- Kadınların genel bir sorunu mu var? Fırlama p*ç 0*c tiplere hemen güvenip inanıyorlar ve herşeyi yaşıyorlar ama düzgün adam gibi birine yok çekiyorlar? Doyduktan sonra dürüst adam arıyorlar! Allah da kadının karakterlisini versin diyorum.

Bunun kadını erkeği yok bence. Her ikisinde de istisnalar elbette vardır genelleme yapılmayacak bir konu. Dürüst karakteri oturmuş bir insanın istediği aradığı da kendisi gibi olan birisidir. Birtane kadın siz red ediyor diye bütün kadınlara gelip laf söylemeye hakkınız yoktur.
yorumunuz güzel de son cümle sizin haddinize değil bence. genelleme yapıyorum cünkü %80 i böyle kadınların. düzgün kadın bir elin parmagını geçmez. Bakire/veya değil karakterden bahsediyorum
Ve beni bir kadın reddetmedi , ben öyle bir kadın istemiyorum tercihimdir.. bakire olmasın ama karakterli olsun. Bu sizde eksik sanırım.
Neyse bişi demek istemiyorum. Benim evet.
Herkes yalancı düzenbaz adiii….
Kesinlikle katılıyorum karakter cok önemli !
Ben de anlam veremiyorum, öyle erkekleri tercih eden kadınların % 99'u bir şekilde bedelini ödüyorlar, işin ironi tarafı da kadınların büyük çoğunluğu bu tür olayları gördükleri hâlde ders almıyorlar.
ya ankaradaki tekstilci cocuk adını unuttum 1 defa öldürdü 2. ciye de öldürdü bu kadınlar malmı ya ya
Eskiden acıyordum artık acımıyorum.
Altına imzamı atarım ne çektiysem vicdan yapıp dürüst olduğum için çektim
acımıcaksın ! önüne denk geleni dikeceksin o kadar.
Cevap
4Cevap
Genelde dürüst insana inanmazlar ama yalancının peşinden koşarlar
Etrafta o kadar kötü insan var ki artık kimseye güven kalmadı.
Bu sorunun cevabını bende anlamıyorum seven saygı duyan dürüst olanlar nedense daha çok zarar görüyor
Kadinlar harbi diyorum seytanlar vallahi billahi cok iyi manipule ederler kandirirlar aglarlar magdur rolu yaparlar valla cinsel ihtiyacim olmasa asla bi kizi istemem cunku gercekten verebilecekleri hicbir sey yok
Knk gizem denen orbu dolu cok cirkin esmer killi bir sey o yuzden erkek dusmani olmus herkese tipsiz deyip kufur ediyor :d
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?