Siz, şu Dünyaya geldiniz geleli ne verdiniz hayata, kendinize ne kattınız? Ondan neyi almayı hakkettiğinizi düşünüyorsunuz?

Siz, şu Dünyaya geldiniz geleli ne verdiniz hayata, kendinize ne kattınız? Ondan neyi almayı hakkettiğinizi düşünüyorsunuz?
Hiç bir şey istemiyorum, çok sevdim ama çok sevince kaybediyorsun ve acısı dinmiyor.
Sevdim sevildim çok güzel ama vakit bitince elden bir şey gelmiyor.
Yas anlamında...
Evet...
Amin..
Ay ben çok güzel bir yaşamı hak ediyorum. Hayatın bütün güzelliklerini istiyorum. Kesinlikle buna layığım. Kendimi seviyorum. Emeğimi, bilgimi, tecrübemi, sevgimi veriyorum hepsini kat kat alıyorum.
Aslında çok haklısın, aklıma şöyle bir şey gelmişti geçen gün; Kadın İstanbul, Ankara , İzmir arası günlerini yollarda geçiriyor, mücadele ediyor, 15 yaşında ki çocuklar "ben bu ülkeden gidecğaam, tilifoum eski iphone 8, cepte para yoh, 160 TL verip arkadaşlarla bir serpme kayfıltı, 5000 lira verip, manitayla gezi tatil yapamıyah, benim de hakkım" diyallağa amme " çalışıyormusun?" diye sorunca "yok" mesleğin?" "Yok" "baban ne iş yapıyor?" "O zaten beceripte bir iş yapamıyor ki ben rahat edeyim." Biliyormusun bu kınuşma aynen olmasa bile yakını geçti. Çalışma yok, mücadele yok, sokak ortasında bir çocuktan ki, benden boyca uzun bir çocuktan anneye "banene nereden bulursan bul." Lafını duydum. Banka kapısında annesini baskı ile içeri sokmaya çalışan adam gördüm. O yüzden sen sonuna kadar hakediyorsun.
Eyvallah gözüm
O kadar derin düşünmüyorum. Ama yaşadığımız dünyada kurdun, kuşun, böceğin, bitkilerin.. vs herkesin, hakkı olduğunu bilip, doğaya zarar vermeden, kaynakları israf etmeden, yaşamaya çalışıyorum.
Cevap
2Cevap
Mutluluk istiyorum
Eskiden çok fedakâr ve candan biriydim. Artik gayet bencil ve umursamaz yaşıyorum
Yüz verdim astarını istiyorum 😜
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?