Kızım adamlar sabahtan beri fantezi yapmaya çalışıyorlar anlamıyor musun bu canım cevap bile vermeye değmez amaçları zaten farklı soru sorma amacı bile öyle. :)
La olum laf sokmaya gelen sensin bizimkisi mudafa 😂 Seni abazayus seniii Serengetide avini tuzaga cekmek icin bizi yem olarak kullanip aklinca bu taktikle kizi kapicakkk cakkkallll 😂
Oğlum kız gizli neyini kapacağım kızın ayrıca kızmı yok banane bu kızdan yazmasın istemiyorum da bu kızı çok akıllısınız siz ayarlayın o zaman çünkü benim böyle bir niyetim yok bu sizin fesatlığınız. 😀
Ya he he durduk yere bize laf atasin geldi yani 😂 Kiz gizliyse bi sana mi gizli bizede gizli senin mantikla dusunursek onu geccen bi kere 😂 Ustumuzden prim yapmaya calismissin iste apacik ortada simdi bende bu oyunu ortaya cikardim diye kivirmaya calision 😂
Yat zıbar banane sen kimsin ki senin üzerinden prim yapayım değerin ne benim için sokaktaki herhangi bir insansın boşuna cevap yazma çünkü seviyene inmeyeceğim. 😉
Seviyeme inemezsin tabi olum senin kafa ucmusss Senin kafayi yasamak icin millet servet dokuyor 😂 Benim gitcegimi duyunca arkamdan rahat rahat yazmissin ama sunu bil ki pasam bende zaman bol bu isi yillarca yapabilirim deve kini vardir bende 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Telu kurcalayan cok ne kendimi ne baskasini galeriye kaydetmem
Kim kurcalıyor be 😂😂
Flortler
Ler 😂😂😂
Olamaz mi
1 den fazla ise hakkımızı yiyorsun reis 😂😂😂
Ya onlarda birden fazla yaptilarsa?
Ya aslinda hakki yenilen bizlersek
Bak ben bunu hiç düşünmemiştim he
Yaaa
var, çeşit çeşit hallerimle
Çeşit çeşit 😱😱😂😂
tabi jartiyerli eşarplı vs
Reis sen eşarp jartiyer mi kullanıyorsun 😐😐
yesss, zaman zaman
Nerden buluyorsun ya da alıyorsun
bazen mağazadan bazen dolap uygulamasından
Dolap uygulamasından kullanılmış geliyor ama
kirli ürünler almıyorum. kullanılmamış veya çok az kullanılmış
Öyle şeyleri saklama huyum yok
Peki gönderir misin kimseye 😅
Tabii ki hayır. Sevgili isterse olabilir sadece.
Oda sayılır işte reis 😂
Herhangi birine atamam yani. Çekinirim ve utanırım.
Vayyyyy helal dayıma
Hayır yok
Hiç mi çekmedin ayna karşısında
benim yok. Bana atsana dsşlfk
Benimde yok valla 😂😂
Benim yok çekmeye utanırım zaten
Hiç kendini çekmedin mi 😱
Ya illede atmak icin degil hani biseyini kontrol etmek icin bile cekmis olabilirsin ki snrada silmemissindir kalsin istemissindir falan
Yo ayna var?
Ama hani aynadan tam goremem diyip cekersin yakinlastirirsin bakarsin falan
ya da neyse yok dedin zaten ustelemicem 😄
Aynadan her yerini göremezsin ama 🙈
takdire şayan kadınsın
@Rimuru sen ayna karşısında çekip yakınlaştırdın mı 😂😂
Yapmisimdir
Kızım adamlar sabahtan beri fantezi yapmaya çalışıyorlar anlamıyor musun bu canım cevap bile vermeye değmez amaçları zaten farklı soru sorma amacı bile öyle. :)
Ustumuzden prim yapip kiza yaranma taktigi
Guzelmis 😂
🤣🤣🤣
Olum siz ne abazasınız lan birde kendilerince laf sokuyorlar bana. 😀
La olum laf sokmaya gelen sensin bizimkisi mudafa 😂
Seni abazayus seniii
Serengetide avini tuzaga cekmek icin bizi yem olarak kullanip aklinca bu taktikle kizi kapicakkk cakkkallll 😂
Oğlum kız gizli neyini kapacağım kızın ayrıca kızmı yok banane bu kızdan yazmasın istemiyorum da bu kızı çok akıllısınız siz ayarlayın o zaman çünkü benim böyle bir niyetim yok bu sizin fesatlığınız. 😀
Ya he he durduk yere bize laf atasin geldi yani 😂
Kiz gizliyse bi sana mi gizli bizede gizli senin mantikla dusunursek onu geccen bi kere 😂
Ustumuzden prim yapmaya calismissin iste apacik ortada simdi bende bu oyunu ortaya cikardim diye kivirmaya calision 😂
Neyse ben yatar sabaha devam ederim cevaplarla
Yat zıbar banane sen kimsin ki senin üzerinden prim yapayım değerin ne benim için sokaktaki herhangi bir insansın boşuna cevap yazma çünkü seviyene inmeyeceğim. 😉
Seviyeme inemezsin tabi olum senin kafa ucmusss
Senin kafayi yasamak icin millet servet dokuyor 😂
Benim gitcegimi duyunca arkamdan rahat rahat yazmissin ama sunu bil ki pasam bende zaman bol bu isi yillarca yapabilirim deve kini vardir bende 😂
Yoktur. Gerek yok.
Hayır yok benim
Hiç merak edip ayna karşısında çekmedin mi 😱
Hayır
Aaa niye
Biri görür diye
Senin özelin neden birisi görsün ki
Bir şekilde internete falan düşer diye korkuyorum
Korkmanda haklısın maalesef 🥺
Neden
Kimseye güven olmuyor ki
Benim sadece nudiist