Meğer ben küçücük şeylerle de mutlu olabiliyormuşum. Kendime pasta aldığımda fark ettim. Bugüne kadar fark etmemiş olmam ya da fark ettirilmemiş olması üzdü.

Meğer ben küçücük şeylerle de mutlu olabiliyormuşum. Kendime pasta aldığımda fark ettim. Bugüne kadar fark etmemiş olmam ya da fark ettirilmemiş olması üzdü.

Mutlu olmak uğruna uzun süreli sıkıntılara, üzüntülere göğüs gerdiğimizi düşünür ve çoğu zaman da zaman karşısında yeniliriz sadece.. mutluluğa odaklı bir hayatta durmak bilmeden tüketiyoruz kendimizi; sınavlar, dersler, üniversiteler, düzgün meslekler, daha çok para için.. özetle sonunda bize mutluluk getireceğini düşündüğümüz şeyler için tüketiyoruz kendimizi durmadan... ve unutuyoruz kendimizi akıp giden hayatın akışında. Kim olduğumuzu, mutluluğun ne olduğunu.. geriye biz kalamıyoruz çoğu zaman ki bizi mutlu edeceğini düşündüğümüz şeylerle karşılaştığımızda tanıyabilelim onları. Sürekli bir panik, bir geç kalmışlık hissine alışıyoruz. eskiyoruz, hayatımızın en güzel zamanlarını harcıyoruz, daha sonra bu harcanmışlığa, eskimişliğe üzülüp elimizdeki zamanı da ahlar vahlar içinde tüketiyoruz! çikolata iyi geliyo ama :)
Evet maalesef ki günümüz kadınları çıtalarını cok yüksek tutuyor. ev/araba/altın takı/starbucks/bershka/victoria secret /iphone 14promax Ve arkadaş sevgili ve ailesinden yüksek beklentiler içerisindeki önemli gün partileri veya pahalı hediyeler gibi. Daha aşağısı mutlu etmiyor Tabi sadece kadınlar olarak nitelendirmemek lazım az da olsa erkeklerde de buna benzer olayla gözlemlenebiliyor.
Bir kadın ne kadar az şeylerle mutlu olursa yaşam kalitesi o kadar zengin demektir. Bunu farketmene cok sevindim. Mutlu olmayı hakediyorsun.
Cevap
6Cevap
Evet üzücü bir durum
Küçücük şeylerle mutlu olabilmek değerli bişey aslında, sen işin içine çıtayı katınca kötü gibi durmuş. Ne güzel gözü hiç bişeye doymayan hiçbişeyden memnun olmayan insanlardan değilsin..
acı deme
güzelliğin az değill
şükret..
Asıl cennet senin güzelliğinde bebiş 💜
Hem çok güzelsin hem de çok güzel bir enerjin var.💗
💜💜
Ama pasta eşittir mutluluktur. 🤤
Belki mutlulugu baska yerde aramalisin
Az ye az
Haddini aşıyorsun.
Doğru anladım. Bunu söylemek sana düşmüyor.
hep aynıyız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?