Biri bana sigarayı bırak diyince thanos gibi oluyorum. Tek parmak şıklatması ile yok olsun istiyorum vallahi. 27 yaşında sigaranın zararlı olduğunu bilmeden içiyor değilim elbette demek ki umursamıyorum içmeyi seviyorum.
Bir şeye üzülünce "buna mı üzüldün, yok başkalarının şöyle dertleri var seninki de dertmi, yok orada insanlar ölüyor sen buna mı ağladın" gibi daima kötüye bakarak kendini avutma ve şükretme psikolojisine dayalı insanlar aşırı canımı sıkıyor. He ben buna üzülüp ağlıyorum, sana ne?
Para mutluluk getirmez jddj , stresten uzak dur (izin verseler duracaz) :D , kahve içme çay iç harareti alır, sigara konusuna katılıyorum, seviyorsan git konuş bence.. sanki liste uzuyor 😬
Bir de önce anlat diye ısrar ederler. Ya anlat belki çözeriz senin sorununun benim sorunum flaan. Anlatıyorsun anlatıyorsun gelen cevaba bak. Takma kafana ya, geçer ya boş ver.
Ne dertler var geçer bu da denilince rahatsız oluyorum. Ben de biliyorum heralde geçecek ve daha farklı dertler var. Ama herkesin derdi kendine ağırdır.