Ben şöyle oynarım, ben böyle oynarım beni yenemezsin diyen arkadaşıma çok güldüm biraz önce. Utanıp arkasını dönüyor. 😃😃Deliğe sokmak bizim işimiz ajdjd 🦁
Aylardır beklediğim bir şarkının geri sayımı paylaşılmıştı instagramda dün ve ben 1 günü bir saat kaldı diye görüp gece 00.00 olmasını bekledim, oysaki bir saatten de fazla bekledim ama asla farkında değilim, kuzenim yanımdaydı ve o söyledi sen manyak mısın diye djdjd En son dün gülmüşüm sonuç olarak ve şarkıya bu sefer gerçekten bir saat kaldı dhdjd
Cemil az önce şebeklik yapıyordu bana gözümden yaş geldi valla gülmemek için sıktım kendimi çünkü bir yandan da disiplinli eniştemi ciddiyetle dinlemeye çalışıyorum mimiksiz geveze eniştemi adamda virgül nokta yok dümdüz ilerliyor enişte kabusu yaşıyorum 😄
Annem anlattı, bir arkadaşı yıllar önce veli toplantısına gidiyor. Öğretmen isim vermeden 2 çocuğu şikayet etmiş. Kadın da "ne terbiyesiz çocuklar var ne bicim aileleri var"vs diyor. Sonra ısrar ederek isim alıyor ki kendi çocuğuymuş.
Ablamla kardeşimin erkek arkadaşını çekistirmistik... Çocuk 14 yaşında ve Instagram biyografisine namım çocuğuma servetimdir yazmıştı daha ağzı süt kokuyor diyip baya gülmüştük sonra kırmızı adidas tişört aynı renk eşofman turuncu ayakkabı giymiş kısacık boyuyla bu mahalle bizden sorulur falan diyordu 😂😂