Kişilik & Karakter Geçmiş zamana gitseydiniz neyi değiştirirdiniz? bulinmeyen926 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Geçmiş zamana gitseydiniz neyi değiştirirdiniz? Güncellemeler+1 yıl Çok güvendiğim insanlar ile hiç bir zaman bir araya gelmemeyi yeğlerdim Geçmiş zamana gitseydiniz neyi değiştirirdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Bir şey değiştirmezdim 0 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl hiçbir şeyigeçmiş bizi biz yapan şeyöyle kalmalı 1 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Bu kafayla gideceksem, bugün dünyaya hükmeden ne kadar şirket varsa tek çatı altında toplar, dünyaya hükmederdim Nerimancım 1 0 Yorumla
Peugeot90 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 35% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. İlk sevdiğim ile ayrılmazdım. Birde yaşadığı. Ülkeye gelmezdim 1 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. çok şeyi değiştirirdim şimdi yaptığım hataları yapmazdım 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Daha çok kendimi düşünmeyi 1 0 Yorumla
Puebla_İtfaiyecisi Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kendime daha fazla değer verirdim. 1 0 Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. ailemi + arkadaşlarımı 1 0 Yorumla
KimGotumuElledibenim Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl O evliliği yapmamış olurdum. 1 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Üniversite ilk sınıfta sevgili yapmazdım 1 0 Yorumla
yineyenidensss Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Nisanlanacagim günü... Kabul edip evlenmezdim 2 1 Yorumla CeryanMühendisiii +1 yıl sen=ben demektir. Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Geleceğimi 1 0 Yorumla
araz60 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 397 cevap paylaştı. ılk askımı :) 1 0 Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Çok şey var 1 0 Yorumla
sadmom10 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kocamı 1 1 Yorumla Şehzadesinan5-5 +1 yıl memnun değil misin kocandan Yorumla
Aydınlı009 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı. dogumumu 1 0 Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hic biseyi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Bir şey değiştirmezdim
hiçbir şeyi
geçmiş bizi biz yapan şey
öyle kalmalı
Bu kafayla gideceksem, bugün dünyaya hükmeden ne kadar şirket varsa tek çatı altında toplar, dünyaya hükmederdim Nerimancım
İlk sevdiğim ile ayrılmazdım. Birde yaşadığı. Ülkeye gelmezdim
çok şeyi değiştirirdim şimdi yaptığım hataları yapmazdım
Daha çok kendimi düşünmeyi
..
Bir şeyi değiştirmezdim
Kendime daha fazla değer verirdim.
ailemi + arkadaşlarımı
Bu siteye üye olmazdım
O evliliği yapmamış olurdum.
Üniversite ilk sınıfta sevgili yapmazdım
Sevgilimi görsem yeter bana
Yaptığım hatalarımı seçimlerimi