Ne yapmalıyım, sizce ciddi olun lütfen?

Annemle dün kavga ettik, bana sabahın köründe durduk yere hakaretler etmeye aşağılamaya küçümsemeye başladı. Zaten hep böyle yapar, sadece düz dururken bile ne kadar s*laksın diye saydırmaya başlar aniden. Sorunlu bir tiptir biraz, gariptir. İşte dün sabah, mutfakta sadece yine sadece otururken aniden hakaretler edip küçümsemeye başladı, seni alan 2 güne kapının önüne koyar, yükten başka bir şey değilsin gereksizsin gibi şeyler demeye başladı aniden. Benim de sinir tepeme çıktı, normalde sakin bir tipimdir ama sabahın körü olması etkisiyle bende çıkıştım. "Babam seni defalarca kez aldatmış, kendi eşinden boşanmışsın. Beni mi kapının önüne koyacaklar? asıl sen kapının önüne koyulmuşsun." gibi şeyler dedim sinirle. Annem de bozuldu haliyle, dünden beri bana çok kötü davranıyor. Normalde de iyi davranmazdı, ama kötü davranıyor. Kendimi suçluyorum biraz ama bir yandan da durduk yere demedim ki, aniden bana çıkıştı bende kendimi tutamayıp çıkıştım yani. Durduk yere desem suçlu olurdum evet, ama bana laf ettiği için laf ettim. Özür dilemek istiyorum ama annem bana bir sürü kötülük yapmasına rağmen bir kere bile özür dilemedi, o yüzden de özür dilemek istemiyorum biraz. Konuşmuyoruz şu an, ne yapmalıyım sizce?

Ne yapmalıyım, sizce ciddi olun lütfen?