Kişilik & Karakter Kendi kendine konuşur, güler misin? MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 50 Yapay Zekaya Sor Benim de kendimle sohbetim çekiliyormuş he. İyi güldüm kendime. Bebek seni yerim ama.. 🦁 Kendi kendine konuşur, güler misin? Cevapla Bebek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı. Delidir ne yapsa yeridir :D şizofreni başlangıcı diyorlar hajsaj 0 2 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl İnsanın kendinden güzeli var mı be Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Yok yani bunu kendime söylerim hep 😅 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Kendi kendime gülerim ve konuşurum 0 0 Yorumla
Gɴᴏꜱꜱɪᴇɴɴᴇꜱ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evet bunu genelde yapıyorum. Kendimle sohbet ediyorum, bazen gülüyorum ve hatta bazen dertleşiyorum. 🤷🏻 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Bugün yaptığım birkaç normal dışı harekete baya güldüm 0 2 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Hep güleliö Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl İnşallah be Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ahahahaha koptum gene 😂😂 ben kendi kendime konuşunca kendim gene bana sus kadın diyor 😀 0 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Kendi kendime konuşurum demiyim de sesli düşünürüm diyim 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Kendimle sohbet etmekten insanlarla etmediğim bile oluyor ajfjejd 0 0 Yorumla
Rosse_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 446 cevap paylaştı. Bazen aklıma bişi gelir gülerim evet ahah kediye bayıldımm😅 0 0 Yorumla
PolyannaLisa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kendi kendime konuştuğum olmuştur, ama hiç kendime gülmedim. 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Evet bazen bu konuda şizofren olduğumu düşünüyorum 0 1 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl En güzel şizo biziz o halde Yorumla
elasubasi1995 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl ayy onu çok yaparım bir keresinde nolmuştu biliyon mu kendi kendime sevgilimin adını soy adını tekrar etmiştim sonra annem duymuştu o kim diye sormuştu 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Gülerim 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evet yapıyorum öyle şeyler… 🙈🥲 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,3b cevap paylaştı. Konusuyorm detaylı bir rapor veriyorm kendime 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Delidir ne yapsa yeridir :D şizofreni başlangıcı diyorlar hajsaj
İnsanın kendinden güzeli var mı be
Yok yani bunu kendime söylerim hep 😅
Kendi kendime gülerim ve konuşurum
Evet bunu genelde yapıyorum. Kendimle sohbet ediyorum, bazen gülüyorum ve hatta bazen dertleşiyorum. 🤷🏻
Bugün yaptığım birkaç normal dışı harekete baya güldüm
Hep güleliö
İnşallah be
ahahahaha koptum gene 😂😂 ben kendi kendime konuşunca kendim gene bana sus kadın diyor 😀
Kendi kendime konuşurum demiyim de sesli düşünürüm diyim
Kendimle sohbet etmekten insanlarla etmediğim bile oluyor ajfjejd
Bazen aklıma bişi gelir gülerim evet ahah kediye bayıldımm😅
Kendi kendime konuştuğum olmuştur, ama hiç kendime gülmedim.
Evet bazen bu konuda şizofren olduğumu düşünüyorum
En güzel şizo biziz o halde
e herhalde
kendi kendime konuşmasam delirirdim
ayy onu çok yaparım bir keresinde nolmuştu biliyon mu kendi kendime sevgilimin adını soy adını tekrar etmiştim sonra annem duymuştu o kim diye sormuştu
Çok boş kalmıyorum..
Gülerim
Gõrsel cok tatli:))))
Evet yapıyorum öyle şeyler… 🙈🥲
Konusuyorm detaylı bir rapor veriyorm kendime
Hayır deli miyim bennn
Evet arada oluyor
Evet fazlasıyla..
Yok 🤣