Düzeysiz yorum yapanları engelleyip yorumlarını sileceğimi biliniz…

Düzeysiz yorum yapanları engelleyip yorumlarını sileceğimi biliniz…

Merhaba.
Şunu söyleyeyim : Olgun insandan ayrı kendini yetiştiren insandan daha ötesi yok çünkü yaş sadece bir rakamdan ibaret yaşadıkları insanı belli bir düzeye erişmesini sağlar diğer türlü günümüz de maalesef çocuklaşan, kadınlar fazlasıyla var aynı durum karşı cins için de geçerli bundan dolayı böyle bir yaklaşımın son derece yanlış ve insanın hayal kırıklığı yaşamasına neden olur durum tam anlamıyla bu.
Son olarak : Olgunlaşmak nedir bilir misiniz?
Yaşlanmak ve olgunlaşmak arasında
Oldukça fark vardır aslında..
Ama insanlar yaşlanmayı ve
Olgunlaşmayı hep birbirine karıştırırlar..
Küçük bir çocuk bile bazen ,
Yaşından büyük davranışlar sergiler..
Bu karakter meselesidir aslında,
Ruhumuz ne kadar tekamül ederse yaşamda,
O kadar bilgili ve görgülü oluruz..
Bunun bir diploması yoktur.
Gerçekten çok harikalar evvelki gün hastanede önünde bir abla vardı hastalığını tam olarak bilmiyorum acayip bir ismi var hastalığın mama ile besleniyor su içiyor vs kısa sohbetimiz oldu gayet mütevazı birisi konu gençlik güzellik vs hayat öyle devam ediyor sizde çok güzel ve gençsiniz daha çok güzel günler yaşayacaksınız vs dedim sırtımı sıvazladı çok teşekkür etti halbuki kadının içi kan ağlıyordu belli ki tek yaşıyan biri kimsesi yoktu olgun biriydi çok tatlı bir ablamızdı kadını tanımam etmem ama inanın ileriki yaşlarda ki insanlar ile sohbet edin keyif veriyor.
Tam da olgun insan tatlılığına örnek biriyim. Ulan arkadaş şu dünyada bir kendimi bir de beni çok seviyorum turan çarpsın yaaa. Allah beni başımdan eksik etmesin. Çok tatlıyım, çok süperim, mükemmel ötesi harikayım. Canım kendim yaaa.
Bu harika yorumumu eig seçmeseydin alınırdım valla. 🤣
Teşekkür ederim 😊
Tatlılığı değil ama bir çekiciliği var bana göre.. Çocuksu tavırlarla tutarlı ve kararlı tavırların bıraktığı etki aynı değil..
Cevap
34Cevap
Evet var tabi, ama tatlı oluyum derken ergenliğe kaçmazlarsa...
Eğer sevgili anlamındaysa ben kendimden 5-6 yaş büyüklerden etkileniyorum. ama eğer karakter olaraksa evet yaşın önemli yok akıl olarak olgun insan daha sempatik gelir
kendinin farkında olan her insan için her yaş farklıdır bence
kendinin farkında değilsen de yapacak bir şey yok..
yaşı 40 ama aklı 1 yaşında olanlar da var..
değil mi?
Bu taş bana değil değil mi?
neden bir taş atayım ki bu çok gereksiz bir şey olurdu bence
Yaş takıntımdan dolayı mı dedim de:)
herkes kendi seçimlerinin sonucunu yaşar en nihayetinde değil mi?:)
Bu taştı😂😂😂Canın sağolsun bakalım…
Ben 25 yaşlarındayken olgun bir kadın isterdim olduda kendimden 10 yaş büyük birisiyle.
