Onların farklı bir imajı var bana göre. Daha çok ilgi görülür, daha çok üzerine düşer insanlar. Ben hep böylesini gördüm. Tamamen kapalı kutu olduğum zamanlarda herkes etrafımda dolandırdı. Tüm ailem, tüm arkadaşlarım...

Onların farklı bir imajı var bana göre. Daha çok ilgi görülür, daha çok üzerine düşer insanlar. Ben hep böylesini gördüm. Tamamen kapalı kutu olduğum zamanlarda herkes etrafımda dolandırdı. Tüm ailem, tüm arkadaşlarım...

Sessiz olmak güzeldir ama bazen can sıkıcı konuşmayan ot gibi insandan ne fayda gelir ki ama bazen çok işe yarıyor mesela dngesiz kendini bilmeyen boş konuşan insanlara sebep.
Bazen sessiz olmak gerekiyor severim sessiz olmayı.
Tenkyu :)
Velkım aşkım
Cevap
9Cevap
Bazı insanlara çekici geliyor
Benim dikkatimi çekmezler
O ilgi seni seven insanların seni mutlu görmek için gösterdiği ilgidir
Doğru. Çünkü o zamanlar mutsuzdum.
Değer vermek budur sevdiğin bir insanın mutsuz gününde yanında olmak destek vermek
Yok sessiz biri olarak hickimseye cekilmeyiz hayaletiz varlığımız yoklugumuz oludur her zaman ve her zaman bizi avlamaya çalışırlar
Sessiz insanlar beni korkutur, sürpriz kutu gibi ne çıkacağını bilemezsiniz. Konuşsun, konuşalım ve birbirimizin dibini sıyıralım🙂
Değişiyor genelde. Kimisi için evet, kimisi için hayır.
Ben nedense nefret ediyorum buz gibi öğkk hiç sevmem.
Sessiz kizlar ilgi gorur sessiz erkek asla gormez
Dikkat çekiyor mu bilmiyorum ve merak uyandırdığı kesin. İnsanlar tarafından merak edilir ve bu istemsiz bir davranıştır.😃
Yanı çok dikkat çekmek de iyi değil hep gözler üzerinde falan ben mesela sessizim ama insanlar bundan rahatsız oluyor onlara ne oluyorsa
Maalesef evet.
Ben çok sessiz biriyim bu yüzden hep dışlandım
Zannetmiyorum. Sessiz insan yoktur, yok sayılır.
Gizemli insanlar her zaman dikkat çeker.
Sanmam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?