Takıntı seviyesinde saplantılarınız var mı?

Herhangi bir konu ya da herhangi bir kişi olabilir.
Takıntı seviyesinde saplantılarınız var mı?

Herhangi bir konu ya da herhangi bir kişi olabilir.
Saplantılar oluşturuluyor...
Dışarıda tuvalete girmem. Çoraplarım pislenmesin diye çorap giymem. Pis bir odada uyuyamam. Sesli yemek yiyenin parmağını ısırırım. Yere çöp atanın çöpünü arabasına geri atarım.
Bunlar dışında insanlara saplantı yapmıyorum. 😌
Bunlar saplantı değil de olumlu özellikler sanki. 😂
O zaman bana saplantı bulur musun? 😔
Hiç gerek yok, böyle iyisin. 😂
Buna da anlaştık. 😌
İri diri g. te saplantim var
Cinsiyet ayrımı yapıyorsundur umarım. 😂
Hshdh karşı cinse sadece
Eyvallah, g. tümüzü saklayarak gezmeyelim öyleyse. 😂
Cevap
2Cevap
Saplantılarım yok
Okb hastalığından bahsediyorsun. Seneler önce bende de saçma 1-2 takıntı vardı. Fakat çok şükür geçti 😊
Sadece okb değil. Farkında olmadan başka birine saplatılı biçimde bağımlı olmak gibi de algılayabiliriz. Ufak tefek takıntılar herkeste az çok olur dönem dönem.
Peki saplantılı olduğum kişiyle nasıl bir diyaloğumuz var?
O seni ittikçe senin ona daha da bağlandığın. Git demesini gel anladığın bir iletisim.
Peki seni sadece itmesi, istememesi mi çekiyor?
Onu saplantılı bir arkadaşa sormak gerek. 😂
Sen değil miydin o ya 😅
En ufak bir takıntım bile yok. 😂
Yalandan kim ölmüş 🙄
Bilmem, kim ölmüş? 😂
Senin dünyaya kazık çakacağın kesin 😂😏
Ahh keşke. 😂
Sakın seni istemeyeni, isteme. Git dendiğinde git ve geri dönme 😊 yoksa sen zarar görürsün
Tavsiyelerin için teşekkürler ama bu değerli tavsiyeleri ihtiyaç duyanlara vermelisin. 😊 Mesela engellediğin eski sevgiline. 😅 Görüşlerin altında sana ulaşacağım diye helak oldu eleman. 😂
O benim sevgilim değildi ki 🤔
Sana saplantılı olduğu kesin. 😉 Koru kendini böylelerinden. 😅😊
Tanımadığın biri hakkında yorum yapman ön yargıdan ibarettir. Kimse hakkında lütfen suizanda bulunmayın.
Evet, seninki gibi aynı. 😉 Genel bir sorudan çıkarım yapıp tavsiye vermekle aynı durum değil mi? İnsanların can damarını bulmayı severim. Ögretici olmuştur umarım senin adına. 😊
Yanlış. Genel bir sorunun ayrıntısında insanlar ya kendi yaşadığını ya da çevresinde yaşanılan bir olayı aktarırlar. Buna istinaden önce kendi üzerimden çıkarım yaptım sonra da senin üzerinden devam ettim.
Ve maalesef can damarımı bulmadın, aksine tanımadığın birine ön yargıda bulundun şaşırdım
Birincisi önyargı dediğin yargıda gayet haklıyım. İkincisi maalesef aynı durum. Burada sen o şekilde soru soruyor olabilirsin tabii ama ben genel-geçer sorular soruyorum. Bu da senin önyargın. Buradaki can damarın konusunda haksız olabilirim ama hassas noktan olduğu çok bariz.
Hayır canım en başta yazdım, sende "sadece okb değil" diyerek bana örnek verdin. Ben de senin veya etrafından biriyle alâkalı örnek galiba diye düşündüm. Çünkü çok eksantrik bir fikir önerisi sundun. Fakat anlamadığım şey şu ki, sana iyi niyetimle yazmama rağmen, sen benim açığımı aramışsın ve bulduğunu zannedince vurmak istemişsin. Bilmiyorum gerçekten, kimseye iyimser yaklaşmamak gerektiğini hatırlattın.
