Başkalarının kararları ya da başarıya ulaşırken kullandıkları yardımcı şeyler ilham kaynağı olabilir bana da. Tabii ki etkilenme açısından değil örnek almak açısından diyebilirim.
Ne kadar bilirseniz bilin yine de bir bilene danisin diye bosa dememisler. Gunluk rutinde bir suru karar aliyoruz, coguda gecici ve basit kararlar, daha once tecrube ettiğimiz ve sonunu kolayca kestirebildigimiz seyler onları tek başımıza alabiliriz ancak gelecekte tesiri büyük olacak ve degisimi zor olacak seylerde mutlaka fikir danışacağım insanlar var. Onlarla istişare ederim gerekirse uzman desteğine başvurum ancak hemen pat diye karar vermem. Isabetli kararlar için benim yolum bu.
Eskiden etkilenirdim fakat artık etkilenmiyorum. Neyi, nasıl istersem öyle yapıyorum. İnsanların söylediklerini sadece tavsiye olarak görüyorum. Son karar bana kalır.
Yalnızca düşüncelerine önem verdiğim çok az insandan etkilenirim. Onun dışında genel anlamda bildiğini okuyan hiç kimseyi umursamayan biri olabilirim.🤷♂️
prensip gereği herkesi dinler bildiğimi okurum ben ciddi bir karar almazdan önce sevdiğim fikirlerine güvendiğim insanlara usulen soruyorum ancak sonuçta hayat benim karar benim..
danışır fikir alırım sonunda yine kendi kafama yatanı yaparım.. hatta tepki bile alırım yakmayacaksan neden soruyorsun ki derler;). ben her sorduğumu yapmak. zorumdamiyim derim
En İyi Cevap