Kişilik & Karakter Kendinizi üç kelimeyle anlatın? Passion359 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Sizi tanımak isteyenlere kendinizi 3 kelime ile nasıl anlatırdınız? Güncellemeler+1 yıl Ben asi ruhlu, dediğim dedik ve cesur Kendinizi üç kelimeyle anlatın? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Zeki, duygusal, karakterli 0 0 Yorumla
_interstellar Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Kim nasil gormek isterse oyle gorur, ben sadece bir aynayim karsimdakine. 1 0 Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl KıskançOtakuGenelde ev harici ve araba içi dışında sessiz 0 0 Yorumla
Burakx12 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Tek başına bir yıldız, imzasını atan ve hayalperest 0 0 Yorumla
Afacan_37 Takip Et Master Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Allah'ın fakir bir Kul' u...Üç + bir kelime oldu ama olsun... 0 0 Yorumla
İsteklihatunnn Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Güleryüzlü konuşkan enerjik 1 6 Yorumla birmuhendisbey1 +1 yıl Ya yanlış anlama da neye isteklisin çok merak ettim doğrusu Yorumla İsteklihatunnn +1 yıl Sevdiğim herseye ☺️ merak ettin diye cevap veriyorum Yorumla birmuhendisbey1 +1 yıl Fizik efso yalnız 😅 Yorumla İsteklihatunnn +1 yıl Teşekkürler Yorumla birmuhendisbey1 +1 yıl Rica ederim ne demek 😊 Yorumla Kumrallbeyyy +1 yıl İnşallah kapanirsin. Kapanmak Rabbimizin emri. İnşallah bütün açıklar bu mübarek gün hürmetine Dinimizin emrettiği gibi kapanır. Erkeklerde kızlarda dosdoğru yolda olur. Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sabırlı sakin derin 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Duygusal, merhametli, bıkkın 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Akıllı, kendi halinde, net 0 0 Yorumla
Gɴᴏꜱꜱɪᴇɴɴᴇꜱ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sert, soğuk ve tahammülsüz bir yapım var. 0 0 Yorumla
Ghostmale01 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Adrenalin tutkunu, inatçı ve macera sever 0 0 Yorumla
HuZuRVeReNYoKMuU Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 48% +1 yıl Herşeyiyle anlaşılırNetMerhametli 0 0 Yorumla
testomurat Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Dürüst Güvenilir Delikanlı 0 2 Yorumla l_i_l_i_t_h +1 yıl Hellllaaal Yorumla testomurat +1 yıl Mmmm Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Soğuk, çekingen ve içe dönük. 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. 123😂😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Zeki, duygusal, karakterli
Kim nasil gormek isterse oyle gorur, ben sadece bir aynayim karsimdakine.
Kıskanç
Otaku
Genelde ev harici ve araba içi dışında sessiz
Tek başına bir yıldız, imzasını atan ve hayalperest
Allah'ın fakir bir Kul' u...
Üç + bir kelime oldu ama olsun...
Güleryüzlü konuşkan enerjik
Ya yanlış anlama da neye isteklisin çok merak ettim doğrusu
Sevdiğim herseye ☺️ merak ettin diye cevap veriyorum
Fizik efso yalnız 😅
Teşekkürler
Rica ederim ne demek 😊
İnşallah kapanirsin. Kapanmak Rabbimizin emri. İnşallah bütün açıklar bu mübarek gün hürmetine Dinimizin emrettiği gibi kapanır. Erkeklerde kızlarda dosdoğru yolda olur.
Sabırlı sakin derin
Evsiz mutsuz çocuksuz
Zeki, çevik, ahlaksız
sinirli, inatçı ve soğukkanlı
Duygusal, merhametli, bıkkın
Akıllı, kendi halinde, net
Sert, soğuk ve tahammülsüz bir yapım var.
Adrenalin tutkunu, inatçı ve macera sever
Herşeyiyle anlaşılır
Net
Merhametli
Dürüst Güvenilir Delikanlı
Hellllaaal
Mmmm
Sakin, uyumlu, içe dönük
Zeki, merhametli, sıcakkanlı
Soğuk, çekingen ve içe dönük.
1
2