Evet hassas noktam. Ve direkt söyleyeyim sen boşuna arama.
İnsanlarla dalga geçilmesi, dış görünüşleriyle alay edilmesi, kişilere yüksekten bakılması, kibirli ve egolu olunması, tanımamasına rağmen ön yargıyla yaklaşıp suizanda bulunulması bunlar benim ince çizgilerim.
Ne alakası var? Ben sana direkt konu ben değilim dedim zaten. Sen kalktın yok yalancısın vs. Kusura bakma ama ben o kısmı cevapsız bırakacak biri değilim. O açık dediğin kısmı da aramama gerek yok, çok bariz değil mi?
Sana dair herhangi bir şeyi de hiç aramadım, hep karşıma çıktı. Kim olduğun hakkında en ufak fikrim olmasa da. Ayrıca evet; insanlara üstten bakarım, kibirliyim, ego tatminini de severim. Yalnız rica ediyorum benimle fetö dili ve edebiyatı ile konuşma. Suizanlar, tevafuklar vs. bunlar sakıncalı bir grubun kelimeleri.
😂 Şu gülücüğü koyduğun için şaka yapıyorsun zannettim. Ciddi olduğunu bir an bile anlamadım.
Anlasaydım zaten gülümseyerek o tümceyi yazmazdım.
Benimle ilgili hiçbir şey karşına çıkamaz ki. Kimse beni doğru dürüst tanımıyor bile.
Rica ediyorsun da okuduğum bölüm edebiyat 😑
Söylediklerim kırmasın diye emoji koyuyorum ama abartmamak gerek değil mi? Diyelim ki abarttın, verilen cevaba alınmamak gerek o zaman da. 😊
Bak yine yanlış değerlendiriyorsun. Ben karşıma seninle ilgili bilgiler dökülür demiyorum. Arayıp bulmuşsun dediğin şeyler benim karşıma çıktı diyorum.
Evet edebiyat lakin edebiyatın olumsuz tarafında. Az çok ilgim var edebiyata karşı. 😊
Uzatmasak mı kırmak, üzmek istemiyorum. 😊 Zeytin dalı emojisi var mı acaba? 🤔🤔🤔
Peki, dün söylediğim kelime için kusura bakma.
Zeytin dalı emojisine ihtiyaç yok, tartışmacı veya kırıcı biri değilim 😊 İyi akşamlar dilerim
😊 Sana da..
Sana gıcık oldum gülümseme.
İlk değilsin son da olmayacaksın. 😉😎😂
Yoo ilkten samimi bulmuştum. Ama egoist, kibirli olduğunu öğrenince fikrim değişti 🤷🏻♀️
Samimiyim zaten. Ama egoist ve kibirliyim de. Bunu hiçbir zaman gizlemedim. 😎😊
Konuşurken hiç hissetmedim.
Ayrıca şu özellikleri matah bir huymuş gibi yazma lütfen.
Hissedeceğin sorular değildir belki. Ayrıca bunlar insanı koruyan huylar. Toplumsal kabule uymasa da kişiyi koruyan özellikler olduğundan benim açımdan gayet önemliler. 😊 Seviyorum kendimi..
Bende seviyorum kendimi.
Fakat bu huyların kişiyi koruyan özellikler olduğunu nereden çıkarıyorsun? Seni kime karşı koruyacaklar
Topluma, değer zannedilen safsatalara, kendini bilmezlere, boş konuşanlara vs vs. Sen toplumsal değerleri içselleştirmiş biri olarak bunu kabul etmeyebilirsin ama benim gibiler için oldukça faydalı karakter özellikleri.
Uzatmayacağım, peki diyorum
Eyvallah.
zaten bende okb hastalığı var ne ararsanız takıntı konusunda bende mevcut
Çok var özellikle kişisel eşyaları paylaşmak konusu
Okb hastalıgı bende 1 senedir var ve son zamanlarda daha cok arttı sürekli beynim saçma düsünceler ile meșgul
Polislere takıntılı olduğum gerçek
var tabii ki hepsi de temizlik üzerine
Var var
Deli. 😅😂
Ta kendisi😃
Yokk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar