Kişilik & Karakter Size de gecenin tadı yağmur ile daha güzel geliyor mu? MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 62 Yapay Zekaya Sor Açtım rahmetli Ciguliden çalgıcı karısı Binnaz'ı gidiyorum. Gece uzun, hava yağmurli, ben enerjik çal keke çal. Vabis yavaşş ciğerimi söktün.. 🦁 Size de gecenin tadı yağmur ile daha güzel geliyor mu? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Eee sonra noldu? jsksyağmur sevilmez mi, çok severim ama yağmur yağarken gezmeyi daha çok. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Yağmur seviyorum 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ahahahahahahhahahaha kahkaha attım ha 😀😂😂😂😂😂😂 süper şarkı seçimi oynaya oynaya gidilir 0 0 Yorumla
líchtmondd Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hem de nasıl muhteşem ikili keyfini çıkar dikkatli sür🌃 0 1 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Sürdüm gece bitti Yorumla
Yardımistiyorummm Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Yanlış şarkıyı seçmişsin yağmurda dinlenecek en güzel şarkı şudur:Bertuğ Cemil - Yağmur 0 0 Yorumla
nurrcerenn Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Yağmuru pek sevmem.. ama sen güzel diyorsan güzeldir 🙈🤣 0 0 Yorumla
Rosse_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 446 cevap paylaştı. Yağmuru duysam gelirdi ama gece uyumuşum valla 😄 0 0 Yorumla
TwistzZz Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Evet yağmur sayesinde çıkan toprak kokusu bile şahane 0 0 Yorumla
zeynepaydas17 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yağmur güzeldir ya sesi falan benim baya hoşuma gidiyor yağmur yagmasi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aman dikkat edin. Hem yağmur, hem gece. Allah korusun 0 1 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Ettim teşekkür ederim duanız için. 🙏 Yorumla
zeyneppzzm Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Aa dikkat edin ama Aslan Beyy (:. Aynen öyle, katılıyorum 0 0 Yorumla
Alp_arslan16 Takip Et Xper 3 Yaş: 38 +1 yıl Benim için en kıymetlinin adıdır yağmur. yağsada yağmasada farketmez. ben onu hep sevdim... 0 0 Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gece gündüz yağmura bayılırım 0 0 Yorumla
_BombacıMülayim_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yağmur her vakit güzel ama gece ayrı güzel 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Eee sonra noldu? jsks
yağmur sevilmez mi, çok severim ama yağmur yağarken gezmeyi daha çok.
Yağmur seviyorum
ahahahahahahhahahaha kahkaha attım ha 😀😂😂😂😂😂😂 süper şarkı seçimi oynaya oynaya gidilir
Hem de nasıl muhteşem ikili keyfini çıkar dikkatli sür🌃
Sürdüm gece bitti
Yanlış şarkıyı seçmişsin yağmurda dinlenecek en güzel şarkı şudur:
Bertuğ Cemil - Yağmur
Yağmuru pek sevmem.. ama sen güzel diyorsan güzeldir 🙈🤣
Yağmuru duysam gelirdi ama gece uyumuşum valla 😄
Evet yağmur sayesinde çıkan toprak kokusu bile şahane
Yağmur güzeldir ya sesi falan benim baya hoşuma gidiyor yağmur yagmasi
Aman dikkat edin. Hem yağmur, hem gece. Allah korusun
Ettim teşekkür ederim duanız için. 🙏
Oldukça keyifli oluyor
Gelmez mi.. Sesi terapi gibi..
Aa dikkat edin ama Aslan Beyy (:. Aynen öyle, katılıyorum
Benim için en kıymetlinin adıdır yağmur. yağsada yağmasada farketmez. ben onu hep sevdim...
Gece gündüz yağmura bayılırım
Evet yağmurlu geceleri severim
Yağmur güzel şarkı ayrı güzelmiş 😅
Yağmur her vakit güzel ama gece ayrı güzel
Olabilir
Yağmur sesiyle uyumaya bayılırım