Merhabalar...
Sazova parkında gezerken orada ki kavak ağaçları beni bir anda çocukluğuma ve kulağıma o müziği duymama vesile olmuştu.
Bu bir müzik olur, yediğin yemek, izlediğin çizgi film vs vs. Seni, bir anda çocukluğuna götüren o şey nedir?

Merhabalar...
Sazova parkında gezerken orada ki kavak ağaçları beni bir anda çocukluğuma ve kulağıma o müziği duymama vesile olmuştu.
Bu bir müzik olur, yediğin yemek, izlediğin çizgi film vs vs. Seni, bir anda çocukluğuna götüren o şey nedir?

Turkuler var cocukluguma goturen,
Yu gi oh kartlari, pokemon, bazi cizgifilmler mesela sailor moon, prenses sehrazad, kim possible falan .
Play station 1 de oynadigimiz tennis oyunu, dragon ball.
Bazi sekerler ozellikle agizda patlayan seker vardi o
Köy life Ankara'da (: çok güzeldi ya köye gittiğimde Anneannemlere camurla oynadim Köpeklerim kedilerim... sabah uyandiğimda ise Anneannemle heycanlanirdim nereye gidiyorsun bu saatte diye ne diyorlar ona ama Ineklerle felan yaylaya doğru gidiyordu bende Anneanneme yardim ediyordum seviniyordum heycandan... sonra yer sofrasina otururduk Anneannecim en sevdiğim erişte corbasi ve yağli erişte yapardi çok sevdiğim için Dedem de Cayciydi aksama doğru geldiginde bana cips cikolata felab getirirdi kedilerimi köpeklerimi eve sokardim bakardim yikardim hahaha Arkadaslarim ile de 5 taş oynardik bir oyun... onlardan ögrenmistim dağlara taşlara giderdik köylerde Festivallar olurdu Köcekler gelirdi gülerdim bunlar neden etek giyniyor Adamlar diye 😂 hoşuma giderdi benim
Eveet 😂💖
söyle eskii şarkıları dinleyip eski gittim yerleri görünce diyorum ki agaa be ne saf temiz insandık ki şu an ne haldeyiz
Cevap
2Cevap
Çizgi filmler halı sahada kuzenlerle maç
Patlayan şeker :D
Karnım ağrıyana kadar yerdim, şeker gibi oldum sjdjsha
Hıı yetiştim vallah
Küçüklüğümden beri tanıdığım biriyle mazi hakkında konuşunca direkt çocukluğuma dönüyorum
Gözlerimin önüne gelen çok şey var hangisini söylim 🤭
Eski fotoğraflar, eski abur cuburlar, şarkılar...
3. evim olan parklar ve babamla geçirdiğim anlar :)
Pamuk şekerler
Kokular ve anneannemin evi
Leblebi tozu
Köye gitmek
Pamuk şekeri🥰🥰🥰🥰
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?