz de yapabilirim ama gereği yok diye düşünüyorum.
Son tahlilde, herkes, kadın veya erkek yaptıklarının karşılığını görüyor.
Belkide ava giderken avlaniyorsundur sen aldattığını düşünürken bazı erkekler için her daim ikinci kadın gözündesindir ya da yedektesindir o tarz paralı erkeklerinde senin onları aldattığın pekte umurlarında olmaz birde olaya bu yönden bak belkide herseyi farkındadır lar ama politik oynayıp seni ellerinde egonu yüksek tutup anlık mutluluklar yasatiyorlardir sana ne dersin
Psikolojik olarak yaşadığın kafayı harbi merak ediyorum ama o üst düzeyde seni bi dudukleyecekler kölelerin varken düşkün bir matruska olarak piyasaya düşecen ve seni eskitecekler. Acınacak bi zihniyet
Bir köleden esintiler diye bu cümlelerini hikayemde kullanacağım.
Dünyayı köleler yönetir zaten usttekiler de kendini bi s. k zanneder
Sen üstte öyle zannedince bu sonuca ulaşmışsın belli ki.
Ben köleyim ama sözüm olsun beyin nakli gerceklestiginde size ulasacam. Sizin gibilere bu dünya üzerinde bide paralı asker derler duyunca şaşırmayın
“Ne” olduğunu söylemene gerek yok… Ben kimin ne olduğunu biliyorum. Hoşçakal.
Sen git tedavi ol. Ne erkeği ne kızı. Acilen bunu Psikiyatri hastanesine yatırmaları şart. Butun erkekler bir olur mu yahu.40 yaşına kadar gelince iyice nefrete dönmüş iş belli.
Peki psikiyatrist bensem?
:) savaş yerine diplomasi….
Senin diplomasi ile işin olmaz bence. Yani yorumdan belli :) Ben hangi cinsiyet olursa olsun insanları kişisel olarak ayırt ederim. Birini genel olarak görmek kusura bakma Irkçılığa girer. Mesela İsraillilerin hepsi kötüdür demek gibi bir şey bu. Zihin yapısı yani. Böyle bir şey gerçek olmaz. İnsanları kişisel olarak ayıramazsan zaten hayat boyu sen herkesten nefret etmeye meyilli bir kişi olursun.
Çekilebilirsin köle, seni beğenmedim.
Suç değil, zevkler renkler tartışılmaz. Ama doğru kişilere yapmak gerek. Ben de köleyim, hatta cuckoldum. Ben gibi birine yapabilirdiniz, aşağılayıp kendinizi tatmin edebilirdiniz. Bence böyle kişiler seçin. Üstün iş sahibi olanları demişsiniz, doktorum bu ne kadar yeterli bilemem tabi size. Uygun görürseniz buna adayım
@Behavaha İtaatkar ruhluyum, kadınları üstün görüyorum. Özellikle böyle kadınlardan çok hoşlanıyorum. Onlara hizmet etmek, mutlu etmek istiyorum
@Behavaha soran kişi ezmeyi sevdiği için bunu konuşuyoruz. Yoksa kimse ezmek zorunda değil. Sevilmek isterim tabi ezilmek yerine. Ama ezerek mutlu olan bir hanımefendinin de ezmeye hakkı var, sonuçta kendi kölesini ezmeyecek de kimi ezecek. Bunu yaparak zevk alıyorsa bundan memnun olurum, hanımefendimi mutlu etmekten güzel bir şey mi var
Mazoşistmisin nesin sağlıklı bir ruh hali değil bu Allah insanları korusun senin gibi hastalıklı kafası olanlardan kibir insana çok zararlar getirir
Yoo çok seviyor köpeklerim.
Garip bir fantezi sanırım kişiliksiz ve paralı erkeklere ders veriyorsun. Aşka inancını kaybettikten sonra mı bu hale dönüştün acaba?
Aksine kişilikli iş sahibi ve ukalalıktan ölmek üzere olanlara. İş sahibi derken çok önemli işlerin sahibi:)
Bu durumu oyuna çevirmişsin. Umarım başınız ağrımaz. Tehlikeli sularda yüzüp köpek balığı, pirana gibi balıklara kafa tutmak. :)
Köle etmek yerine onun kadını olmayı denesen çok daha iyi ve inan çok mutlu olursun. Erkek itaatkar kadın sever ve onu mutlu eder
Mutluluğum bir başkasına bağlı değil benim. Mutluluk benden gelir kendi içimden.
İyi de alma verme dengesi var. Mutluluğu verirsen daha fazla alırsın . Kimsenin sert bir kadın isteyeceğini sanmam.
Kim kurmuş ya da bulmuş bu dengeyi? Belki de yoktur…? Sadece alma vardır belki de.
Peki
Bende kadınlar için aynı duygular içindeydim. Daldan dala atlayıp durduk. Dünyayı kurtarıyoruz sanki. Hiçbir anlamı yok bu işlerin :)
Kadınlar sana trilyonlar harcamıyordur ama ha ha ha ve ha
Çok daha önemli şeylerini harcayanlar oldu. Dedim ya anlamsız uğraşlar bunlar.
Eminim.
Sana bir bilgi vereyim uğraşım bu değil. Bu bir kırıntı.
