Kim ne derse desin ben kendi kendime yeterim, kendi kendimin arkadaşıyım diyebilirmisiniz? Kendinizi arkadaşlarınız yokken yalnız hissedermisiniz?

Kim ne derse desin ben kendi kendime yeterim, kendi kendimin arkadaşıyım diyebilirmisiniz? Kendinizi arkadaşlarınız yokken yalnız hissedermisiniz?

İnsanın kendini sevmesi başka, kendi kendiyle arkadaş olması başka şeydir bana göre. Kendi kendiyle arkadaş olmak bence aptalca bir durumdur ve bir kişilik bozukluğudur. Bu sözü söyleyen kişinin de sağlıklı bir psikolojiye sahip olmadığını düşünüyorum.
Kimi zaman kendimin düşmanı kimi zaman dostuyum... bazen kendinize bile tahammül edemezsiniz ya hani... bazense sizin sizden başka kimsesi yoktur ya hani... kendinizi dağıtıp un ufak etmek istersiniz bazen, ama yine de ruhunuzu bir araya getiren de yine sadece kendinizdir...
Evet, her zaman kendimin en yakın arkadaşı, sırdaşı ve dostu oldum. Hiç yalnız kalmadım. Başkalarına göre bir başıma oturuyor um ama ben bu halimden çok mutlu ve memnunum.
EİG için teşekkür ederim.
Öyleyim kızarım, severim , bazen söverim, bazen eğlenirim. 😅Ama kendimin en iyi arkadaşı benim
Teşekkürler
Cevap
22Cevap
Kendimin en iyi best arkadaşıyım
Evet kendimin dostuyum
Kim ne derse desin umrumda değil kendi kendime yettiğim gibi etrafımada faydam olur ama bazen kendime katlanamadıgım zamanlar olmuyor değil. Benim yalnızlığım tamda bu yüzden işte 😒😏😒😏 yalnızlığın tadına bakayım derken yuttum. Bu noktada kendime çok kızıyorum.
Kendi kendimin arkadaşıyım ama fazla yalnız olmayı tercih etmiyorum. Yanımda anlaşabileceğim bir kişi olsun isterim
her şeyden önce kendimle arkadaşım ben.. kendimle arkadaş olmazsam kimseyle arkadaş olamam :)
Kesinlikle. Kendi başıma sinemaya giderim, yemek yerim, çarşı gezerimKendimle kaldığım zamanlar evde kendime güzel yemekler yaparım
O kadar çok yalnız kaldım ki bu zamana kadar, artık bana hiçbir şey olmaz. Kendi kendime yeterim ben.
kendimle arkadaşım
diğer insanlar kadar sosyalik ihtiyacım olmasada
bende bir miktar sosyal olmak isterim
Evet. Ben hep öyleyim. Çünkü bazı arkadaş sandıklarım bir soda bile ısmarlayamayacak kadar cimri… 😃🤗😎
Çocukluğumdan beri yalnızlığı severim. Konuşan olursa konuşurum. Ortak aktivitelere katılmam bunun için kavga bile ederim. Tek gezerim arkadaş aramam.
Bende arkadaş aramam
Bende öyleyimdir. Tek başıma saatlerce durup canım sıkılmaz. İnsan kendi kendine yetebilir
Kendimden başka arkadaşım yok zaten.
Tek arkadaşım dostum o..
23 yıllık dostum var. Bir benzerim daha var. Sorun yok. Ancak kendimi de severim 😃
Kendimle pek de iyi bir arkadaş olduğumu söyleyemem.
Kendimden en iyi kim tanır beni , benden başka kim yanımda olur ki? Tabiki de kendimin arkadaşıyım.
Dost arkadaş zaten yoktu. Kendimi bildim bileli tekim.
Yalnız olmak çok güzel bir şey
sen değil misin arkadaşım :D
Yalnız da olmuyor birini istiyorsun yanında
Kesinlikle. Yalnizliği da seviyorum.
Bilmiyorum. Ben arkadaşlık beceremiyorum.
Evet. Yalnızlığımla öyle iyi arkadaşım ki.
Biraz öyleyim.
En iyi arkadaşım kendimim.
Çok iyi arkadaşız
En sevdiğim arkadaşım kendimim:)
Evet her akşam sohbet ediyoruz
Pek sayılmaz.. ben kendimle iyi anlaşamam.
Evet.
Bir insan önce kendini sevebilmeli önce
Evet.
Evet hemde en yakın
Aynen öyle.
Evet😅😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?