Elma dersem çık, armut dersem çıkma.. 😄

"Belki hak etmediğin kadar değer vererek yanlış yapmış olabilirim ama kabul et, az karaktersiz değilsin.."
~Nebi Yıldız~
Elma dersem çık, armut dersem çıkma.. 😄
"Belki hak etmediğin kadar değer vererek yanlış yapmış olabilirim ama kabul et, az karaktersiz değilsin.."
~Nebi Yıldız~
Değişmek nedir?
hatalardan ders almak, değişmek midir? bozuk olan bir şeyi düzeltmek midir değişmek? o zaman insanlar değişebilir, evet. yoksa birilerinin huylarını örnek almak mıdır? zira “herkes, etrafındaki en yakın birkaç kişinin toplamıdır.” diye bir inanış vardır. değişmek, bir yanılsama da olabilir. şartlar ve zaman değiştiğinde kişinin sergilediği farklı davranışlar, sizde değiştiği izlenimi uyandırabilir. veya hiç değişmeyen biri, belki uygun şartlar altında kalmadığı için değişmemiştir. bu değişemeyeceği anlamına gelmez..
benim fikrim; herkes değişebilir ama bu konuya kafa yormak saçmadır çünkü kimseye kesin olarak değişir veya değişemez denemez.✌🏻
İnsan sonuçta..
İçinde o kadar bilinmeyeni var ki..
Çok güzel kandık, çok güzel kanmak istedik.. Kandırılmadık, şahsi tercihinimiz inanmaktan yana oldu. Kimse değişmedi, gözlerdeki perde olaya bi dur dedi ve gitti.
Buna yakılır.. 🚬
Yakalım..
Teşekkürler..
Rica ederim..
Kimse değişmiyor, kandırmıyor aslında. Biz istediğimiz gibi görüp güzel bir yere koyuyoruz sadece. Kimisi hak ediyor, kimisi yadırgıyor. Hepsi bu.
Teşekkür ederim.
Rica ederim..
Cevap
5Cevap
Eşeğe altın semer vurmuşlar eşek uuu beybi ekonomi iyi yeğenim demiş. Herkes aynı valla
biz görmek isteğimiz noktada görüyoruz bazi insanları kafamizda kalbimizde o yere odakliyoruz Zaman geçince aslında onların değiştiğini değil bizim görmek istemedigimiz konulari arka plana attığımizi görüyoruz sonuç olarak onlar değişmiyor biz onları seviyorsak o noktada görmek isteğimiz için kör oluyoruz..
Kimse değişmez, kimse kimseyi değiştiremez. Biz bazı insanları gözümüzde büyütürüz, onlara başka gözle bakarız ve senin deyiminle hak etmedikleri değeri veririz. Aslında, normal gözlerle baksak her şeyi daha kolay görebileceğiz
Orhan Gencebay'ın şarkısı gibi..
Kalp gözüm ellere bakarkör oldu.. 😄
Aynen öyle aynennnn
Her insan değişime açıktır zevklerimiz bile zamanla değişiyorken hiç degismedim ben aynıyım diyen insan aynı ırmakta yıkanıp durmuştur bana göre..
Tesadüf.. 😳
Tesadüf olan ne 🤔
Bir şey yaparken bir şey oldu.. Şaşırdım..
Neyse..
😒
Değişti diye düşünmek istiyorum.. Asıllarına döndüler olarak düşünürsem kendime çok kızarım nasıl baştan anlayamadım diye..
Taktiklerle farklı gösterip özlerine geri döndüler gibi de olabilir 😀
Ya da biz mi görmek istediğimiz sekılde gördük 🤔
Kendimize bile söyleyemedik..
İnsanoğlu tuhaf canlı bazen kendımızden bile kaçıp , gercegı kabullenemiyoruz
Şiddetli bir tokat yemeden ayılamıyoruz maalesef..
Nebi yıldız kim
Söz yazarı..
Siz misiniz yani
Hayır..
Nebî Yıldız sen misin? Sırma saçlı djkdkdkdk
Ben de bir yıldızım ama Nebi değilim.. 😄
Sönmüş yıldız 😂
Gece olsun da gör bak.. 😄
Parlayacağından emin misin? Bir yanıp bir sönüyorsun 😂
Bi git.. 😂
Sırma saçlı sen görürsün 😂😂
Karar veremedim ikisi de olabilir😅