Etrafımda böyle yapan birkaç kişiye denk geldim ve merak ettim böyle olan kişi sayısı çok fazla mı diye.

Etrafımda böyle yapan birkaç kişiye denk geldim ve merak ettim böyle olan kişi sayısı çok fazla mı diye.

Ne o insan gözlük takınca akıllımı gözüküyormuş öylemi? ilk defa böyle bir şey duyuyorum kendimi tutamadım sesli güldüm, bu gözlük takma olayını yapan bayandır herhalde yanılıyormuyum? şahsen ben ne diye gözüm bozuk değilken gözlük takayım, bu ancak aptal bir insanın işi olabilir, İnsan konuştuğunda daha akıllı olup olmadığı ortaya çıkar yanılıyor muyum? hatta ben nice deliler tanıyorum gözlük kullanıyolar o zaman bunlar akıllımı oluyor?
Hani şimdi Hollywood da dahil olmak üzere her film sektöründe "klişe" olarak zeki karakteri canlandıran oyuncuya hemen numarasız gözlük takmalari ve karakteri o gözlükle canlandirmasini istemelerinden de anlayacagimiz uzere evet böyle yapan çok kişi olması normaldir.. Sonuçta zeki ile özdeşleşmiş o gözlük bir kere 😂 ama gözlüğün tipleri vardır bide. Boyle resimdeki bella hadid model mankenlerin veya modacı, tasarimcıların taktiği gözlükler entel görünümlü, köseli kenarli, taşlı havalı tarzda olur genelde, tatlı gorunmeye çalışanların yuvarlak yüzlerine büyük gelen gözlükleri olur korede kızlar çok sever bunları, zeki olanların siyah kemik dikdörtgen gözlükleri olur genelde. Klişeler bu yönde çünkü hshs.
Lisedeyken sınıfta öyle bi kız vardı. Benim gözlerim bozuk olduğu halde ben gözlük kullanıyordum. Neyse dedim ki versene gözlüğünü ben bi takıyım bakıyım görebilicem mi ya işte numaram büyük falan dedi gözlüğü bi taktım her şey aynı. Dedim neden takıyorsun numarası yok bişi yok boş gözlük gözlük beni hem seksi hem akıllı gösteriyor demişti😂😂
Gözlerim bozuk numaralı gözlük kullanıyorum da evet kız arkadaşlarımdan bazıları aksesuar olarak takıyorlar , hatta etek , gömlek giyip gözlükle kombin yapıyorlar :)
Cevap
27Cevap
Hiç sevmiyorum gözlük kullanmayı..
Gözlük takanlara hiç akıllı gözüyle bakmıyorum konuşmasına hal ve hareketlerine bakıyorum
Çevrem akıllı bir insan olduğumu biliyor zaten.
Akıllı görunmek icin degil, gözleri dinlendirmek icin ya da yakıstıgindan takıyorlardır. Gözlüklüleri zeki görenlerin sayisı çok ama aptal görenlerin sayısı da çok.
akıllı olmak için gözlüğe ihtiyacı olduğunu düşünüyorsa zaten o iş yaş yani
akıl gözlük ile nasıl bağdasiyor bilemedim.. yüze yakışıyor ise takılır belki ama zeki görünmek için takmam
Yani daha akıllı görünmek için değil sevdiğim bir aksesuar olarak takıyorum, herkesi kendi hayal dünyanızda kurguladığınız gibi sanmayın bence.
Numaralı gözlük takıyorum, çevrede vardır öyle takan.
Gözlük takmak ile akıllı görünseydik, ooooo 😁
Akıllı görünmek için gözlük takanın zaten beyni yoktur
Hayır. Benim dereceli gerçek gözlüğüm var, onu kullanmak zorundayım zaten. 😎
Numaralı gözlüğe ihtiyacım var ama takmıyorum
Zekamdan memnunum kimseye kanıtlama ihtiyacı hissetmiyorum
Kafamda huniyle geziyorum akıllı zannetsinler diye.
Aksesuar olarak takanları biliyorum da akıllı görünmek..
arkadaşım takıyodu ekxöspmdhs ders çalışırken camsız gözklük takıyofu çok gülüyodum
Gözlük takmaktan nefret ediyorum akıllı falanda görünmüyorsun keşke gözüm bozuk olmasa
Lens kullanabilirsin fakat cok ugras gerektiriyor ayrica lens kullandigim icin numaram baya artti 🥲
Lens kullanıyorum gözlük takmayı sevmediğim için numaram artmıştı
Bende lens takamadigim icin artmisti hdhdjdhd
Aa alışamadın mı neden ki
Alismak degilde useniyodum ben ua
Ben çok yapardım hala yaparım gözlüğün şekli modeli güzelse ayrı güzel oluyor 😂
Matematik bilim kitap okuman deha gibi görünmek için yeterli Türkiye de
Matematik bilip kitap okumak
Ben takmam ama bir kaç kişide gördüm kendilerini daha çok çalışıyor yoruluyor gibi göstermek ya da gösteriş için alanlar var bazıları da çok yorgun görünüyor belli olmasın diye gözlüğün arkasına saklanıyor
Aksesuar gibi kullananlar var evet.
Zaten uzağı çok çok iyi görmüyorum fakat gözlük sevmediğim için numaralı şeffaf lens kullanıyorum. Gözlükle de zekayı aklı bağdaştıramıyorum bu arada.
Akıllı görünmek istiorm iyi bi gözlük takim o zaman, halloldu beybi qulgnaqgpazıröpen
Gözlük akla, değil, gözbozukluğuna delalettir, şekerlişeylertüketçalışırken, belki fayda eder
Akıllı gözükmek için değilde havalı geldiği için bende almıştım
Aksesuar gibi kullananlar var. Biride en yakınım yegenim gerek bile yok bence ama
Biz kullanmamak için lens alırız bunlar inatla kullanır
Bence akıl seviyesinin, gözlükle alakası yok. Mesela öğrencinin birini gördüm gözlük kullanıyor ama kafasızın teki.
Aksesuar olarak takıyorum. Güzel görünmek için takmak da komik
Özgüvensizler dedek daha foöru ama güzellik için takanlar ayrı
Ben dereceli giyiyorum herkes hemşireye benziyorsun diyo
Bu tarz gözlük takan kızlar bana ayri çekici geliyor :)
Daha akıllı değil de bazılarına çok yakışıyor
Bunu gerçekten yapanın aklından şüphe duyarım
Benim çevremde de var bikaç zeki sjsjs
Gözlüklü olsaydı o iş
Benim numaralı gözlüğüm var kullanmıyorum 🙄
Aaaaaa
Vay akilsizlar
akılla ne ilgisi var ki gözlüğün
Güneş gözlüğü takarım sadece
Bir camla zeki olunuyormu
Seksi görünmeye çalışıyor onlar
Gözlükle akıllı görünülseydi fkdjdjdj
Akıl gözlükle mi belli oluyormuş?
Evet aksesuar olarak kullananlar var
Ayrıca, Üstün zekaya sahip kişilerin gözlük kullanan kişiler arasında yer aldığını bir yerde okumuştum
canım
Bu nasıl taktirtir be
Takmıyorum
Hayır
Gözlük takınca akıllı mı görünüyormuşuz 😄😄
Sanmıyorum
Saçma
Keşke gözlük kullanmasam
hayır
Ben 🤭
Ben😂
Varmış...