Kişilik & Karakter En son ne zaman heyecanlandınız? TuranTurk34 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Neye ne zaman En son ne zaman heyecanlandınız? Cevapla 13 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
8Lilith8 Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl 2 gün önce bir davete gideceğim zaman heyecanlanmıştım. Yalan oldu gidilmedi. O kadarda heyecanla hazırlanmıştım oysaki. 1 1 Yorumla TuranTurk34 1 yıl Yazık olmuş Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 37 , eic 52% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Ne saçma ama işe geç kalacağım diye dakikayı sayarken 🤣 1 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 94% 1 yıl Galatasaray Barcelona maçında marcaonun golünden sonra turu geçeriz mi diye 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Eski sevgilimi ilk defa öptüğümde heyecandan ölmek üzereydim. Yaklaşık 2 yıl önce yani. 1 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Bende o duygu yok 😀 1 0 Yorumla
SakarIQ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Mobil legendsde bir maçta ya da korku filminde 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Çok özel bir sebep 3 4 Yorumla TuranTurk34 1 yıl Neymiş ki Yorumla pıhhml 1 yıl Merak ettik Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bir ses duydum ondan Yorumla pıhhml 1 yıl Nasıl bir ses acaba Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 86,8b cevap paylaştı. Film izlerken 0 0 Yorumla
pirpirella000 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 95% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Dişcideyken...😱 1 0 Yorumla
theastro Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Dün diyebilirim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
2 gün önce bir davete gideceğim zaman heyecanlanmıştım. Yalan oldu gidilmedi. O kadarda heyecanla hazırlanmıştım oysaki.
Yazık olmuş
Ne saçma ama işe geç kalacağım diye dakikayı sayarken 🤣
Galatasaray Barcelona maçında marcaonun golünden sonra turu geçeriz mi diye
Eski sevgilimi ilk defa öptüğümde heyecandan ölmek üzereydim. Yaklaşık 2 yıl önce yani.
15 -20 dk oldu
Bende o duygu yok 😀
Mobil legendsde bir maçta ya da korku filminde
şu an heyecanlıyım temiz hava
Çok özel bir sebep
Neymiş ki
Merak ettik
Bir ses duydum ondan
Nasıl bir ses acaba
Film izlerken
Hatırlamıyorum..
Dişcideyken...😱