tanımadıklarıma karşı daha rahatım şahsen
bayılıyorum bu şarkıya
tanımadıklarıma karşı daha rahatım şahsen
bayılıyorum bu şarkıya
Kimseye dökemiyorum. Tanıdık veya tanımadık nasıl olsa anlamayacaklar. Ya da nasıl olsa anlayamayacağım. Ya ayıplayacaklar ya da akıl verecekler veya konuyu değiştirip çarpıtacaklar.
İç dökmek hakkında:
"İçimi açtım sana, içini açmak için.."
Artık yazmak değil, konuşmak, mütemadiyen sana sesimle, yazımla değil, anlatmak, içimi dökmek istiyorum... Nazım Hikmet
"İçini dökmek, onu sıkan, dilinin ucuna kadar gelen şeyleri anlatıp kurtulmak için doğru anı bekledi, ama sonsuz bir bekleyişti bu ve onu çok yormuştu."
S. Sweig
Müziği açtım dinliyorum.
Kolay kolay içine açan, döken birisi değilim. Çevremde beni dinlemek isteyen, sorular soran, neden anlatmıyorsun diyen arkadaşlarım var. Anlatmayı sevmiyorum. Belki ayda yılda, o da bir kere olur yakın arkadaşım var durup dururken ona açılırım.
Yazları sahilde çok vakit geçiriyordum. Özellikle geceleri o sessiz anlarda. Tanımadığım çok insanla muhabbet ettim o vakitlerde. Bir daha görmeyeceğimi düşündüğüm insanlara karşı daha rahattım. Tabii belli bir ölçüde.
Tanımadığımız insanlara daha rahat içimizi dökeriz diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim :)
ben teşekkür ederim <3
Tanımadıklarıma daha rahat hissediyorum tanıdıklardan sakınıyorum😂
Teşekkürler🥰
ben teşekkür ederim
Cevap
7Cevap
Tanımadığım insanlarla konuşurken daha rahatım
Hayatımda 1 kez göreceğim kişilerle konuşmayı severim. Neden derseniz çünkü ne beni nede ailemi tanırlar konuştuktan 2 saat sonra unutulacak gidecek hem hayatım da başka gormeycem o kişiyi o yoluna ben yoluma.
Tanıdığım kişi olunca ona buna söyleme olacak hem Muhabbet konusu için iyi bir meze olacak onun için.
2 sinede dökmemeyi tercih ediyorum zamanında yaptım bu hatayı pişman oldum tanıdığım insanlarla aram kötü olunca bana bunu kullandı tanımadığım insanlarda gene bana karşı söylediklerimi kullandı en iyisi köpek kedi al onla dertleş daha mantıklı veya git piskolağa ama asla kimseye bişey anlatma bu yaşadıklarım bunu öğretti
konuya göre değişiyor, tanıdığım insanlarla sohbet emyi çok severim , dertlerimi sorunlarımı içimde yaşarım kimseyle paylaşmam
Bana güven veren insanlara. Bazen 1 kere gördüğüm, bazen tanıdığım.
Tanımadığım ama aynı şehirden olmamak şartıyla.
tanımadığımla derin konuşmam
Tanimadiklarima.
Tanımadığım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?