Selamlar,
Ben de 35 yaşındayım ama hiç de evde kaldığımı düşünmüyorum. Çünkü bu benim kendi kişisel tercihim. Senin de yaşının geçtiğini hiç düşünmüyorum çünkü insanın kaderinde olan yaşı kaça gelirse gelsin illaki karşısına çıkıyor. O yüzden bekleyip sabretmekten başka seçenek yok burada önemli olan panik yapıp yanlış kararlar almamak ve yanlış insanlara gitmemek. Ümit ediyorum ki seninle karşına seni gerçekten sevebilecek bir insan çıkacaktır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sevgi ve aşk hangi yaşta geleceği belli olmaz korkma evde kalmadın seveceğin birisini bulursun önemli olan frekans uysun ten uyumu olsun duygulu olsun vicdanlı olsun bunlar olduktan sonra gerisi gelir evde kalmadın yani korkma eğer kaldığında Garanti ediyorsan problem değil seni alırım kız :)))
00 Yorumla
u
+1 yılMerhaba, belki de tam da bu yaştan sonra bulacaksınız yani zamanı anca gelmiştir. Bir de öyle bakmak lazım. O yüzden karamsarlığa kapılmayın ve günün birinde sizin de mutlu bir evlilik yapabileceğinizi ihtimalini her zaman göz önünde bulundurun. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
- +1 yıl
Henüz kısmetin çıkmamış olabilir. Fazla seçici olabilirsin. Evliliğe dair kriterlerin fazla olabilir. Gönlünün sevdiği biri çıkmamış olabilir. Ve daha birçok neden sayılabilir. Evde kalmış diyemeyiz ama.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
- +1 yıl
Daha kısmet değilse yapılacak bir şey yok, vakti saati geldiğinde illa ki yuva sahibi olursun. 🍀
00 Yorumla Kader kısmet bu işler yaşla ilgisi yok :)
Ne zaman doğru kişi ve doğru zaman hissine kapılırsan o zaman olur zaten.00 Yorumla- +1 yıl
Evde kalıyoruz hepimiz diye buz gibi bir espri yapayım 🤣 ahsh
00 Yorumla - +1 yıl
Bence de hemen gelinlik bakmalısın
00 Yorumla Cok seetme ya, sunu dinle kendine gelirsin 😅
https://open.spotify.com/track/53xmW3g46pCGfYUjLhS5XH?si=XayZMnk-QX-_KH2VbH43zA
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Evet evde kalmışsın.20-25 arası genç güzel kızlar varken teyzeleri ne yapalım? Sana bakacak erkekler kimseyi bulamayan abazalar olur ancak. Sen de onlara bakmazsın zaten. Gençliğinde yediğin hurmalar...
126 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Olabilir, erkekle kadın aynı şekilde yaşlanmıyor. Kadın daha erken cöküyor 35ten sonra doğurganlık da gidiyor ablacım. Güzellik de kalmıyor ortada,50 yasındaki amcalara gidersin artık. Hahahaha kudur.
- Cevap sahibi+1 yıl
@_AsenaKayiBoyluTürk_ Ben Y kuşagındayım abla, evlenmek istemiyor ki erkekler artık. İlgilenecegi kızlar onlar, genclik güzellik var. Yumurtalıklar taze. Erkekler iç gudüsel olarak bunlara yönelir. Sen de o yaşlarda kendinden büyuuk erkeklere yöneldiğin gibi. Güzel oldugun zamanlarda elinde tutacaktın, şimdi böyle duygusal tepki vermenin anlamı yok. Hayat böyle, gercekler bunlar.
- Cevap sahibi+1 yıl
@_AsenaKayiBoyluTürk_ bir de hakarete hiç gerek yoktu, bu kafayla erkeğe zehir edersiniz evliliği. Kızgınlığınızdan belli koca bulamamaktan korktuğunuz.
- +1 yıl
Hqhahahajah cahil ve bilgisiz kafa yapıni kendine sakla güzel kardeşim ayrıca ben evlenmek istemiyorum çünkü erkeklerde basit ve ucuz hahahah
- +1 yıl
Koca bulamadım die ağlamam ben bana Allah sevgisi yeter kardeşim ayrıca koca olsada hoş olmasada hoş evlenenlerin sonunu görüyoruz hepsi mahkeme kapilarindalar dostum
- Cevap sahibi+1 yıl
@_AsenaKayiBoyluTürk_ seninki mecburi sanki biraz. Evlenmek isteyecegin erkekler sana bakmaz bu edepsizlikle.
- +1 yıl
Onlara bakan kim? Yani ayak tozum dahi olamaz hiç biri ben burada bir edepsizlik görmüyorum ayrıca dediğim gibi baksalarda bakmasalarda hoş umrumda değil zaten suratımı göremediklerini için 🤣🤣
- Cevap sahibi+1 yıl
@_AsenaKayiBoyluTürk_ aynen aynen, kesinlikle öyle.30lara yaklasınca da bu dediklerini söyle olur mu? Baban sana bununla evleneceksin dediğinde bunları de ona. Şimdi genclik var,35e dogru yumurtalıklar cürümeye baslayınca görürüm ben seni.
- +1 yıl
Yaw He he hadi boş yapmayala
- Cevap sahibi+1 yıl
@_AsenaKayiBoyluTürk_ hem Allah inancın var hem de yaşlanınca cirkinlestiginiz gercegini söyledigimde kuduruyorsun, hakaret ediyorsun. Ben mi koydum kuralları yoksa Allah mı? Senin basit imânın tamamen aileden gelmis, mantıklı bir inanç degil.
- +1 yıl
Aynen kardeşim aras kargo bu arada psikoloğa gitmeni öneririm elbette hepimiz yaslanicaz ölecek genç ölümde var tabi ama sen belliki bir travma yaşamışsın bence bir doktora gozuk derim
- Cevap sahibi+1 yıl
@_AsenaKayiBoyluTürk_ ohooo gelip görüşe yorum yapıp hakaret eden sensin, travma yaşayan benim dimi :) Fikir konuşurken kişiye salça olan sensin.
- +1 yıl
Aynen aynen ondan dostum daha tartışmayı bile bilmiyorsun
- Cevap sahibi+1 yıl
@_AsenaKayiBoyluTürk_ tamam ben bilmiyorum, sen çok iyi biliyorsun özür dilerim.
- +1 yıl
Biliyorum ablam dalgaya aldım yani adam yerine koyulacak bir tip değil kendi yaşlanınca o genç citirlar bakmayacak ya onun kuduruklugu 😂🤣😂😂😂
- Cevap sahibi+1 yıl
Ablacım kimseyi aşaladıgım yok, kendin sormuşsun bak "evde kaldım" diye. Buna biz erkekler "duvar" diyoruz. Duvara toslamışsın, şimdi o gencliginde peşinden koşan erkeklerin hiç birisi yok.
- Cevap sahibi+1 yıl
@_AsenaKayiBoyluTürk_ Evliyim, evli oldugum halde instagramda dm atan bir surü kadın var hahaha. Bilmeden nasıl da ezbere konuşuyorlar, yazık.
- +1 yıl
He he ondan haklisin sende senin peşinde koşuyorlar tamam herkes seni istiyor bro ajsjsjaia
- +1 yıl
Hmm sana gelince demek peşinden koşuyorlar senin gibi çok aşağılık kompleksi yaşayan appptallar var evlisin ve buralarda geziyorsun demekki seninde gözün dışarıda 😂🤣😂😂✌🏽✌🏽✌🏽✌🏽
- Cevap sahibi+1 yıl
@_AsenaKayiBoyluTürk_ sizden bir bok olmaz, iyi günler.
- Cevap sahibi+1 yıl
@_AsenaKayiBoyluTürk_ sen burada erkek bulmak için mi dolaşıyorsun yoksa? Hani Allah yetiyordu sana. Ben dişiler için kullanmıyorum. Kişi kendinden biliyor işi heralde. Bir erkeğe o kadar muhtaçsın ki, bu muhtaclıga sinir oluyorsun.
- +1 yıl
Hahahahhahahahahah şu an gülmekten haykırıyorum ruh hastasisin dostum ve gerçekleri yüzüne vurmam zoruna gidiyor demekki niyetin karı kız ki burada gocundun ve kudurdun neyse sana hayırlı işler dostum ayrıca ben erkek aramam erkekler ayağıma gelir ben izin verirsem benimle konuşabilir o erkek olsun kadın olsun yani senin ve senin etrafindaki kizlar gibi basit deilim ben dostum şimdi ikile hadee havlayacak başka yer bul burada sana kemik yok kuduruk hahahahah ben trol ve eğlencesine burdayım ayrıca ben sanalda ilişki yapmam reel herseye güzel olur
- Cevap sahibi+1 yıl
@_AsenaKayiBoyluTürk_ kuduran kim acaba hahaha. Olgunlasınca burayı yine oku, o zaman kendinden utanacaksın. Egoya bak egoya, bir tane s. dikli organın verdiği özgüvene bak. Yine tekrarlıyorum senden bir b. k olmaz.
- +1 yıl
Aynen senden bir b.. k olmaz dostum boşuna karıya kiz hava yapicam die burada kendini kasma jahahajaja
- Cevap sahibi+1 yıl
@_AsenaKayiBoyluTürk_ :) :) :)
Niye herkes gibi "mutlu" aile kuramıyorum yazmayı öğrenmen gerekiyor önce. Sonra da kurulan her ailenin mutlu olmadığını, çoğunda hayaller hayatlar durumunun yaşandığını..
00 Yorumlaneden kalmış olsun ki me ne zaman hazir ve iyi hissedersen o uyumu bulacağın biri olursa o zaman olsun
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 618 cevap paylaştı. bu 30 yaşındaki hatunlar neden evde kaldıgını dusunuyor evde kalmak deyimi nedir? az biraz kendinize güvenin
00 Yorumlae alaka neden evde kalasinn vardir bir yerlerde nasibin
02 Yorumla- +1 yıl
Sen hala bekarmısın ben seni evlenmiş çoluk çocuğa karışmıştır diyordum
03 Yorumla- +1 yıl
En son konuştuğumuzda 24 yaşındaydın 🤣🤣🤣
Kişilik & Karakter konusunda 12,1b cevap paylaştı. Sitede sizin gibi düşünen bir arkadaşım vardı. 33 yaşında evlendi ve bir çocuğu oldu şimdi siteye bile çok nadir geliyor.
00 Yorumla- +1 yıl
Önce kendini kabul et, evlilik nedir izle göre, sev uyum önemli.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. böyle yaparsanız yaşam enerjini azaltmış olursunuz
size iyi gelicek bi izdivacı dileyin allah tan00 Yorumla- +1 yıl
Evde kalma diye bir şeyde yok artık oda bitti
00 Yorumla İnsan en çok kendini kandırır.
Demir tava gelir kömür biter;
Akıl başa gelir ömür biter!00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Yok yaşın daha genç bir arkadaşım emekli olduktan sonra evlendi ona göre sen hayatın baharindasin
00 Yorumla- +1 yıl
Balık etlinin evde kaldığı nerede görülmüş. Kimse almazsa söyle ben alacam. :)
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 21,8b cevap paylaştı. Bende evde kaldım 33 yaşındayım bekarım hiç sevgilim bile olmadı hiç sevilmeden aşkı yaşayamadan ölüp gideceğim
00 Yorumla- +1 yıl
Para yok para. Zafer partisine oy ver aileni de kur.
00 Yorumla - +1 yıl
Ayyy idolümsün resmen bende 30 uma geldiğimde bakire olmak istiyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Bende 😂
- +1 yıl
Kimi 30 da evlenir kimi 50 de bu işlerin matematiği yok 😂
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ne alakası var? Boşa böyle düşünüyorsun kısmet her şey.
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Evlenseydin bu yaşına kadar neden evlenmedin. Tutan mı vardı? Ahh dur tahmin edeyim şu mükemmel doğru insanı bulamadın dimi.
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Kurban olduğum Rabbim sana en hayırlı eş nasip eylesin Allahin izniyle her şey çok güzel olacak inan buan dua edeceğim🥰
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. yaww yook ne kalcan evde ye iç keyfine bak ne kadarde evlilik delisi oluyosunuz bi yaştan sonra
00 Yorumla- +1 yıl
O yaşta evde kalınmaz
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Bende senden 1 yaş büyüğüm bende aynıyım nasip işi bu işler
35 yaşında erkeklerle bile, öyle her kız evlenmek istemiyor. İşin, yaş...
00 Yorumla - +1 yıl
Hayır evde kalman için 5 yılın daha var
00 Yorumla - +1 yıl
Nasıl birisin. Nelerden hoşlanırsın. Esten beklentin neler? Eşine çalışmak katkın olacak mı? Bebek ister misin?
00 Yorumla - +1 yıl
Evde kalmadın ama daha fazla uzatma çocuk falan düşünüyorsun geç annelik olur o büyürken yaşlanmış olursun koşturmaca daha fazla yorabilir
00 Yorumla - +1 yıl
kısmet ne zaman karşına çıkar hiç belli olmaz
00 Yorumla - +1 yıl
Allah'tan umut kesilmez.. 😄
00 Yorumla Bekarlık sultanlık demişler ya ne yapacaksin evlenip.
00 YorumlaDağın altında da olsan nasibin seni bulur
02 Yorumla- +1 yıl
Evet artık çok geç 😂😂
02 Yorumla- +1 yıl
Napim sormuşsun herkese ama 🙄😒
- +1 yıl
Benim halam 33 yaşında evlendi kalmadınız
10 Yorumla - +1 yıl
Merak etme tüm Türkiye evde kaldı
10 Yorumla - +1 yıl
Nefes aldığın sürece geç değil.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 7,8b cevap paylaştı. Hayır kalmadın
00 YorumlaKonum at bakalım evde mi kaldın nerede kaldın
00 YorumlaBiraz egonuzu aşağı indirin. Eminim bundan.
00 Yorumla- +1 yıl
Evde kalmadın ama piyasada insanda yok
00 Yorumla - +1 yıl
konum atarsan beraber kalabiliriz evde ♥️
00 Yorumla Cumartesi günü 30 oluyorum. Bende de vaziyet aynı.
00 Yorumla- +1 yıl
Kalmadın
08 Yorumla- +1 yıl
Küfür etmediğim için ve hesabımı kapatmadiginiz için teşekkür ederim 🙂🙂🙂🙂🙂🙂😂😂
- +1 yıl
@_AsenaKayiBoyluTürk_ Gönderme mi yaptın, mizah mı 😬
- +1 yıl
Vallaha mizah ajsjsj
- +1 yıl
😂😂😂😂😂
- +1 yıl
@_AsenaKayiBoyluTürk_ Anladım. 👀
İş sende bitiyor. Küfür etmez, kurallara bağımlı kalır isem çok severiz seni. 😬 - +1 yıl
Tamam sayın moderatocum saygılar 😂🙂🙏🙏
- +1 yıl
İyi akşamlar dilerim🙂🙂🙏🙏
- +1 yıl
İyi akşamlar ✨
- +1 yıl
Evet azıcık kaldın sanırım
00 Yorumla - +1 yıl
kurarsın üzülme
00 Yorumla Nereden baktığınıza bağlı.
00 Yorumla- +1 yıl
Kalmazsın merak etme.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yok be illa ki çıkar kısmetimiz
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Belkide mutluluk bekarlıktadır senin için :D
00 Yorumla- +1 yıl
Evlenme yaşı bence ideal olan
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Evlenirsin. Evde kalmak nedir ya.
Abla bende 25 evde kaldım takma 🤣😂🤣😂🤣🤣
00 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl
evet, biyolojik saat işliyor
00 Yorumla 30 yas bence tam zamanı
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Herkes evde kalıyor :))
00 Yorumla Hepimiz evde kalıyoruz zaten 🤣