Dört senedir kimseyle olmadım. Çok rahatım. Sevmediğin birine rol yapmak mide bulandırıcı. Zevk almıyorsun. Anlayacağını anladıktan sonra uzaklaşmayan eninde sonunda düşer. Onun için saçmalamanın bir manası yok. Tadında bırakmak iyidir.
Ben rol yapıyorum demedim ki seviyorum.. ama içten içe nefret de ediyorum. Çok da zevk alıyorum. Neyse anlayamazsınız bu yüzden anlatmayacağım.
Peki. Bol şans
Muhtemelen bir çoğu da seni böyle görüyor ve ego savaşlarıyla o ilişkiden bu ilişkiye koşarak hayatlarınızı heba ediyorsunuz. Yani senin de o anlattıklarından bir farkın yok. Aynı morun lacivertisiniz işte.
bi psikiyatriye gitmeyi dene çünkü bu hareketlerin normal değil
Sen kendin köle ol o halde :)
Twitter da bi video vardı aklıma o geldi sjkdls
Nefretle ilerleyen her hareket eninde sonunda sana zarar verir
Hayır senin suçun değil, kendini köle olmaya layık gören erkek müsveddelerinin suçu ki sana prim veriyolar
güzel bir senaryo başlangıcı olabilir ama mutsuz bir kadın haykırışı gibi geldi bana.
😂😂😂 havalara bak havalara 😂😂 Allah sana bakan, yanında duran erkeğe akıl fikir versin😂
yazık kafana. s kim bilir senin canını ilk ne acıttı
Geçmişte derinlerde yatan bir travma var sanki.
Dengesiz bir adama denk gelmememiz dileğiyle..
Ben hep sizinle ilgili konusmak istedim ama konusamadik olmadi aslinda takip de ettiniz ama sanirim ilgi cekici degilim
Sen sopa yememişsin
Sen kimsin ki kokonat
Beni kölen etsene çok merak ediyorum hiç köle deneyimim olmadida
Açıklamayı okumadın mı. Üstün iş sahibi dedim. En az benim kadar üstün olacak dedim sen kimsin benim kölem olabiliyorsun!
Senin suçun değil sana ne yaşattılarsa bu onların suçu. Sende bunu intikam haline getirmişsin ya da huy edinmişsin. Bu durumda hak edeni de var hak etmeyenide. Beş parmağın beşi bir değil.
Dünya ufak bir gün karşıma çıkarsan sana cehennemi yasatirim 🤫
Narsistlik seziyorum. Ego savaşı yapiyosun bildiğim sen erkeklerle. Sana zevk veriyo onları alt etmek vs. Normal bir durum değil. Daha dişli birine denk gelmezsin umarım hayatın kayar neye uğradığını şaşırırsın.
Çok dişlilere denk geldim zaten bu yüzden nefret ediyorum:)
psikolojisi bozuk diyorum anlamıyor
Tıpkı seninle dalga geçildiğinde senin anlamadığın gibi.
Hayır tabiki de ama yaratılış gereği de sizin gibi bir kadının hizmetinde olabilmek bizler için büyük nimet :)
Tamam biz ne yapmaliyiz bu durumda
Siz de köle kullanın.
Benim iliski anlayisim farkli seninkiyle uyusmuyor
Zaman içinde erkekler sizi köleleştirecektir anlayışınız bu değilse. Erkeklere fazla insanlık yaramaz çünkü. Köpek muamelesini sever onlar… öyle davranınca peşinden koşar.
Bakin her iliskide kolelik denen sey gecmiyor siz ikili iliskilerinize oyle lanse ettirdiginiz icin karsi tarafda diger rolu ustleniyor bir cesit yonlendirme yapiyorsunuz normal bir iliski istiyorsaniz yonlendirme yapmayin
hayal dünyanda mutlu olmana sevindim kullanılan kim oda ayrı bir konu
Hiç sağlıklı bir düşünce yapısı değil.
bukadar seyi elletmedenmi yapiyorsun
Pekala. Sıradaki soru.
Birgün kıvrımlı ve büyük şey kafanın içine yerleştirilirse kullanabilir misin?
Az önce kullandım. .)
Şizofreni hastaları sıkça hayal görürler.
Sinir hastaları bol bol nefret kusar etrafa saçarlar. Ve kirletirler 🤢
Evet tıpkı böyle hayaller ahahahaahaj:) neyse geçmiş olsun.
Hayallerime bu kadar kirli atışmaları katmıyorum. Maalesef gerçek.
Şizofreni hastaları hayal kurduklarının bilincinde olmadan hayal kurarlar. Ve bu kurduklarım hayal değil gerçek derler.
Kimileride yaşamak istemedikleri şeyler için bu bir kabus olmalı derler. Eh pek anlaşılabilir bu kaçış.
O halde kaçışının sebebini anlamışsındır..
Bir yere kaçtığım yok hala burada tam karşındayım 😎
Ne dediğimi anlayabilECek zeka düzeyine eriştiğinde görüşürüz o halde.
Ne dediğimi anlayabilECek zeka düzeyine eriştiğinde görüşürüz o halde.
Tercümesi : Kaçıyorum.
Ahahaha seni harcalar hacim ,😅😅😅
Neyin kafasını yaşıyorsun anlamiş değilim
En korktuğum kadın tipi
Bizde seni cinsel obje olarak goruyorum
Elbette senin suçun.
mitomani hastası
Senin suçun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?