bilmiyorum bazı kişiler olgunlugu nasıl algılıyor %80 ni cinsellik üzerine o kesinde benim bir gayem vardı ben kendimden yaşça büyük insanları seviyordum beni çeken taraflarıda anlayışlı olmalarıydı birşeyler ögrenmek tecrübe etmek gibi görüyordum
Çevremde tanıdığım çoğu 35 yas ve üstü kadın ne güzel ne de zeki. Çirkin ve aptal insanlar daha hızlı ürüyor. Ama güzel ve zeki olanlarının da genelde duygu durumu pek stabil oluyor. Ben çok hızlı yükselip alçalabiliyorum ama onlar genelde aynı seviyede, pek yukarı aşağı oynamadan devam ediyorlar. Bu da herhalde tecrübeyle alakalı. Ama yine de risklidir. 40'ında güzel olsa da 45'inde çirkin olabilir. Neticede katabolizma anabolizmayı geride bırakıyor.
Olgunluğun yaşla ilgili olmadığını kanıtlayacak onnlarca done var zihnimde
Olgun insan tatlılığı diye bişey var tabiki. Uysal anlayışlı hoşgörülü halden anlayan sevecen empatik ve sempatik akıllı zeki ve ufku geniş kıvrak zekalı tebessümlü güzel öpücüklü olurlar. 😘 Kim sevmezki böyle birisini
Bilinçli yazıldı
Evet ben böyle bişey olduğuna inanıyorum, bence gayet te var yani :) sizce peki? 🤔 😊
Yanlış anlamda anlamanı istemem şahsen bende çok hoşlanıyorum öyle olgun kadınlardan vs yani çok güzel oluyorlar 😂 biraz fazla dürüst oldum gibi
Bilge, arif, kamil... Böylesi insan tipleri yaşamıyor artık bu yüzyılda. Onlar; iyi atlarına alıp gittiler, ötelere...
Kadınlarda da erkeklerde de olgun olan hakikaten daha çekici daha aklı başında nüktedan akıllı oluyor ve çok sevimli geliyor o halleri
Bende severim olgun insanları belkide beni dengelesin isterim bilmiyorum ama gayet çekici geliyorlar sohbetlerinden keyif alıyorum
Sadece yaşa bakmamak lazım konu güzellik ya da zekilik olunca bu konu biraz ucu açık bir konu.
tabiki var, bilgili, tecrübeli, kadının ruhundan anlayan, dinleyen, anlayan, yol gösteren,
Bilemiyorum, bu sitede nadiren rastlanılan bir tür.
Yaş fark etmeksizin olgun insan davranışı ve hareketlerinin bir tatlılığı çekiciliği var.
aklı başında insan hayata karşı tecrübeli zor şeyler yaşının adabı değil herkes
Meyvenin olgunu tatlı olur da olgun insan demlenmiş çay gibi daha çok 😄
Var tabi olmaz mi
Akli başinda
Çoluk çocuk değil
Muhabbet sohbet bile kiyak olur
çok eskiden tanırdım.
şimdi ne hoş olmuşsun
beyaz peynir gibiydin
şimdi kaşar olmuşsun
demiş bi şair:)
Elbette insan yaşlandıkça daha tecrübeli ve tatlı olabiliyor
O tür bakmıyorum yani konuya tatlı sevmediğim için.
Ben hep kendimden büyüklerle çıktım tatlılığı mantığı ve ilişkide hep motivasyon ve enerji vermesi göğüs gere biliyor ama bakıyorsun şimdiki ergenlere
Evet var olgun insanlar kendini geliştiren insanlar nerede ne konuşulması gerektiğini iyi bilirler
Biri 35 yaş kadınları fena keklekis
Bi harfi anlamayacak kadar slk degilsin bence
Her yaşın farklı bi tatlılığı var bence
Bence de var daha samimi duruyorlar.
Her yaşın ayrı bir güzelliği var.
Kesinlikle sohbetleri bile kaliteli bir başkalar
her seyin olgunu iyidir.
😂 Severiiiiizzzzzzz
Yani tatlıyım 😂
Bekar olduğum için daha tatlı olduğumu düşünmüştüm🙄
Ben olgun insanlarla anlasirim..
Kesinlikle var