Başınıza gelen..
Sizin bir üst amiriniz müdürünü hocanız vs emir verir üslupla konuştuğunda sahiden ne yaparsınız?
Başınıza gelen..
Sizin bir üst amiriniz müdürünü hocanız vs emir verir üslupla konuştuğunda sahiden ne yaparsınız?
Çok güzel tanımların yapıldığı adeta kutsal bilgi kaynağı olan bir başlık.
insanlarda toplu bir akıl tutulması olduğunu ve artık grup psikolojisi ile beraber emrivakinin savunulduğunu görerek bu dünyadan umudum kalmadığını hissettim az once.
bir iş yapılacak.
bir yöneticiye bir izin maili atılacak ve cevabının ekran görüntüsü alınacak.
ardından kisi, kendine izin girerken, kendine verilen bu onayın ekran görüntüsünü kullanacak.
sosyal konular için oluşturulmuş bir grupta; "tek tek mail atmayalım, adam için zorluk olmasın, toplu halde mail atalim" denmiş.
kararlar verilmiş, alınmış ve mail gönderilmiş.
ben bunu, mail atıldıktan sonra gördüm.
"neden böyle yapıyorsunuz, ben kendim zaten kendim ile ilgili mail atabilirim, belki farklı tarihleri de birleştireceğim ya da özel bir durumumdan bahsedecegim" dedim.
- "istemeyen söyleyebilirdi."
- "isteyen kendisi tekrar söylesin."
bunlardan birini söyleyen de benim yakın arkadaşım. dolayısıyla, büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. neden böyle yaptın dedim? uzun uzun tartistik, ama güzel güzel söyledim; emrivaki yapiyorsunuz dedim. "sen istemiyorsan söyleyebilirdin, kolaylık oluyor herkese fena mi filan" dedi.
sonra,
"asıl sen emrivaki yapiyorsun; toplu mail gönderimi sonlansın diyorsun" dedi.
bu noktada her şey sustu ve dünyadan umudu kestim..
Bugün sizin yaşadığınız şeyin bir benzerini ben de yaşadım. O kadar kırıldım ki evde gelip bir tutam göz yaşı ile teselli oldum..
Normal şartlarda bir şeyler tercihe bırakılsa problem etmem ben atılırım ama kast sistemi var gibi bir üslupla bir şey söylendiği için çok zoruma gitti inanın
Cevap
7Cevap
Olmadı sanırım hatırlamıyorum
Bimde kasiyerdim emir veriri gibi her işi bana yaptırıyorlar di sinirlendim çıktım
İyi yapmışsın
Olmadı sanırım hatırlamıyorum
Eger konuşmasını bilmiyorsa yapmam
Verilen bir görevi yerine getirmek
Çok basit paran yoksa katlanırsın
Ben de böyle bir yapıya sahip değilim
Allah imtihan etmesin
Senin gibi güzel biriyse hemen yaparım
🥺
minakoyarim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?