Kişilik & Karakter Bakışları ile konuşanlardan mısın? MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 60 Yapay Zekaya Sor Bakışınla etrafında olanlar seni anlayabilir mi? Kalsan biraz daha ne fayda. Çabalasan anlatmaya ne fayda.. 🦁 Bakışları ile konuşanlardan mısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı. Hıı gözlerimi kırpıştırıyorum, deviriyorum falan 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Bakışlarımla konuşabilirim 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Aslında hayır ama bakışlarımdan anlam çıkaranlar var. Demek ki ister istemez bazen kendimi ifade ediyorum:d 0 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Algıları açık bir insansa karşımdaki, bir bakisimdan bile anlar ne demek istediğimi , değilse 100 cümleyle bile anlamaz 0 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Aaa jest mimik kraliçesiyimdir. Susmam ve bakışlarımdan korkanlar var😂 0 0 Yorumla
PandacıkD Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 82% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 711 cevap paylaştı. Eveet 😅 genelde bakışlarımdan hemen anlıyorlar ne demek istediğimi 0 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evet. Ozellikle kaslarim dan cabuk anlasiliyormus. 0 0 Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Beni tanıyanlar anlar bakışımdan ne demek istediğimi 0 0 Yorumla
Odunumsuİnsan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Bazeen kabalık ortamlarda oluyor genelde 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,3b cevap paylaştı. Bennn 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hıı gözlerimi kırpıştırıyorum, deviriyorum falan
Bakışlarımla konuşabilirim
Aslında hayır ama bakışlarımdan anlam çıkaranlar var. Demek ki ister istemez bazen kendimi ifade ediyorum:d
Algıları açık bir insansa karşımdaki, bir bakisimdan bile anlar ne demek istediğimi , değilse 100 cümleyle bile anlamaz
Aaa jest mimik kraliçesiyimdir. Susmam ve bakışlarımdan korkanlar var😂
Eveet 😅 genelde bakışlarımdan hemen anlıyorlar ne demek istediğimi
Evet. Ozellikle kaslarim dan cabuk anlasiliyormus.
Beni tanıyanlar anlar bakışımdan ne demek istediğimi
Yerine göre evet
Bazeen kabalık ortamlarda oluyor genelde
Bakışlarla konuşamıyorum
anlayana evet lili
maalesef
Bennn
Bazen evet😄