Bu konuda eksikliğini hissettiğim bir şey yok. Çünkü hissetmeme düğmesine bastım. 😶

Bu konuda eksikliğini hissettiğim bir şey yok. Çünkü hissetmeme düğmesine bastım. 😶
anneannemi kaybettiğimiz günden beri kaliteli uyku denen şey yok bende sürekli kabus sürekli endişe korku anneme bişey olucak korkusu gece yarısı uyanıp uyuyamama sabahın köründe uyanma bazsn hiç uyuyamama
Allah rahmet eylesin.
maalesef ki ölüm kaçınılmıyor. Ölüm tamamen bir ayrılık demek değildir, çok çok özlem oluyor. Şu zamanımızı endişe yerine sevince verelim daha iyi olmaz mı
Amin ALLAH razı olsun, anneannem uzun yaşadı baya ama onun ölüm anını görmem hiç iyi olmadı mesela şu an deli gibi uykum var uyuyamıyorum kötü kabus görücem diye
Kötü kabus göreceğini o kadar çok benimsemişsin ki şaşması mümkün değil. Kötü de olsa, üzerine git ve kovala. Yoksa hep görürsün
o günden sonra başladı sürekli olarak
Durdurmaz isen durmaz ki.
nasıl durdurcam
Ölümden, ayrılıktan korkmayarak. Anneannen seni böyle mi görmek isterdi? Senin mutlu olmanı, rahat uyku çekmeni isterdi. Onu böyle hatırlamanı istemezdi değil mi? Güzel anılara tutun
ölüm anını görmeseydim keşke 🥺
Ölüm anını görmen şöyle tecrübe verir. Sevdiklerinin kıymetini biliyorsun. Üzülme
evet artık daha dikkatli oluyorum bu konuda sanırım
Evet. İyi geceler, erken kalkmam lazım.
hayırlı geceler teşekkür ederim güzel sözlerin ve desteğin için 😌
Ne demek ✨
Kuş tüyü yastığım eksik 😬alsana bana bir tane 😂
Şeytan tüyü var elimde 😂😂
Tabii 😂😂
Senden düşenler var 😂
15 dakika önce baş ağrım başladı. Ağzını açma lütfen 😬
Cevap
5Cevap
mutluluk eksik
Bir şey eksik değil kaliteli uyku yaşıyorum sadece erken yatmam gerek
uykum geldiğinde uyuyunca uykum kaliteli oluyor genelde..
onun dışında bilemiyorum..
Her şeyim tam. Huzurlu ve mutluyum... Daim olur inşallah.🙏
İnşAllah
Hiçbirşeyim eksik değil. İç huzurum var vicdanım da rahat ne isterim ki 😊
Daim olsun ♒
Teşekkür ederim Yengeç 😊
Rica rica 😬
Hamile yastigim eksik gibi. Son zamanlarda cidden rahat uyuyamiyorum
Allah kolaylık versin ✨
İyi uyuyamıyorum çünkü kafamda hep çözülmeye bekleyen sorunlar var birde birini özlediğiniz için uyku tutmaz.
Artık uyku uyumam için bir sebeb yok çünkü uyku düzeni denilen bir şey kalmadı bende
Geceleri ağlamak düşünmek için iyi bi zaman o yüzden geceleri uyumam ya düşünürüm ya da ağlarım
kaliteli yaşamdan geçer kaliteli uyku kaliteli yaşam olmadıgı için oda olmuyor be aga dsds
Zihnimin susması insanlar taş çatlasın 20 dk ya uyuya dalar ben 2 saate
düşündüm de, bir şey yokmuş 🧐
Yok derken neye yok
eksik olan bir şey yokmuş yani 😂
He tamam 😬
Zaman eksik oluyor genelde 😃
Sağlık
Mutluluğum eksik
Vaktim eksik 🙄
Huzurlu bir beyin lazım..
Boş bir kafa gerekiyor.
hiçbir şeyim eksik değil
Huzur malsf
Nerede arıyorsun
Aramayı bıraktım. Olduğuna inanmıyorum
İnanmadığın bir şeyin eksikliğini hissedemezsin. Var ki hissediyorsun. Yanlış yerde arıyorsun
Aramıyorum çünkü yıllarca aradım ve gördüm, burada olmadığından eminim. Ulaşabileceğim bi yerde de değil gibi uzun bi süre
Her yere bakıyorsun ama kendine bakmayı unutuyorsun. Sensin huzur.
Öyle değil işte. Motor bende ama birinin ya da bir şeyin marşa basması lazım. Öyle düşün
Anlıyorum anlıyorum. Sen küsme ki sana gelsin istediğin şey
Halim kalmadı sonum hayrolsun bişi demicem
Dolmuşsun. Hayır olsun
Oldukça
Konuşmak istiyor musun
Sağol
Sen de sağ ol
Uykum 😂
Zamanım 🤙
Konsantrwm
Kediniz eksik
Sakin bı eve