Farketmişsinizdir belki
Bazı insanlar hep yanlış anlaşılır tüm işleri ters gider ne yaparsa yapsın düzelmez nedeni ne olabilir
Bazı insanlar hep yanlış anlaşılır tüm işleri ters gider ne yaparsa yapsın düzelmez nedeni ne olabilir
İşlerin ters gitme ihtimali varsa mutlaka ters gider. Bilin buna Murphy Kanunları diyor. Annemse besmelesiz çıkıyon evden ondan oluyor, sağ ayağınla çık şu evden diyor.
Nasıl önüne geçebilirim
Akışına bırak çırpındıkça daha çok batarsın.
Cevap
7Cevap
Evrene nasıl bir enerji verirsen başına gelenlere katlanırsın. Sürekli olumsuz düşüncelere sahip olduğun zaman ortamda sana göre bir şeyler veriyor.
Korktuğum şeyler başıma geliyor. İstediğim şeyler olmuyor.
Rabbimin yürü kulum demesi lazım oda bizde yok şükür etmiyjruz
İnan ediyorum hergün duada ediyorum. başkalarının yok artık dediği şeyler başıma geliyor. başka nedeni ne olabilir
Sanmam ama olabilir belki i. korktugum şeyler başıma geliyor istediğim şeyler olmuyor. ısrarla hep yanlış anlaşılıyorum.
Kafayı yemek üzereyim
Evet var. yalnız taşındım yani evle ilgili bişey değil eminim.
Teşekkür ederim denerim. İnşallah işe yarar. Şeninde tüm korktuklarım başına geliyor mu
Peki tüm korktuklrını çekiyor musun ya da tüm negatif olaylar seni buluyor mu
Tamam yapacağım mutlaka. Hergün dua ediyorum. teşekkür ederim
Yaptım bir işe yaramadı :(
İyiyim teşekkür ederim. Başka önerin var mı
Dökünce toparlaması zor oluyor. Birdaha sirkeli su denicem:(
Sağol çok iyisin
Allah a dua ederken kabul olduğuna dair işaret istiyorum gunah işliyorum diye tedirgin oldum
Allahım şu duamın kabul olacagına dair bana işaret gönder demek günah
Neticede kabul olacağına dairdelil istiyorum ve bu benim haddim değildi
Bir korkum var hani korktuğum şey başıma gelmesin diye dua ediyorum ve kabul olacağına dair işaret bekliyorum.
Geçmişle ilgili bisey. Bu benim hayatımı çok etkiliyor ve bu yüzden hep dua edip işaret bekliyorum lakin günah işliyorum bunu yapmam hadsizlik k
Bende öyleyim başıma bi şey gelince utancımdan söyleyemiyorum artık 😂
Aha bu benim işte. Yemin edebilirim ama kanıtlayamam 😄
Üzüldüm :(
Benim korktugum hersey başıma geliyor ve istediklerim olmuyor. senin nasıl?
Evet evet aynen öyle. Bak ben şuna yoruyorum. İnsanlar benim görüşüm ikiye ayrılır şanslı olanlar ve şanslı olmayanlar. Dikkat ettiysen eğer hayatta şanslı olanların herkesin hiç bişeyde tecrübesi yoktur ve dümdüz yaşayan insanlardır
Ama şansız kişiler onlara nazaran benim görüşüm daha tecrübeli olgun ve sakin olurlar. Bence sende böylesin
Evet öyleyim maalesef. bir korkum var mesela onunla ilgili en kötü şey başıma geliyor.
ya da birleri çok istiyorum tam olacak gibiyken tersine dönüyor.
Ben bişeyi anlatıyorum düzgünce karşındakiler hep yanlış anlıyor.
Hayatıma giren herkes birdenbire düşman oluyor.
Büyü vs gibi bisey değil. anlatamıyorum işte. yapmayan birine anlatsam saçma geliyor. senelerdir böyle
Sabırsızlık vardır muhtemelen sende
Hayır yol
Sabırsızlık varsa bu diyalog sıkıntısını aşamazsın bence ya çevrendeki insanları değiştirmen gerek ya da o insanlara sabrederek tekrar tekrar anlatman gerek
Bi paradoks vardır muhtemelen bilirsin sende kanıtlanmış bişeydir bu. "Dünya kadar bilgin olsa bile karşındaki kişinin anladığı kadarsın" diye. Bu paradoksu bence hiç unutma ve hatayı kendinde değil insanlarda ara
O işin en kolayı benimki daha derin.
Yani tüm korktugum şeyleri çekiyorum. istemediğim şeyleri çekiyorum. olacak işlerim biranda raydan çıkıyor.
Bak derin dersen eğer mevzu çok farklı Bi yere gider burada senin elinden gelen bişey yoksa ve gücün yetmiyorsa bişeyleri değiştirmeye, o zaman sende benim yaptığım gibi bişeyleri düzeltmen için istediğin bazı şeylerden istemeyerek te olsa vazgeçmen lazım. Çünkü bu şekilde sadece kendi çarkını kendi kendine döndermiş olursun ve sana faydası olmaz. Biliyorum sana bu konuşmanın Bi faydası olmaz çünkü insan hep hayal ettiğini yaşamak ister
Ama dünya çok acımasız ve bunu bizim yaşadığımız şekilde acı acı gösteriyor
Olumsuz düşünüyodur veya yıldız düşüklüğü nazar felan olabilir
Ne önerirsin
Nasıl bakacaksın
İsim ve anne ismi alıp bakıyorum
Sansina kus alis buna
Alışmak çok zor.
Tüm korktuklarım başıma geliyor istediklerim olmuyor.
Negatif enerji
Nedeni nedir sence? Ne yapmam lazım
Pozitife odaklan, polyana olmaya gayret et
Umarım işe yarar. Yani birşeyden korkuyorum diyelim hepsi başıma geliyor. İstediklerim olmuyor. tam olcak kıvama gelince tersine dönüyor.
Çok geçmis düsünüyorsan ondan da olabilir çünkü neyi düsünürsen onu çekersin
Evet çok düşünüyorum. Geçmişle ilgili bir korkum var ve bu yüzden asosyal oldum diyebilirim. O korkumla ilgili hersey başıma geliyor.
bir şey tam olacakken geri tepiyor.
Pozitif düşününce geçer mi sence
O korkunun üzerine gidersen her sey düzelir
Ucunda rezil olmak olsada mı?
Ne gibi bir rezil olmak, istersen özelden anlat
Senmısn o
Evet.
Ne zamandr boyle
Uzun zamandır böyle.
Hadı ya. Cok etkılıomu
Korktugum her şey başıma geliyor istediğim şeyler olmuyor.
Pskolg gıttnmı
Hayır gitmedim öyle bir sorumum yokki
Selam
Şans diyelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?