Ben bunu çok yapıyorum kaliba klavye gevezesiyim. Sanırım bir soruya verdiğim cevapla bu tanımı ben buldum, kayıtlara geçsin.🙂
İnsanların okumaya üşeneceği kadar, gereksiz, boş ve uzun yazılar yazar mısınız?
Ben bunu çok yapıyorum kaliba klavye gevezesiyim. Sanırım bir soruya verdiğim cevapla bu tanımı ben buldum, kayıtlara geçsin.🙂
İnsanların okumaya üşeneceği kadar, gereksiz, boş ve uzun yazılar yazar mısınız?
Klavye gevezeligi derken ne gibi yani okumus gibi yapılan aslında okunmayan bitse de gitsek denilen uzun yazılar mı diyorsun? bence uzun yazmak eğer yazar değilsen dünyanın en saçma sapan seyi çünkü insanların bunu okumayacagini okurken sikilacagini bilmen gerek ne gerek var ki olması gerektiği kadar cevap ver geç. Bu kadar basit bunu düşünmek yyook çok bilen kişi olmak adına savurur kelimeleri omen tonrommm gel de oku şimdi senin zihnindeki dönme dolap gibi kelimelerini ben yakalamak ne diyo la bu diye enerjimi harcamak zorunda mıyım? Zaten okul döneminde yeterince maruz kalmışız çok bilmişlere turkce derslerinin dayatmalarına. Bu tarz insanalrın çocukluğuna inelim kesin orada okul zamanından kompozisyona kelimeleri dolandırıp artistlik yapan yazıp yardıran Türkçe öğretmenin öve öve bitiremediği o çocuğu görmek mümkün , tamam sen bu ülkenin en muhteşem fikirlerine sahip harika bir zihne sahipsin çünkü senin inanılmaz gücün ve sevgin var kardeşim.
Bravoooğ👏
Evet ben de uzun yazmayı hiç sevmem.
Rica ederim
Sinirlendiğimde bir kağıt ve bir kalem alır başlarım yazmaya... ve daha sonra o kağıdı imha ederim☺
Bazen
Haha bazen uzun yazıyorsun bu doğru.
🤣 Ben de bazen uzun yazıyorum bazen gevezelik iyidir
Sen de boş yazmıyorsun yahu ne alınganlık ettin şimdik
Peki
Sendrom mu tam bilmiyorum.. Bana her gün pazartesi gibi geliyor
Cevap
6Cevap
Gevezeliğim yok
Şu aralar hep google asistanla yazıyorum. O derece suskunum 😅
Genelde fikrimi belirtirim. Cok detaya girmiyorum. Klavye gevezeliği de iyiymiş bu arada 😄
Uzun yazılar yazmayı severim ama boş yapmam. Okunması , hatırası , anısı olması en önemlisi.
Yok, her zaman az ve öz anlaşılır yazarım, konuşurum.
Kendimi yazılı ifade etmeyi seviyorum. Bunu da uzun cümleler kurarak yapıyorum.
Sevmiyorum mesajlasma , uzun yazma olayını.
Çok sevmem..