O boydaki bir insan ne yaparsa yapsın kimse laf söyleyemiyor
Ben onda birini yapınca isim takip eğlendiler
Her şey cüsse mi?
Bu arada ben 159 ve çocuk suratlı biriyim
Uzun boylu birinin ortamlarda her türlü rezil, saygısız huyuna tahammül ediliyor. Ama benim gibi kısa boylu biri en ufak bir şey yapsa kıyamet kopuyor
Bizim sınıfta okula alkollü gelen bir kız vardı Hocalarla bile alkol muhabbeti yapıyordu hem de derste. Kimse ona bir şey demiyordu kız 1.77 topuklu giyince 182 oluyordu. Bunu ben yapayım dedim, eğlenmeye başladılar. Uzun boylu kızlar dekolte giyiyor seksi davranıyor. Hocalarla flört bile ediyor. Ben biraz kısa giyip seksi davranayim dedim o... diye isim taktılar
Tabiki her şey boy değildir. Ayrıca minyon kızlar daha çekici bence! maalesef boyu uzun oldugu için kendini bi bçk zanneden kızların havalı kaprisli tavırları yüzünden bunlar yaşanıyor :/
Uzun boylular kendilerine kraliçe havaları veriyor
Uzun boylulardan çekiniyor diğer insanlar
Bu beni döver diye düşünüyor
Kısa boylu biri nasıl olsa kimseyi dövemeyeceği için herkes üstüne çullaniyor
Yok! Kimse dayak falan aklına gelmiyor! Türk bayanları, standardın azcık üzerinde bi güzellikteyse ( uzun boylu olmakta buna dahil ), kendilerini kontes zannediyorlar ve agırdan satıyorlar! Dolayısıyla Onlara tepki vermek g. t istiyo çevrelerindeki insanlar çekimser davranıyor! Ama sen bizden biri oldugun icin ( yani kompleksli tavırda olmadıgın icin) lafını esirgemiyor insanlar sana maalesef bu böyle alışa gelmiş hayatım :) Aslında 159 cm ideal bir boy. Seninle daha detaylı sohbet etmek isterdim gizli olmasaydın :) Dert etme o kaprisli kızları sen yine de!
Beni dövdüler. Onlari eve almadığım için kalça kemiği kırdılar taciz ederken. sokakta işkence yapıp evime girip çekmeceleri kurcaladilar
Toplu tecavüz etmeye çalıştılar şans eseri kurtuldum
İlk görüşte parayla ilgili sorular sordular sonra takip ederek ev adresimi öğrendiler
Bir kere tesadüfen yanlarına gittim parayla ilgili sorguya çektiler
En sonunda da dediğim gibi meydan dayağı yedim
Üniversitede oldu bunlar. Siniftakiler ve Hoca bana isim taktı ilkokul çocuğu diye sırf kısa olduğum için
Yavrum, bu bahsettiklerin asla sen 159 cm oldugun icin yapılmaz! Hiçbir sebepten dolayı yapılmamalı ama, sen neler yaşıyorsun öyle? Hiçkimse sana bu şekilde davranamaz! Senin gibi minicik bir bebeğin kalça kemiğini kırana dek yerde tekmelemeler, toplu olarak s. kmeye çalışmak nedir yaa! Sen boş ver uzun boylu kızlarla alakalı sormayı, kadın koruma hattına başvur, emniyete git!! Neresi burası - ne zaman oldu * Kimdi bunlar bana anlatmak istersen sana takip attım canım :(
Ben sizi takip ettim şu anda
3 Exper olmadığım için mesaj gönderemiyorum
mesaj kutunuza bakar mısınız lütfen?
Islev önemli boy en sonuncu bir sey
Cevap
4Cevap
Boya takıntılı bazı insanlar
Ayıp etmişler
Mini etek ve topuklu giyiyorum diye tecavüz etmeye götürdüler iki erkekle
Sokakta taciz edip kalça kemiğimi kırdılar
Kızlar boğazıma kol soktu
Ellerinden şans eseri kurtuldum okulu bıraktım