Melek yüzlü şeytanlar, şeytan yüzlü meleklerin olduğu iddia edilir. Gerçekliği var mıdır bu durumun?

Yüz ifadeniz tipinizi yansıtıyor mu?
Melek yüzlü şeytanlar, şeytan yüzlü meleklerin olduğu iddia edilir. Gerçekliği var mıdır bu durumun?

Yüz ifadeniz tipinizi yansıtıyor mu?
Guzel bi soru sormussun tebrik ederim yansitir tabiki.. ben Adami gõzunden tanirim konusmama ya da tanimama gerek yok hatta abartmiyorum onun hayatini dõkerim suratina bukadar netim...
Teşekkürler. İnsan sarrafı olmak böyle bir şey. Biliyorum bu duyguyu.
Anliyosan beni ne mutlu bize tesekkürler:)
Rica ederim. :)
Tesekkurler e. i. g icin 👍😌
Ne demek. :)
👍👍
Evet. Mimik çizgilerim bile ona göre dizayn edildi. Karakterimi, çizgilerime bakarak tahmin edebiliriz. 🤪
Deneyelim bir ara 😂
Anlaştık. Aynısını da senden bekliyorum ama. 😏
Elbette, karşılıklı. 😊
Cevap
4Cevap
Bence yansıtmaz
Aslında bazen yaşıdığımız olaylar ya da psikolojik durum yüzünden mental sağlık açısından yüz ifadesi açısından kendimizi doğru yansıtamayabilirirz
Yanılma payı her zaman olsa da genelde insanın yüzüne yansıyor karakteri. İnsanların nasıl biri olduklarını yüzüne biraz bakarak çözebiliyorum.
Güzel bir özellikmiş ben yüze bakarak çok bilemem
Tecrübe, dikkat ve gözlem gücü. İş görüyor. 😂
Daha çok fırın ekmek yemem lazım o zaman 😂
Kilo yapar. 😂
Allah'tan kilo takıntım yok :)
Afiyet olsun öyleyse. 😂
Teşekkür ederim 😜😜
Ne demek. 😁😁
İğrenç bir espiri yapasım geldi ama otokontrol devreye girdi:)
Duysaydık keşke. 😂 Bir espriye nasıl gülünmez öğrenirdik. 😂
Aşk olsun ya böyle de insan gömülmez 😂
İyi toprak atarım. 😎
Farkettim neyse Allah günahlarımı affetsin ne diyim 😂
Amiiinnn. 😂😂
Bilmiyorum, insanların tipinden karakter analizi yapabilecek kadar uzman değilim bu konuda
Evet çoğu zaman o kişi hakkında fikir sahibi yapıyor.
Mimikler pek çok duyguyu yansıtıyor evet ama yine bazı durumlarda önyargılı olmamak gerekiyor.
Az cok anlıyor insan ne çalacağını ahah
bence coğu kez yansıtır
Dışarıdan sert ve soğuk göründugumu söylerler konuşmaya başlayınca iyi biri olduğumu anlıyorlar
Bence evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar