Bir şeyler oluyor ama iyi midir kötü müdür bilmiyorum🕊️🦄
Bu aralar hayatınızda neler oluyor?

Bir şeyler oluyor ama iyi midir kötü müdür bilmiyorum🕊️🦄
Kelimenin tam anlamıyla hiç bir şey. Bir değişik bir dönem yaşıyorum hayatımda. Dibi mi gördüm yoksa bu aydınlığa açılacak kısa sürecek bir karanlık mı bilmiyorum. Hayatımı oluruna bıraktım... şu an ne olduğu önemli değil sadece güzel şeyler olmasına ihtiyacım var...
Qrtik yeter oynadığın sahteliği seninnyuzunden geldim şimdi gidiyorum kimle ne okkk yiyorsan ye ben senden uzaklaşırım merak etme bana musade bu adaletsiz davranışın 1 yıldır beni rezil etmen bana bilerek yapman kandırmanın hepsi seni yüzünden sana asla inanmiycam givenmiycem artık yokum s
Benim sözlerimi anlayan biri var ona hakkım haram olsun yazıklar olsun birde
Cevap
36Cevap
Valla güzel şeyler oluyor. Devam etmesini isteyen başkalarına bahsetmesin büyüsü bozulur
Anlarsın çok fazla sürmez ya gülersin ya üzülür sonuç mutlaka çıkar 😅
Meksika dalgası gibi bi o yana bi bu yana savruluyor :d
Hiçbir şey olmuyor..
Akşam soğuk, öğlen sıcak oluyor sadece.. 😄
Küçük şeylerden mutluyum eskiden herşeyi çok sorgulardım ve bu beni mutsuz ederdi ama artık kendimi Allah’a teslim ettim ve ona güveniyorum, artık içim rahat, yavaş yavaş huzurlu oluyorum, gelecek ay ehliyet sınavım olacak onu bekliyorum bakalım🍀
Teşekkür ederim canım seninde öyle ✨😘❤️
Hayatımın en yoğun yılı diyebilirim. Gündüz çalışıyorum, akşam özel ders veriyorum. Haftanın 2 günü fitness. Hafta sonları sınav görevlerim oluyor , pazar akşamı kabak kemane kursum var. Bunlardan fırsat buldukça da arkadaş görüşmeleri. Eve yatmak için gidiyorum desem yeridir.
İnsanın bir yılda yaşayacağı tüm sorunları iki haftaya sığdırdım resmen. Yoğunluk, sinir stres had safhada.
Bütün hayatım iş yoğunluğu ile geçiyor hayatımda bir şeyler oluyorsa bile hiç farkında değilim
Benim için sadece ticaret önemli iş kolik işine aşık bir insanım müşteri sayım arttıkça ben daha mutlu olurum
Fazlaca yoğunluk. Son 3 yılın en yoğun dönemlerini yaşıyorum
Çok güzel şeyler oluyor. Güzel , huzurlu gün ve yeni insanlar 🙂
Hiçbir şey olmuyor olsa bile mutlaka bir şey oluyor ama ne oluyor henüz bilmiyorum
Ben de zengin cocuguyum, ben de universite. mezunuyum, ben de Nisantası'nda oturuyorum, beni. de alsanıza aranıza.
hiçbir şey olmuyor hiçbir şey yolunda gitmiyor. artık her şeyden bıktım usandım hiçbir şeyden zevk almıyorum. yaşamak bile istemiyorum
Ders, ödev, etkinlik' ler ler ler.. tempo yoğun )))
Hiç iyi şeyler olmuyor hep dert hep sıkıntı kasıyoruz :)
Hayatımda hiçbir şey olmuyor rutin devam ediyor
Çok ihtiyaç duyduğum bi şey oluyo seyahaaaatt djmsjdjdjd bebemi, abişimi ve bestimi görecem mudluyum
Bu aralar hayatım gayet güzel bir şekilde ilerliyor
Oooh müthiş bir de onunla evlenince daha da müthiş olacak
İyi düşün iyi olsun
İyi düşününce oluyormuş değil mi ❓️🙂
Çok şükür 🙏
En İyi Cevap